Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dünden beri baya umutsuzdum ama az önce şey okudum döllenmeden 13-15 gün sonra en erken idrarda çıkarmış. Dün benim 10. Günümmüş. Varsa da çıkmamış olabilir, yani inşallah öyle olsun çünküsü 😅
Ay işte bende de öyle ya 🤣 ondaaaan 5 mayısta görüşelim. Senin bat kaç

Ben ovulasyon testi almak istiyorum.Kaç tane almam lazım birde hangi marka alayım?
Minnakkurabiyeler sayfası var instagram ondan alabilirsin testleri çok iyi biraz piyasadan azcık pahalı. 👍 Ama uygunluk olsun dersen her test iş görür ben suralab alıyorum İnternetten 15+5 gebelik testi olarak onu kullanıyorum çok güzel o da 😍

İlk aşımı sizin, bende ilk doz hiç bi belirti yapmadı ateş vs. Ama aynı korku inanın bende de var, 10 mayısta ikincş dozu olacağım, bende 5ini bekliyorum adrt olursam olacağım 🙏🏻
Benim ilk doz olacak ..Günü gününe adetim hiç şaşmaz.Zaten olacak gibiyim.Bilerek yarın geç saate aldım .Ben de olup öyle olurum büyük ihtimal .Olmazsam da test yaparım ..

Nasıl için rahat edecekse öyle yaptır kuzum. Batına yakın bi tarihe al istersen daha garanti olur. Bi ay sonrasına bile randevu alınıyor. Zaten kapanmadayız temas falan yok. Biraz daha beklersin hem, hem randevun olur, hem gEbe kalırsan iptal edersin
Tam bat gunune aldım .Adet belirtilerim başladı diye canım ..Olmazsam test yaparım artık ..

Günaydın kızlar ben dayanadım sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle ama markası prodoctor çok olumsuz şeyler yazmışlar o yüzden hiç umutlanmıyorum🤦‍♀️ en iyisi biraz daha geçsin🙈
adete kaç gün var cnm

Hellooo. Bu ovulasyon testlerinden birini yaptım. T koyu renk değil de açık renk çıktı. Bu ne demeek şimdi? Yok mu demek var mi demek :)

Hellooo. Bu ovulasyon testlerinden birini yaptım. T koyu renk değil de açık renk çıktı. Bu ne demeek şimdi? Yok mu demek var mi demek :)
Henüz yumurtlama olmamış canım t ve c çizgisi aynı koyulukta olması lazım hergün aynı saatte yapmaya çalış takip et

Back