Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta çıksın bütün belirtilerimi yazacağım size geçen biri göğüslerimi mıncıklayip duruyorum yazmıştı 😁 bende o moddayim heryerimi kontrol ediyorum 😀😀
merhaba cnm aynı durum bende de var göğüslerde her ay olan hassaslık yok bu ay sonucunu merakla bekliyorum belirtilerini de

Günaydın kızçeler, bebişi olanlar ve umutla bebiş bekleyenler, hepinizi saygıyla selamlıyorum, adet olamayanların adet olduğu, pozitifi bekleyenlerin pozitif gördüğü, hcg değeri bekleyenlerin yüksek değeri olduğu, yumoşlar bekleyenlerin çifter çifter yumoşları olduğu bir gün olsun inşallah 💕💕💕💕💕
Aaaaamin 🥰🥰🥰 güzel dualarla karşılama yapan güzel yürekli örtmenim 🥰

Sen yinede etme terlik yeme canım. Oruçluyum ya gece hangisi içeceğimi şaşırdım maydanoz aldım suyuna vaktim olmadı bu akşam onu da yapmaya başlayayım çok sorunlu hal aldım ya 🙈ilaç tek umudum doğal hiçbir şey tın demiyor. Masajla çoğu kişi hemen oluyormuş mesela 😒
Ay işe yarayacağını bilsem göze alacağım da işte
, işe de yaramayacak ondan korkuyorum 🤣

Günaydın kızçeler, bebişi olanlar ve umutla bebiş bekleyenler, hepinizi saygıyla selamlıyorum, adet olamayanların adet olduğu, pozitifi bekleyenlerin pozitif gördüğü, hcg değeri bekleyenlerin yüksek değeri olduğu, yumoşlar bekleyenlerin çifter çifter yumoşları olduğu bir gün olsun inşallah 💕💕💕💕💕
Ayy ne guzel bir sabah temennisi oldu bu böyle 💞💞

Kızlar kaç gündür mesajlarınızı okuyordum içim umut doluydu.Ama benim bat 4 Mayıs olmasına rağmen bugün adet oldum.Çok kötü oldum.Erken adet olmam sizce bir sıkıntı olduğunu gösterir mi? Size gerçekten çok çok dua ediyorum.Rabbim en kısa sürede en güzel çocukları nasip etsin.

Kızlar kaç gündür mesajlarınızı okuyordum içim umut doluydu.Ama benim bat 4 Mayıs olmasına rağmen bugün adet oldum.Çok kötü oldum.Erken adet olmam sizce bir sıkıntı olduğunu gösterir mi? Size gerçekten çok çok dua ediyorum.Rabbim en kısa sürede en güzel çocukları nasip etsin.
Kuzum baharda erken gelme geç gelme oluyor. Kendini soruna odaklama sakın. Narin olan anneliğimizin kaynağı da narin. Hemen etkileniyor

Bende bu ay 5 gün erken adet oldum mevsim değişikliklerinde olur böyle şeyler merak etme

Canım düzenli adetin birden düzensizleşmesi yani erken ya da geç olması rahmin bebek aradığını kendini hazırladığını gösterir derler. İnşallah yakındır bebişini göreceğin günler, üzülme 😊

allah razı olsun cnm🥰

🥰🥰🥰🥰 Ay inşallah. Batıp duruyor zaten aşaağılardan. Kırmızıların selamımı mı yavruların yaramazlığı mı bilemiyorum. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah da hepimiz anne olalım bu yaz
Ben dünden beri baya umutsuzdum ama az önce şey okudum döllenmeden 13-15 gün sonra en erken idrarda çıkarmış. Dün benim 10. Günümmüş. Varsa da çıkmamış olabilir, yani inşallah öyle olsun çünküsü 😅

Kızlar hormon tahlili sonucuma bakar mısınız normal mi prolaktin düşmüş ona çok sevindim 😇

Eklentiler

• Screenshot_20210430-110036.jpg
    Screenshot_20210430-110036.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20210430-110023.jpg
    Screenshot_20210430-110023.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 85
Ben dünden beri baya umutsuzdum ama az önce şey okudum döllenmeden 13-15 gün sonra en erken idrarda çıkarmış. Dün benim 10. Günümmüş. Varsa da çıkmamış olabilir, yani inşallah öyle olsun çünküsü 😅
evet kuzum erkenden test yapıpı üzülmeyin hep 12.gün kan 14.gün idrar testinde çıkar diyorlar inş.göreceğiz pozitifi hep beraber

Günaydın kızlar ben dayanadım sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle ama markası prodoctor çok olumsuz şeyler yazmışlar o yüzden hiç umutlanmıyorum🤦‍♀️ en iyisi biraz daha geçsin🙈

Eklentiler

• 54DA2399-BB53-4A7A-A99E-2D7C18982B9C.jpeg
    54DA2399-BB53-4A7A-A99E-2D7C18982B9C.jpeg
    147,3 KB · Görüntüleme: 87
Günaydın kızlar ben dayanadım sabah erken gebelik testi yaptım sonuç böyle ama markası prodoctor çok olumsuz şeyler yazmışlar o yüzden hiç umutlanmıyorum🤦‍♀️ en iyisi biraz daha geçsin🙈
Biraz öyle bir test bende sevmiyorum bunları.
En güzeli normal test canım 🤗

Back