• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimkiler içerisine bal falan da katıyorlardı içerken 😅 benim de pek aram yoktur süt ürünleriyle ama ben tat koku alamadığım için Her şeyi çok rahat tüketebilmiştim yani sevmediklerimi 😅 ama kozalak pekmezini ben de duydummm sadece o sıra doğal olarak temin edebileceğimiz bir yer bulamamıştık o sebeple de almadık çam balı falan tüketmiştik organik olarak o vardı ama bulabilirsen doğal olanını dediğin gibi mutlaka tüket çok faydalı ben de araştırmıştım onu. Yani dediğim gibi doğal olarak ne buluyorsanız tüketin. Bolca C ve D vitamini takviyesi almaya çalışın olan besinlerden. Çoğu kişi ağır bir grip gibi evde geçiriyor zaten. İnan evdeki 5 kişi 5 imizin de farklı semptomları vardı yani. Birinde olan semptom diğerimizde hiç olmadı gibi. Herkes farklı atlatıyor doğal beslenin dikkat edin gerisi mühim değil İyi tarafından bakarsan hatta herkesin evde olduğu bir döneme denk gelmiş sizin. Herkes aynı Kaderi paylaşacak şu 18 gün olan da olmayan da o yüzden bol moral bol vitamin 💪🏻☺️
Kozalak pekmezini çok kolay temin edebilirim hem de doğallığından adım kadar eminim çünkü kendim de bergama da yaşıyorum üstelik Kozak gelniyim ama kocam bey sağolsun kozalak pekmezini faydasına asla inanmıyo ama ben kayınvalidem i arayıp bitane aldırayım diye düşünüyorum çünkü gerçekten çok faydalı günde bir tatlı kaşığı yetiyo zaten denemekten zarar gelmez sonuçta hem doğal şeyler kullanırsam hamilelik şansımı da daha az tehlikeye atmış olurum😀 düşünüyodum allahım ayın 17 sine kadar evde nasıl zaman geçcek diye şimdi 10 günü zorunlu izolasyon geri kalan 7 günü de kolay zaten hem herkesin aynı şeyi yaşayacak olması üzücü ama biraz da olsa avutuyo beni 😂😂

Selam arkadaşlar bugün pek aktif olamadım yazılan yazıları tek tek okudum inşallah gün doğarken güzel haberler almak nasip olur bu gruptaki bütün kadınlara ❤ çifte bayram yapmak nasip olsun mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine Umutsuzluk yok dualarimdasiniz🙏🎈

Hayırlısı olsun canım 😍😍 peki belitiniz oldu mu ve. Varsa ne zaman başladı?😬😬
Normalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası 😅
Hala şaşkınım negatif bekliyordum çünkü sonucu
Rabbım isteyen herkese versin mayıs grubun hepsine insaAllah...
Ramazan ayınınyuzu suyu hürmetine insaAllah hayırlısıyla insaAllah 🥰

Kozalak pekmezini çok kolay temin edebilirim hem de doğallığından adım kadar eminim çünkü kendim de bergama da yaşıyorum üstelik Kozak gelniyim ama kocam bey sağolsun kozalak pekmezini faydasına asla inanmıyo ama ben kayınvalidem i arayıp bitane aldırayım diye düşünüyorum çünkü gerçekten çok faydalı günde bir tatlı kaşığı yetiyo zaten denemekten zarar gelmez sonuçta hem doğal şeyler kullanırsam hamilelik şansımı da daha az tehlikeye atmış olurum😀 düşünüyodum allahım ayın 17 sine kadar evde nasıl zaman geçcek diye şimdi 10 günü zorunlu izolasyon geri kalan 7 günü de kolay zaten hem herkesin aynı şeyi yaşayacak olması üzücü ama biraz da olsa avutuyo beni 😂😂
Öyle tabi kız 😂 bizim de dükkan kapandı aslında kötü durumlar ama inan aklıma bile getirmemeye çalışıyorum çünkü her şeyin başı moral motivasyon. Hep iyi tarafından bakmaya çalışıyorum 🙈 keza normalde öyle biri değilimdir.
Bu arada ne güzel İzmir’de yaşıyorsun demek İstanbulun dışı olan her yer benim için doğal ortam doğal yaşam temiz hava sayılıyor 😅 ben doğma büyüme istanbulluyum ama Anadolu’yu da bi o kadar çok severim keza ben de Ege geliniyim 😬 Böyle şeylerde eşleri dinlemeye gerek yok bana kalırsa da kayınvalide kayınpeder farketmez iste ve ye doğal olan bişeyin yani özellikle de bal pekmez gibi şeylerin hiç bir zaman zararı olmaz sadece dozunda yenmesi gerek diye biliyorum onun haricinde hepsinin vücudun bir yerine faydası var ☺️ Biz de mesela bu ay itibariyle daha doğal beslenmeye başladık eşimle sağolsun Allahtan bana ayak uyduruyor. Sen de hem eşin için hem kendin için faydalı olacak şeyleri araştırıp şimdiden tüketmeye başlayın ileriki zamanlar için depo olsun bebiş için yarasın inşallah 🙏🏻🥰

Kızlar bide her akşam Meryem suresi öneriyorlar ilişkiye girmeden önce de abdestle ve dua ederek yapın vs bide öyle mi denesek
An itibariyle okudum Allah kabul etsin Amin diyen herkesinde Rabbim gönlüne göre versin tez zamanda güzel haberler alalım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine inşallah 🤲🏻❤️

Normalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası 😅
Birde sık idrara gitme surekli tuvalete gitmekten öldüm.usuttugum icin geliyor bukadar sık diye düşünmüştüm. Orucken birseyler yiyip içmediğim halde surekli geliyor 😀

Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi

Eklentiler

• 30032167-784C-4AEF-95A0-D64796A00E3C.jpeg
    30032167-784C-4AEF-95A0-D64796A00E3C.jpeg
    126,3 KB · Görüntüleme: 47
  • D4CC8A1A-4ACC-463D-8F65-5D7E0667B84A.jpeg
    D4CC8A1A-4ACC-463D-8F65-5D7E0667B84A.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 47
Bayağı belirti yasamissiniz maşallah 😊😊😊 inşallah değeriniz de güzel çıkar ..bizim içinde dua edin lütfen 🙏🙏🙏🙏

İviiiit günaydın, akşam heveslendim sabah test yaptım. Bugün ovitralleden sonra 9. Gün. Testim tamamen tertemiz bir tek çizgi. Böylece anlayacağım kii 5 mayısta yaptığım testte 2. Çizgi çıkarsa tamameeeen gebelikten.kafamda hiiiç soru işareti kalmayacak 🤣
Allahım polyanna ya taş çıkarıyorum meaaşallah

Eklentiler

• IMG_20210429_091152.jpg
    IMG_20210429_091152.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20210429_091134.jpg
    IMG_20210429_091134.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 88
Back