• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar bugün pek aktif olamadım yazılan yazıları tek tek okudum inşallah gün doğarken güzel haberler almak nasip olur bu gruptaki bütün kadınlara ❤ çifte bayram yapmak nasip olsun mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetine Umutsuzluk yok dualarimdasiniz🙏🎈
A. Selamlar amin esracım hoşgeldin nasılsın?
Merhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Canım bunu atıyorsun üzgünüm ama bu gruplarda buna net cvp yazabilecek kişi hiç yok denecek kadar az çünkü transfer bilgimiz yok 🙈sana yardımcı olmayı isterim ve bende pek bilgim olmadığı için yardımcı olamıcam ama senin adına tutmuş olduğunu düşünmek istiyorum çok mutlu olurum 🤗
Kizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum 😄
Dayanamayacağın belliydi dün 🤣
Ya kuzum o kadar güzel yazmışsın ki işte düşündüğüm tam olarak bu her şeyin bi vakti zamanı var demek ki rabbim bizi bekletiyor her şey daha güzel olacağı için🥰 bende 7-8 aydır deniyorum sonra burdaki çabalayan annişlerimi görünce birbirimize hep dualarla sarınca işte bu moral yeter bize diyorum ne güzel oldu bu grup oluşturandan Allah razı olsun Yusra-61 Yusra-61
Hepimizden razı olsun canım benim 🤗 ❤️
Kizlarrr yumurtlamaya doğru gidiyorum galiba değil mi,adetle beraber 13. Günüm
Gidiyor canım 2 veya 3 güne pik olacaktır diye düşünüyorum 🤗

Doğumun acili ölsen bakmıyor ya geçen ay çok problem yaşadım geçen ay kimyasal geçirdim bir sürü şey yaşadım hiçbir şekilde yapmadı tahlil yarın sabahtan özel hastaneye gidip yaptıracağım işe gideceğim birazdan 😌
Yok artık ben doğumda kaç kere test yaptırdım 😁hiç birşey sormadan direk yaptılar 🙈 özel hastaneye gideceksin keşke sabır edebilsen bata kadar değerin çıkardı canım. 👍 Güzel değer alırdın kafan rahat olurdu 🌸

exclusive exclusive şimdi adet oluyoruz ya yine yumrtlama günümüzde mi oluyor 😁mesela 28 günde bir oluyorum ya 14.gün mü olacam 🤣 🤣 ovulasyon aldım zaten de.

Kizlarrr yumurtlamaya doğru gidiyorum galiba değil mi,adetle beraber 13. Günüm
evet canım pike gidiyor gibisin akşama en geç yarına piksin kuzum bu günleri güzel değerlendir :) seninle neredeyse aynı günlerde piki göreceğiz benimde bugün akşam yada yarın sabah pik gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkımızda :)

Günaydın kızlaaaaaarrrrrrr 💕💕💕❤️🌼 Maaşallah kırk yılda bir erken uyuyayım dedim nasıl kaynatmışsınız. Herkes birbirine ilanı aşk etmiş pıtırcıklar sizi, Bugün de muhabbet edecez vururum hepinizi 😂😂 Hepimiz için güzel, çift çizgili bir gün olsun inşallah.

Benim bata son 3 ❤️ heyecan dorukta
Tamam tamam seninle de hemen sohbet ederiz 😅😅 test yapmayacak misin acaba 3 gün kalmiss🤭🤭

evet canım pike gidiyor gibisin akşama en geç yarına piksin kuzum bu günleri güzel değerlendir :) seninle neredeyse aynı günlerde piki göreceğiz benimde bugün akşam yada yarın sabah pik gibi görünüyor hayırlısı olsun hakkımızda :)
Ayyy hadi inşallah canım,testi aldığım kadın da bugünü değerlendir dedi. Hayırlısı ise olsun,hadi bakalım 🙈

Canım bunu atıyorsun üzgünüm ama bu gruplarda buna net cvp yazabilecek kişi hiç yok denecek kadar az çünkü transfer bilgimiz yok 🙈sana yardımcı olmayı isterim ve bende pek bilgim olmadığı için yardımcı olamıcam ama senin adına tutmuş olduğunu düşünmek istiyorum çok mutlu olurum 🤗

Saol yüsracım ramazan oruç öyle durgun geçiyor vakit bat bekliyoruz bakalim hastaneye gittim kan verdim 2 aydır tiroitlerim için ilaç kullanıyordum bakalim sonuç ne cikicak 🙈

Bilsem ki normalde bu gece ile yarın pik günlerim çok alakasız ağrı vurdu gitti 🙈 ilaçtan olduğunu düşünmek istiyorum inşallah adett oluyorumdurr ne mutlu olurum sabaha gelmiş olsa 🤣
Sen kaç kere yaptın dedim ama bugün demedin?
Kız unuttm onu kafama estikçe yaptidfa iki kezdi heralde

Oyle diyorlar evet. Ayni sebepten biz de pikten onceki gunu degerlendirdik, pik gunu bos biraktik, catlamayi gordugum gunu degerlendirdik. Ama catlama gunu kuruluk oldu bende. Insallah kacirmamisimdir. Nisan ve Mayis gebelik planlayanlar da bikti benim bu kuruluk mesajlarimdan bugun😄😄 Bir kisi de demiyor ki bende oldu ya da olmadi🤗🧘‍♀️
Canım benim yumurtlama da çatlama da kuru oluyor hep. Ovulasyon testi yapıyorum o yüzden. Nadiren akıntım oluyor. Yumurtalarım zayıf, muhtemelen ondandır 🙄

Kizlar prolaktin 24 cokmu sizce sizlerin kaç? Düşürmek gerekiyormu neler yapmak lazım. Tse değerim düşmemiş ilaç kullandım o kadar 4.8 den 4.6 olmuş keyfim kaçtı

İnşallh tatlım

Instagram minnak kurabiyeler diye bir hesap, ilginç bir şekilde kadın çok ilgili, yardımcı olmaya çalışıyor,testlerde net bence innovita idi, yanında 3 adet de gebelik testi geldi😊 tavsiye ederim
bu ay testim son kullanayım bu ay da olmazsa ona da bi bakarım testler kaset test mi ?

Back