Hyr yokKullandığın takviye kür ilaç vs var mı?
Alın size apayrı bi sonuç
Gecede 2 kez ilişki öneriyorlarmış
Hamile kalmak isteyenlere cinsel ilişki önerisi
ah ah ev kuşları... sessiz sakin bir o kadar da okumayı seven :) içinde fırtına kopar belli etmez susar...Tabiki yengeç
Aynen biz bide yeni evliyiz 5 10 yıllık evliler nasıl ikna ediyo kimbilirErtesi güne zor ikna ediyoruz
Bizim de 3 biteli çok oldu 4.sene evlilikte 12 yıldır da birlikteyizAynen biz bide yeni evliyiz 5 10 yıllık evliler nasıl ikna ediyo kimbilir
bence hamile kalmanın kiloyla bağlantısı çok az, bizim komşu var nereden baksan 100 e yakın pıtır pıtır doğurdu durdu.. Kilo vermen sağlık açısından iyi olur ama. Taze transferde transfer öncesi reglin ilk gününden itibaren iğneler veriliyor yumurtalama gününe kadar vuruluyorsun, sonra yumurta kontrolüne gidiyorsun, sana yumurta toplama günü veriyor. yumurtaların toplandıktan sonra eşin sperm örneği veriyor ve lab ortamında döllenmeye bırakılıyor. Taze transfer bu canım.taze transferde yumurta toplama yapılmıyor mu yoruyorum seni arkadasım kusura bakma bir iki ay daha olmazsa bende tüp bebek için başlıycam merak ediyorum .. aslında ben tüp bebek için gittm düşükten sonra hsg cekildi kendiliğinden kalabilirsin belki film cekiminden sonra hamile kalan cok hastamız oluyor dediler 6 ay bekledim olmadı tekrar gittim klomen istedim tüp bebek öncesi denemek istiyprum dedim olmaz dedi .. tüp bebekde şimdi yapamma kilon var şöyle yaparız tüm aşamaları tamamlar dondururuz sen zayıflayınca yaparız dedi 175-95 kg yum çok kararsız kaldım (istanbul Birgül Sarıkamış dr um )bende ayvalıktayım pandemiden dolayı burda devlete gittim anlattım burdaki dr ne alaka klomen kullana bilirsin kullanalım takip edelim bunlar olmazsa tüp bebek deriz dedi anlayacagın allak bullak oldum
Ahahahah Allah seniErtesi güne zor ikna ediyoruz
Abdestsiz olur mu ay öyleOrucuna niyet edip abdestini gün içinde alabilirsin bir sorun olmaz canım
benim ebe bir arkadaşım 2.doz aşıdan sonra ortalama 6 ay korunmak gerektiğini söyledi kendileri de çocuk istiyor ama her kafadan ayrı ses çıkıyor her konuda olduğu gibiCevabınız için teşekkür ederim. Her doktor bu konuda farklı konuşuyor. Kimi korunun diyor kimi gerek yok diyor. Kimi 2 ay korunun diyor kimi 3. Kimi kadın olduktan sonra korunun diyor. Bazı doktorlarda aşı olmadan gebe kalmamaya çalışın diyor. Kısaca her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımızı şaşırdıköğretmen olduğum için Nisan mayıs aylarında hamile kalabilsem çok iyi olacaktı ama her şeyde vardır bir hayır
Aslnda onceden kullandgm markaydi labqoickHangi marka test ile kontrol ettin canım pik zamanını? Hayırlısı olsun bu ay güzel haberler alalım inşallah
Aynen cnm ben oyle garantiye alacam. 3 gun kesin olur diger ikisi de iki bir gun arayla olur baska da denemem zaten ayi kapatrz. Aman nasip ya cok da sey yapmamak lazmAyy valla zor geliyo bana 3 gün üst üste Allah kolaylık versin, ilk defa duydum yumurtlaman uzun sürmüş o zaman, ay ondan mı denk getiremiyoz yoksa, ben yumurtlama çatlama bitti, bidahaki ay bende 2 gün çatlamadan sonra deniyim
İnşallah, ya da yeni topikte buluşuruz yenidenCok vaktim olmuyor giremiyorm masallh sayimiz artmis mesjlar artmis herkes hamis olup bu topige veda eder insallh
Ah ah gel bide bunu benim adama anlatBence kürler için hormonlarına neyin iyi geleceğini gelmeyeceğini bilmen de çok önemli mesela yumrtan güzel çalışıyor ise başka bir kür ile dengesini bozabilrsin. Bu durumda yakında yapılmış tahlilerinde çok önemli mesela hurma çok Yemen başka bir hormonunu yükselebilir aşırı olması. Varsa atsan baksam en azından hormon sonucuna göre şunları kesin yapma diyebilirim doktor değilim ama zararlı gelebilecek şeyleri az çok biliyorm.
Size şunu öneririm sprem yumurta kalitesini artıracak şeyler yiyor içiyor olman iyi olur mesela arı sütü bal polen gibi eşine keçiboynuzu gibi. İncir kürü yumrtlamaya çok iyi ama prolaktin hormonu düşmanı sıkıntı yani.
İnşallah hiç belli olmaz hiç
Yok canım gelmedi dahalık öyle gel demeyle de gelmiyormuş bubana oyunlar oynuyor.
İlaç içmedim canım hiç istemiyor içmek madem birşey yok gelsin diye ayak sürüyorum.Elinde sonunda içecem zaten.
Inşallah o duyguyu yaşarız bu ay hepimiz her ay yeni bi umut imkansız diye bişey yok rabbim istedikten sonraİnşallah, ya da yeni topikte buluşuruz yenidenhamilelik nasıl geçiyor onu konuşuruzz
Eninde sonunda ikna olmuş Ekim demiş zaten yeni ise evliliğiniz 1 yıl deneyin çünkü aceleye gerek yok sonrası olmazsa doktor filan gidersiniz. Bence vitamin takviyesi alın eşinize de kendinize de burada arı sütü pal polen karışımı çok iyi birşey benim gördüğüm birde c life macun var hem sizde denemiş olursunuz olsun yeni ise bunaltmaya gerek yok doktorlar da gelin demiyor yenilere deneyin diyor.Ah ah gel bide bunu benim adama anlatdiyorum ki gel gidelim tahlil yaptıralım yumurta siperm sayımıza kalitesine baktıralım en azından bi sorun varsa boşa uğraşmayız ona göre ne yapacağımızı biliriz diyorum biz daha yeni denemeye başladık bitanem biraz daha deneyelim olmazsa söz Ekim gibi gideriz diyo ama ben sabırsızım bir an önce kavuşmak istiyorum ona da hastaneye gitmek zor geliyo kaldım iki arada bir derede
Tamam canım değiştiririm.
Yumurtlma değerlendiremedin ise çatlamayı degerlendirseydin neden değerlendiremedin ki?Yusra-61 hiccc ümidim yok ama benim bat 4 mayis oldu. 7 demiştim erken yumurtladim degerlendiremediim
Bizde 4 aylık evliyiz 2. Ayda hem ben hem esim kontrole gittik mutlaka çocuk için olmasada bilgi için gitmek lazim canimAh ah gel bide bunu benim adama anlatdiyorum ki gel gidelim tahlil yaptıralım yumurta siperm sayımıza kalitesine baktıralım en azından bi sorun varsa boşa uğraşmayız ona göre ne yapacağımızı biliriz diyorum biz daha yeni denemeye başladık bitanem biraz daha deneyelim olmazsa söz Ekim gibi gideriz diyo ama ben sabırsızım bir an önce kavuşmak istiyorum ona da hastaneye gitmek zor geliyo kaldım iki arada bir derede