Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok acikiyorum niyetlenmedim rabbim affetsin borçlandım 😔 ne yiyip ne içsem acaba nar suyu düşük yapıyor diye duymuştum öneriniz varmı kızlar folik asit alıyorum sadece

Çok acikiyorum niyetlenmedim rabbim affetsin borçlandım 😔 ne yiyip ne içsem acaba nar suyu düşük yapıyor diye duymuştum öneriniz varmı kızlar folik asit alıyorum sadece
Kuzucum allahım kulunu dünyaya getirmeye aracılık eden bi kadına gğnah yazmaz sen merak etme. Doğurunca inşallah hepsini tutarsın. Şimdi aç kalıp da bebişimizin gelişmesini engelleyeceğine biraz yersin 🥰 biraz içersin 🥰 bebişimiz daha sıkı tutunur sana. 🥰🥰🥰 Kendini üzme hiç

Ben sadece şey duydum, erkek kromozomu taşıyan spermler daha çabuk bozuluyormuş. Hatta en çok elektromanyetik dalgalardan etkileniyormuş. Bu yüzden elektronik / bilgisayar vb mesleği olanların daha çok kızı olurmuş. Eşim elektronik mühendisi ondan umudum var o yönde 😂😂
😂

Ay doğa ananın bana verdiği yetkiyle seni hamile ilan edeceğim ama sonradan çıkıp terlik atar diye korkuyorum. Maydonoz suyu iç bari. O da söktürüyor

Sen yinede etme terlik yeme canım. Oruçluyum ya gece hangisi içeceğimi şaşırdım maydanoz aldım suyuna vaktim olmadı bu akşam onu da yapmaya başlayayım çok sorunlu hal aldım ya 🙈ilaç tek umudum doğal hiçbir şey tın demiyor. Masajla çoğu kişi hemen oluyormuş mesela 😒

Merhaba hanımlar , bu sabah kontrol randevum vardı , klomen sonrası . Sağ ve solda yumurtam oluşmuş , 21 ve 18 mm . Ovitrelle iğne verdi doktorum ve Progestan. Kullanıp beklicem bakalım sonuçları :)

Merhaba hanımlar , bu sabah kontrol randevum vardı , klomen sonrası . Sağ ve solda yumurtam oluşmuş , 21 ve 18 mm . Ovitrelle iğne verdi doktorum ve Progestan. Kullanıp beklicem bakalım sonuçları :)
Ay inşallah çok güzel haberler alırsın canım 🤣 14 mayısta da senden güzel haner bekliyoruz. Çok güzel 2 yumurta gelişmiş

Günaydın kızçeler, bebişi olanlar ve umutla bebiş bekleyenler, hepinizi saygıyla selamlıyorum, adet olamayanların adet olduğu, pozitifi bekleyenlerin pozitif gördüğü, hcg değeri bekleyenlerin yüksek değeri olduğu, yumoşlar bekleyenlerin çifter çifter yumoşları olduğu bir gün olsun inşallah 💕💕💕💕💕

Back