- 2 Nisan 2021
- 23
- 18
- 8
- 29
Ay inşallah öyledir.Canım düzenli adetin birden düzensizleşmesi yani erken ya da geç olması rahmin bebek aradığını kendini hazırladığını gösterir derler. İnşallah yakındır bebişini göreceğin günler, üzülme
Ay işte bende de öyle yaBen dünden beri baya umutsuzdum ama az önce şey okudum döllenmeden 13-15 gün sonra en erken idrarda çıkarmış. Dün benim 10. Günümmüş. Varsa da çıkmamış olabilir, yani inşallah öyle olsun çünküsü
Aynen öyle canım bir iki gün daha geçsin kaset test yapıcamBiraz öyle bir test bende sevmiyorum bunları.
En güzeli normal test canım
2 mayıs ama döngüm kısa benim 25 gün. Sat 7 NisanAy işte bende de öyle yaondaaaan 5 mayısta görüşelim. Senin bat kaç
Burda ikinci çizgiyi bitek ben mi gördümGünaydın kızlar ben dayanadım sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle ama markası prodoctor çok olumsuz şeyler yazmışlar o yüzden hiç umutlanmıyorumen iyisi biraz daha geçsin
O zaman ikimizde 5 mayısta yapalım2 mayıs ama döngüm kısa benim 25 gün. Sat 7 Nisan
Kuzum ya bende gördüm baya belirgin aslında fotoğrafta gözükmüyo ama yanıltıyo bunlar o yüzden sevinemiyorum bileBurda ikinci çizgiyi bitek ben mi gördüm
Minnakkurabiyeler sayfası var instagram ondan alabilirsin testleri çok iyi biraz piyasadan azcık pahalı.Ben ovulasyon testi almak istiyorum.Kaç tane almam lazım birde hangi marka alayım?
3 mayısa rendevum var yasaklar gelmeden aldım sıkıntı olur diyeO zaman ikimizde 5 mayısta yapalımgaranti olsun
Mantıklııııı3 mayısa rendevum var yasaklar gelmeden aldım sıkıntı olur diye
Hadi ya. Doktor ne dedi en son guttiginde. Alttan bakacak demistinMasaj yaptım ilaç içtim hala gelmedi canımdevam bekliyorum 100 küsür yine az atmış
Benim ilk doz olacak ..Günü gününe adetim hiç şaşmaz.Zaten olacak gibiyim.Bilerek yarın geç saate aldım .Ben de olup öyle olurum büyük ihtimal .Olmazsam da test yaparım ..İlk aşımı sizin, bende ilk doz hiç bi belirti yapmadı ateş vs. Ama aynı korku inanın bende de var, 10 mayısta ikincş dozu olacağım, bende 5ini bekliyorum adrt olursam olacağım
Tam bat gunune aldım .Adet belirtilerim başladı diye canım ..Olmazsam test yaparım artık ..Nasıl için rahat edecekse öyle yaptır kuzum. Batına yakın bi tarihe al istersen daha garanti olur. Bi ay sonrasına bile randevu alınıyor. Zaten kapanmadayız temas falan yok. Biraz daha beklersin hem, hem randevun olur, hem gEbe kalırsan iptal edersin
adete kaç gün var cnmGünaydın kızlar ben dayanadım sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle ama markası prodoctor çok olumsuz şeyler yazmışlar o yüzden hiç umutlanmıyorumen iyisi biraz daha geçsin
4 gün canımadete kaç gün var cnm
Henüz yumurtlama olmamış canım t ve c çizgisi aynı koyulukta olması lazım hergün aynı saatte yapmaya çalış takip etHellooo. Bu ovulasyon testlerinden birini yaptım. T koyu renk değil de açık renk çıktı. Bu ne demeek şimdi? Yok mu demek var mi demek :)
var gibi inş.koyulaşır cnm 2 gün sonra tekrarla sevinelim hep beraber4 gün canım
İnşallah bu marka çok güven vermiyo herkes olumsuz şeyler yazmış o yüzden bende heveslenmiyorum hayırlısı artık canımvar gibi inş.koyulaşır cnm 2 gün sonra tekrarla sevinelim hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?