Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence hamile kalmanın kiloyla bağlantısı çok az, bizim komşu var nereden baksan 100 e yakın pıtır pıtır doğurdu durdu.. Kilo vermen sağlık açısından iyi olur ama. Taze transferde transfer öncesi reglin ilk gününden itibaren iğneler veriliyor yumurtalama gününe kadar vuruluyorsun, sonra yumurta kontrolüne gidiyorsun, sana yumurta toplama günü veriyor. yumurtaların toplandıktan sonra eşin sperm örneği veriyor ve lab ortamında döllenmeye bırakılıyor. Taze transfer bu canım.

benim ebe bir arkadaşım 2.doz aşıdan sonra ortalama 6 ay korunmak gerektiğini söyledi kendileri de çocuk istiyor ama her kafadan ayrı ses çıkıyor her konuda olduğu gibi

Aynen cnm ben oyle garantiye alacam. 3 gun kesin olur diger ikisi de iki bir gun arayla olur baska da denemem zaten ayi kapatrz. Aman nasip ya cok da sey yapmamak lazm

Ah ah gel bide bunu benim adama anlat diyorum ki gel gidelim tahlil yaptıralım yumurta siperm sayımıza kalitesine baktıralım en azından bi sorun varsa boşa uğraşmayız ona göre ne yapacağımızı biliriz diyorum biz daha yeni denemeye başladık bitanem biraz daha deneyelim olmazsa söz Ekim gibi gideriz diyo ama ben sabırsızım bir an önce kavuşmak istiyorum ona da hastaneye gitmek zor geliyo kaldım iki arada bir derede

Eninde sonunda ikna olmuş Ekim demiş zaten yeni ise evliliğiniz 1 yıl deneyin çünkü aceleye gerek yok sonrası olmazsa doktor filan gidersiniz. Bence vitamin takviyesi alın eşinize de kendinize de burada arı sütü pal polen karışımı çok iyi birşey benim gördüğüm birde c life macun var hem sizde denemiş olursunuz olsun yeni ise bunaltmaya gerek yok doktorlar da gelin demiyor yenilere deneyin diyor. Dediklerimi iyice araştırın. Size uygun ise kullanın. Birde o gitmiyorsa siz gidin yeterli ilk hetapta hormonlarına baktırman iyi olur öyle devam edersin yoluna

Merhaba ben experla yeni hesabım bu. Ona ulaşamıyorum. Rica etsem kullanıcı adımı bununla değiştirir misiniz? Yusra-61
Tamam canım değiştiririm.
Yusra-61 hiccc ümidim yok ama benim bat 4 mayis oldu. 7 demiştim erken yumurtladim degerlendiremediim
Yumurtlma değerlendiremedin ise çatlamayı degerlendirseydin neden değerlendiremedin ki? Öncesi ilişki olmadı mı peki?

Bizde 4 aylık evliyiz 2. Ayda hem ben hem esim kontrole gittik mutlaka çocuk için olmasada bilgi için gitmek lazim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…