- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
A. Selamlar amin esracım hoşgeldin nasılsın?Selam arkadaşlar bugün pek aktif olamadım yazılan yazıları tek tek okudum inşallah gün doğarken güzel haberler almak nasip olur bu gruptaki bütün kadınlara ❤ çifte bayram yapmak nasip olsun mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine Umutsuzluk yok dualarimdasiniz❤
Canım bunu atıyorsun üzgünüm ama bu gruplarda buna net cvp yazabilecek kişi hiç yok denecek kadar az çünkü transfer bilgimiz yok sana yardımcı olmayı isterim ve bende pek bilgim olmadığı için yardımcı olamıcam ama senin adına tutmuş olduğunu düşünmek istiyorum çok mutlu olurumMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Dayanamayacağın belliydi dünKizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum
Hepimizden razı olsun canım benimYa kuzum o kadar güzel yazmışsın ki işte düşündüğüm tam olarak bu her şeyin bi vakti zamanı var demek ki rabbim bizi bekletiyor her şey daha güzel olacağı için bende 7-8 aydır deniyorum sonra burdaki çabalayan annişlerimi görünce birbirimize hep dualarla sarınca işte bu moral yeter bize diyorum ne güzel oldu bu grup oluşturandan Allah razı olsun Yusra-61
Gidiyor canım 2 veya 3 güne pik olacaktır diye düşünüyorumKizlarrr yumurtlamaya doğru gidiyorum galiba değil mi,adetle beraber 13. Günüm