• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ne kadar süredir istiyorsun? Rabbim tez zamanda nasip etsin, bazen bende öyle oluyorum ama nasipten öte yol yok
Kuzum tam anlamıyla denemeye diğer ay başlamıştım ki covid oldum tam bebek denemesine geçtiğim zaman illa birşeyler çıkıyor yAni şubattan beri istiyoruz da 1 aydır tam anlamıyla denemeye başladık bu ay inşallah birşey çıkmaz artık sürekli bir engel çıkıyor yA onarsa ayrı bi şey oluyorum

Ha belirti 😊 canımcım şöyle bu ay bende göğüslerde bişey yok. Kasıklarım ve alt karnım batıyor ara ara. Dizlerim ağrıyor sık sık. Uyuşuyor bi de. Akıntım bugün başladı. Başkaa dün gözümün önü karardı. Başka yok 🥰
Sizinde mi aynı tarihler, benim hiç kasık ağrım yok ya, aslında olmasada bu ay üzülmem çabalamadığım için, ama olursa 💃🏻💃🏻💃🏻 😂 hadi inşallah ramazan bereketi olsun ☺️🙏🏻

İyiye odaklan kuzum hep. Kötüyü çağırma. Olmazsa zamanı gelmemiştir. Hayırlı mğbarek zamanda sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi mühim değil. Hata yapmıyoruz. Biz allahın kullarını dünyaya getirip onlara emanetçilik yapıyoruz sadece. Bi kulun dünyaya geleceği saat de gideceği vakit de allahın bileceği iş. Bizim yapmamız gereken sebatla elimizden geleni yapıp beklemek. Böyle düşünerek biraz rahatlat kendini kuzum. Strese girdikçe hormonlar çıldırıyor daha da beter oluyor işler
Kızlar ya duygularım çok karışık bir içimde kelebekler uçuşuyor bir de canımı sıkıyor sürekli acaba olmazsa siye o kadar çok uğraşıyoruz ki rabbim duy sesimizi nolur 🙏🏻🙏🏻
eşimin kuzeni hamile arkadaşlarım hamile kendimi böyle çok kötü hissediyorum nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum sürekli yada neden benim yok diye diye kafayı yedim yA çok zor süreçlerden de geçiyoruze

Kapanma öncesi 2 gün ailemle çok güzel vakit geçirdim kızlar, çok moral olduuu 🥰 kapanmada hedefim biraz kilo verebilmek. 1 ay önce doktora gittiğimde 62 kiloydum, biraz zayıfla 57-58 ideal dedi. Şuan 59 a düştüm. İnşallah 17 Mayıs'a kadar hedefim 56.9 kg 🥰
Bende vermek istiyorum aslında aldım gibi 2 kilo ama bilemedim etkisi olur mu yediklerimin diye sağlıklı şeyler yiyorum diyet yaparken yesillik meyve gibi bitki çayı icmeyecegim ama bu fındık fıstık ye Yumurta sağlıklı olsun olayı etkiler mi diye düşünüyorum diğer taraftan

Kuzum tam anlamıyla denemeye diğer ay başlamıştım ki covid oldum tam bebek denemesine geçtiğim zaman illa birşeyler çıkıyor yAni şubattan beri istiyoruz da 1 aydır tam anlamıyla denemeye başladık bu ay inşallah birşey çıkmaz artık sürekli bir engel çıkıyor yA onarsa ayrı bi şey oluyorum
Kız burda 3 yıldır 5 yıldır isteyenler var, kendini hemen kapıp koyverme. Bak biz 3 yıldır deniyoruz olmadı daha

Nasıl yani ilaçları kullandıktan 6 ay sonra mı bebek deneyebiliyoruz 😳😢 ama ilacın prosbektüsünde 7 gün yazıyodu neyse napalım öyleyse de yapacak bir şey yok önce sağlık olsun da gerisi gelir inşallah ama 6 ay sa gerçekten çok üzülürüm 😢

Ay inşallah ya ağzından bal akıyor maşallah bu aydan çok umutluyum ben arı sütü polen vitamin takviyeleri falan almaya başlamıştım neyse kısmet bidaha ki aya artık önce sağlık olsun da vardır bunda da bir hayır dedik geçtik zaten üzüldük ama elden bişey de gelmiyo ki 😔😢😊

Çok teşekkür ederim canın inşallah hafif geçer gider de dediğin gibi sağlık ekipleri ilaç getiriyoruz diye aradıklarında eşime dediğim tek şey bebek oldu hiç hastalık falan umurumda olmadı bi şekilde iyileşirim de bebeğime kavuşmam bir ay daha gecikecek ya o çok üzdü beni birde ilk gün 16 sonra ki günler 6 şar ilaç ya şimdi o da yumurta sperm kalitesini düşürecek o daha da aksatacak bebeğimizin gelişini nasıl üzülüyorum nasıl perişan oluyorum anlatamam 😔😢
Eşim çok şükür benim hasta olmadı aynı yerde olmadığımız için fakat ben şöyle yaptım ekiplerin getirdiği ilacı kullanmadım kuzum. Açıkcası doğal yiyeceklerden bile vücudumuzda bazı yiyecekler farklı şeyleri tetikleyebiliyorken ben bir çok yan etkisi olan bir ilacı kullanmayı içime sindiremedim. Evdeki herkes kullandı bizim abim yengem babam annem ama ben kullanmadım bir de bendeki tek belirti tat koku Kaybı ve hafif öksürüktü. İlaçsız atlattım doğal beslendim zerdeçallı zencefilli ballar çayları sarımsaklı süt vs. Böyle şeyler tükettim hep. Siz de bolca doğal beslenin ilacın belki yan etkilerini azaltır yahut ilaçtan daha çok faydası dokunur belki bilemeyiz. Bolca vitamin takviyesi yapın. İnan 2 hafta bende ruh gibi gezdim moral bozukluğundan ama hepsi geçiyor birlikte olmanın tadını çıkarın birbirinize destek olun ve en önemlisi moralinizi yüksek tutun. Hormonları Malum moral çok etkiliyor ☺️ Geç olsun ama güç olsun Rabbim daha uzun sürelerce aratmasın inşallah hepimiz için 🙏🏻

Zamanı değildir canım üzülme vardır bir hayır senin yanlışın da değil doğrun da Allah o deyince vesile kılıyor dua et sen

Kızlar ya duygularım çok karışık bir içimde kelebekler uçuşuyor bir de canımı sıkıyor sürekli acaba olmazsa siye o kadar çok uğraşıyoruz ki rabbim duy sesimizi nolur 🙏🏻🙏🏻
eşimin kuzeni hamile arkadaşlarım hamile kendimi böyle çok kötü hissediyorum nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum sürekli yada neden benim yok diye diye kafayı yedim yA çok zor süreçlerden de geçiyoruz
Bu kadar stirese sokma kendini kuzum bu sefer insan en ufak belirtiyi hamilelik sanıyo daha kötü hüsrana uğruyor o moral bozukluğu yeninden stres yapıyo insanda bu daha olmasını zorlaştırıyo ben boş verdim artık bir an önce kavuşmak istiyorum ama olmadığında da kafama takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinde çekilmiyo sen sadece ovü günlerini atlamamaya özen göster ben öyle yapıyorum gerisi allahtan yapacak başka bişeyimiz yok 🥰😊

Sizinde mi aynı tarihler, benim hiç kasık ağrım yok ya, aslında olmasada bu ay üzülmem çabalamadığım için, ama olursa 💃🏻💃🏻💃🏻 😂 hadi inşallah ramazan bereketi olsun ☺️🙏🏻
20 nisanda ovitralle vuruldum 14 gün sonra adet ya da çocuk beklemem lazımmış ondan hep 😉 belli olöaz bu işler allah hayırlı zamanda versin inşallah

İyiye odaklan kuzum hep. Kötüyü çağırma. Olmazsa zamanı gelmemiştir. Hayırlı mğbarek zamanda sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi mühim değil. Hata yapmıyoruz. Biz allahın kullarını dünyaya getirip onlara emanetçilik yapıyoruz sadece. Bi kulun dünyaya geleceği saat de gideceği vakit de allahın bileceği iş. Bizim yapmamız gereken sebatla elimizden geleni yapıp beklemek. Böyle düşünerek biraz rahatlat kendini kuzum. Strese girdikçe hormonlar çıldırıyor daha da beter oluyor işler
Çok haklısınız gerçekten 😟

Ayy bir güzel insan daha teşvik etti nasılsın kuzucum iyi misn hoşgeldin sevindim arada yaz buralara yoksun pek görmüyorm seni benimde hep farklı oluyor kanma onlara bekle sessiz sedasız 🤗
Canım ya sen ne kadar tatlı birisin, her yazdığında iyi kalbini hissettiriyorsun, hep candan samimi.. iyiki varsın kız 🥰🥰 ben ramazanda çok giremiyorum, sabah iş akşam iftar sahur derken zaman geçiyo, aslında yazdıklarınızı ara ara okuyorum ama hep son sayfaları, aradaki 10-15 sayfa yada daha fazlasına bakamıyorum, inşallah güzel haberler vardır, topiğin almış gitmiş gebişlerde böyle yürüsün inşallah minik kovacıklar dolsun bu ay 😊🙏🏻🙏🏻

Bende vermek istiyorum aslında aldım gibi 2 kilo ama bilemedim etkisi olur mu yediklerimin diye sağlıklı şeyler yiyorum diyet yaparken yesillik meyve gibi bitki çayı icmeyecegim ama bu fındık fıstık ye Yumurta sağlıklı olsun olayı etkiler mi diye düşünüyorum diğer taraftan
Bende ya sağlıklı bebiş olsun diye yemediğim kadar ceviz yumurta bal süt bilmem ne yiyorum😅 gebe kalmadan kilo almaya başladım hayırlısı 🤣

Bu kadar stirese sokma kendini kuzum bu sefer insan en ufak belirtiyi hamilelik sanıyo daha kötü hüsrana uğruyor o moral bozukluğu yeninden stres yapıyo insanda bu daha olmasını zorlaştırıyo ben boş verdim artık bir an önce kavuşmak istiyorum ama olmadığında da kafama takmamaya çalışıyorum yoksa işin içinde çekilmiyo sen sadece ovü günlerini atlamamaya özen göster ben öyle yapıyorum gerisi allahtan yapacak başka bişeyimiz yok 🥰😊
Gerçekten o kadar haklısınız ki insanın elinde değil işte 🤷🏻‍♀️

eşimin kuzeni hamile arkadaşlarım hamile kendimi böyle çok kötü hissediyorum nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum sürekli yada neden benim yok diye diye kafayı yedim yA çok zor süreçlerden de geçiyoruz
Yaa canım kendini üzme elbet olacak Rabbim bizler için doğru zamanı biliyor dua et en kısa zamanda bize de yaşatacak o duyguyu 🌸 benimde çevremde herkes hamile kim ne derse desin takma kafana herşey olacağına varır. Geç olsun hayırlısı olsun🙏

Yaa canım kendini üzme elbet olacak Rabbim bizler için doğru zamanı biliyor dua et en kısa zamanda bize de yaşatacak o duyguyu 🌸 benimde çevremde herkes hamile kim ne derse desin takma kafana herşey olacağına varır. Geç olsun hayırlısı olsun🙏
Ya canım benim ne güzel söylemişsin geç olsun hayırlısı olsun aynen öyle ❤️

Bende ya sağlıklı bebiş olsun diye yemediğim kadar ceviz yumurta bal süt bilmem ne yiyorum😅 gebe kalmadan kilo almaya başladım hayırlısı 🤣
Bende bundan koyverdim galiba ramazan olunca bide Yumurta ve ceviz hep yerim ama bala cereze girince işler bozuluyor 😂

Back