- 25 Nisan 2016
- 986
- 890
- 103
- 42
belirtin varmı cnmBenim 28 gün sürüyo canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirtin varmı cnmBenim 28 gün sürüyo canım
Yok gibi bişey aslında kendimi dinlemiyorum sadece 1-2 gündür kasıklarımda batmalar hissediyorum o bir de akıntım var beyaz renkte o kadar diyebilirim ama bunlar belirti mi onu bilmiyorumbelirtin varmı cnm
Yok devamHellooo. Bu ovulasyon testlerinden birini yaptım. T koyu renk değil de açık renk çıktı. Bu ne demeek şimdi? Yok mu demek var mi demek :)
Ooo gayet iyi o zaman hadi inşallah bebisin tutunur sana4 gün canım
kuzum inş.kandada pozitifi görür haber verirsinYok gibi bişey aslında kendimi dinlemiyorum sadece 1-2 gündür kasıklarımda batmalar hissediyorum o bir de akıntım var beyaz renkte o kadar diyebilirim ama bunlar belirti mi onu bilmiyorum
Devletteki çoğu doktor böyle maalesef, istiyoruz ki pamuklara sarsın bizi teselli etsin ama yüzümüze zor bakıyor çoğu. İyi ilgili doktor bulmak çok zor. Tabi onların da işi çok yoğun ama bir kadın için çok hassas mevzular bunlar o yüzden duygudan yoksun, umut vaat etmeyen bir muayene benim de canımı çok aşırı sıkıyor, önümü göremiyorum ferahlayamıyorum. Sırf biraz ilgi için özele gidiyor insanlar..Ya alttan bakmadı bu da üstten baktı erkekti doktorun asistanıydı çook utandım zaten alttan bak diyemedim. Adet olamadım diyorum evli misin diye sordu evliyim çocuk istiyoruz dedim hastane ana baba günüydü. Üstten baya güzel muayene etti temiz herşey dedi. Sonra beta testi yaptı ilaç yazarız dedi. Ardından kadın kendi doktorum gelmişti öğlen sonrasıydı çook kabalık tabi yine hamile olanlar dışında kimseyi gözleri görmüyor diyebilirim kadına aşırı talep var hastanede. Kapının önü virüs demiyor doluydu. Hastası olmayan hastası olmak için rahatsız ediyordu bana senin neyin var dedi benim günüm geçti dedim özel gibi değil görmeliydin kendini anlatman imkansız ilaç yazdı duphaston bende aşılama düşünüyorm dedim o da kapanma var bende zaten istemiyorm kapanma eşim çalışacak ramazan bir ay geç olsun dedim.senin çocuğun var mı dedi yok dedim tamam haziranda adetin olunca ikametgahını al gel dedi tabi sana anlatırken böyle rahat yazıyorum o gün sinirden ağladım baya bi.
Pes etmicez savaşçı kadınlarız biz kuzumAyyy inşallah canım inşallah bugün iki kere yaptım yaptıkça az az geliyor arkası yok ben pes etmiyorum tabi ki
Ooo gayet iyi o zaman hadi inşallah bebisin tutunur sana
Ayy inşallah kızlar pek ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için hayırlısı inşallah hepimizin olur Rabbim kimsenin kucağı boş bırakmasın dualarımdasınız sizde bana dua edinkuzum inş.kandada pozitifi görür haber verirsin
Benim de adetim 25 gün canım o yüzden bizde battan erken yapılan testlerin olumlu sonuç vermesi düşük bir ihtimal. Tabi ben yine dayanamadım 3 gün kala yaptım ama negatif tabi kiadetin 28 gün mü kaç gün sürüyor onu sormak istedim benimki 25 gün sürüyor ve yumurtlama 15.gündü tam bat günü 10.gün oluyor ondan test yapmıyorum yumurtlamadan 6 gün geçti daha
yaramazlık yok bacım bekleyecez ilişkiden 6 gün sonrası ultra erken testim var ama gebelikle uzaktan yakından bi ışık bi umut bi belirtim yok 5 mayısta deniycem kısmetBenim de adetim 25 gün canım o yüzden bizde battan erken yapılan testlerin olumlu sonuç vermesi düşük bir ihtimal. Tabi ben yine dayanamadım 3 gün kala yaptım ama negatif tabi ki
amin kuzum cuma vakti dua kapıları açık inş.rabbim şu mubarek ayda bu mubarek günde nasip eder hepimizeAyy inşallah kızlar pek ümitlenmek istemiyorum üzülmemek için hayırlısı inşallah hepimizin olur Rabbim kimsenin kucağı boş bırakmasın dualarımdasınız sizde bana dua edin
Aminnn canım benim aminnamin kuzum cuma vakti dua kapıları açık inş.rabbim şu mubarek ayda bu mubarek günde nasip eder hepimize
Amin canımamin kuzum cuma vakti dua kapıları açık inş.rabbim şu mubarek ayda bu mubarek günde nasip eder hepimize
Yapmaz olurmuyum duramadım yineGurbetKusuEsra nasılsın cnm varmı gelişme test yaptınmı
Yaptım kuzumYaptın mı test canım
sen kaç günde bir adet oluyorsun 28 miYapmaz olurmuyum duramadım yine
Genelleme böyle olan çok ama bu kadına aşırı ilgi var kimseye böyle birşey de diyemez yan tarafında da doktor var ama bunun kapısı tıklım tıklım. Kapasitesi belli kadının ilçelerden geliyor çoğu kadınlar.hastanede doktorların çoğu istifa etti. Ben onları da anlıyorum bana bundan başka kimse ilgi göstermemişti bu kadar çok naif aslında sadce üzüldüğüm çok yorgun olblr herşey iyice bunalmış da ama ifadesi beni üzdü bunu şimdi gelde anlat. Yinede bundan başkasını istemiyorm herkes de öyle düşünüyor böyle karışık durum. Ben adet olmadım bazen duygusallığım yoğun oluyor birde yok ya hiç bebeğim elleri boş dönmek yok mu her defasında diyorm Allahım yormadan beni buraya hamiş koy onlar benden ben onlardan çekmeyeyim diyorm yaaaDevletteki çoğu doktor böyle maalesef, istiyoruz ki pamuklara sarsın bizi teselli etsin ama yüzümüze zor bakıyor çoğu. İyi ilgili doktor bulmak çok zor. Tabi onların da işi çok yoğun ama bir kadın için çok hassas mevzular bunlar o yüzden duygudan yoksun, umut vaat etmeyen bir muayene benim de canımı çok aşırı sıkıyor, önümü göremiyorum ferahlayamıyorum. Sırf biraz ilgi için özele gidiyor insanlar..
Pes etmedikçe kaçıyor gibiPes etmicez savaşçı kadınlarız biz kuzum
28/29 dedimi koşar gelir
sen kaç günde bir adet oluyorsun 28 mi