Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya. Doktor ne dedi en son guttiginde. Alttan bakacak demistin

Ya alttan bakmadı bu da üstten baktı erkekti doktorun asistanıydı çook utandım zaten alttan bak diyemedim. Adet olamadım diyorum evli misin diye sordu evliyim çocuk istiyoruz dedim 😔hastane ana baba günüydü. Üstten baya güzel muayene etti temiz herşey dedi. Sonra beta testi yaptı ilaç yazarız dedi. Ardından kadın kendi doktorum gelmişti öğlen sonrasıydı 😏çook kabalık tabi yine hamile olanlar dışında kimseyi gözleri görmüyor diyebilirim kadına aşırı talep var hastanede. Kapının önü virüs demiyor doluydu. Hastası olmayan hastası olmak için rahatsız ediyordu 🤣🙈bana senin neyin var dedi benim günüm geçti dedim özel gibi değil görmeliydin kendini anlatman imkansız ilaç yazdı duphaston bende aşılama düşünüyorm dedim o da kapanma var bende zaten istemiyorm kapanma eşim çalışacak ramazan bir ay geç olsun dedim.senin çocuğun var mı dedi yok dedim tamam haziranda adetin olunca ikametgahını al gel dedi 😒tabi sana anlatırken böyle rahat yazıyorum o gün sinirden ağladım baya bi.

Ben ovulasyon testi almak istiyorum.Kaç tane almam lazım birde hangi marka alayım?
ben n11.comdan laboguik marka 50li ovulasyon +5 li ultra erken gebelik testi almıştım uyguna geliyor inceleyebilirsin

İnşallah bu marka çok güven vermiyo herkes olumsuz şeyler yazmış o yüzden bende heveslenmiyorum hayırlısı artık canım
bendede laboguik ultra erken test var ilişkiden 6 gün sonrası diye batı bekliycem güvenemediğimden 6 güne daha rahime indiği belli değil insanların umutlarıyla oynuyorlar peki adetinin kaçıncı günü bugün

bendede laboguik ultra erken test var ilişkiden 6 gün sonrası diye batı bekliycem güvenemediğimden 6 güne daha rahime indiği belli değil insanların umutlarıyla oynuyorlar peki adetinin kaçıncı günü bugün
Benimkine de ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyo diye yazıyodu ama ben adetime 4 gün kala yaptım 4 mayıs normalde adet günüm yumutlamamın üstünden 10 gün geçti

Güüüünaydın güzel hatunlarrr💃🏻 Her birinizin güzel haberler alacağı,hamişlerimizin rahat hamilelik geçireceği, hamiş olmayanların topiğe çift çizgili testler atacağı, booolll dualı bol sevindiriklii günlerimiz olsun❤️ Ayrıca her birinizin cumasını hayırlıyorum rabbim gönlünüzden geçen her duayı yaşatmayı nasip etsin.✨🌺💐

Benimkine de ilişkiden 5 gün sonra sonuç veriyo diye yazıyodu ama ben adetime 4 gün kala yaptım 4 mayıs normalde adet günüm yumutlamamın üstünden 10 gün geçti
adetin 28 gün mü kaç gün sürüyor onu sormak istedim benimki 25 gün sürüyor ve yumurtlama 15.gündü tam bat günü 10.gün oluyor ondan test yapmıyorum yumurtlamadan 6 gün geçti daha

Güüüünaydın güzel hatunlarrr💃🏻 Her birinizin güzel haberler alacağı,hamişlerimizin rahat hamilelik geçireceği, hamiş olmayanların topiğe çift çizgili testler atacağı, booolll dualı bol sevindiriklii günlerimiz olsun❤️ Ayrıca her birinizin cumasını hayırlıyorum rabbim gönlünüzden geçen her duayı yaşatmayı nasip etsin.✨🌺💐
aminnn cümlemize hayırlı cumalar dularda güzel haberlerde buluşmak dileğiyle🤲😘

Hayırlı cumalar kuzum nasıl güzel dualar ettin öyle Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı eylesin😍💜

exclusive exclusive canımcım benim çok hafif kanamam oldu 😏ilaçla sökülme hemen oluyor mu kanama artıyor mu canım 🙄peçeteye silince geliyor daha yok sonra 🙈

Aminnnnn canımm amin🌺

Back