• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde döngüm 25 gün, hiç yumurtlama testi yapmadım genelde 10. Gün mü oluyor yumurtlama?
Hayır herkesin farklıdır. Kimi 10.gün olur kimi 4.gün kimi adetliyken kimi 20.gün. ovulasyon testiyle belirleyebilirsin sadece

Gonoydon bel agrim tavan yine insallh fıtık değildir çık artık sonuc

İviiiit günaydın, akşam heveslendim sabah test yaptım. Bugün ovitralleden sonra 9. Gün. Testim tamamen tertemiz bir tek çizgi. Böylece anlayacağım kii 5 mayısta yaptığım testte 2. Çizgi çıkarsa tamameeeen gebelikten.kafamda hiiiç soru işareti kalmayacak 🤣
Allahım polyanna ya taş çıkarıyorum meaaşallah
Insallahh 5 mayıs da çift çizgiyi görürsün canim🤩

Go
Normalde adet tarihimden 4 5 gun önce göğsüm şişer çok sizlardi bat 26 göründüğü halde 12si 13 u gibi önceden oldu uyurken bile rahatsız oldum. Belim cok ağrıdı Nisan 12 den bu yana kasigimda kramp gibi değişik bir ağrı vardi (ki hala var ) adet belirtisi gibi. biraz baş dönmem iştah açıklığı ac karnına bile midem bulandi son 3 4 gündür. Halsizlik ve surekli uykum geliyor . Birde anormal bir üşüme var normalde adet olacağım zaman bende titreme olurdu cok üşürdum 1 2 gün sonra geçerdi ,yaklaşık 2 haftadır donuyorum. En önemlisi de şu adet tarihinden 1 gün önce cok cok hafif pembe sadece Peceteye gelen akintim oldu,adet gününde de hafif kahve rengine döndü ama şeffaf akinti beyaz pecetede belli olacak şekilde. Kirpik karışması dedikleri oldu ama 4 aydır cocuk olmadigindan Nisan ayindayiz bahar çarptı fazla uyuyorum sanirim ondan kirpiklerim öyle oldu dedim adet olacağımı sandığımdan önemsemedim açıkçası 😅
Hala şaşkınım negatif bekliyordum çünkü sonucu
Rabbım isteyen herkese versin mayıs grubun hepsine insaAllah...
Ramazan ayınınyuzu suyu hürmetine insaAllah hayırlısıyla insaAllah 🥰
Gözün aydın canm 🤗 darısı başımıza

Kızlar bende bugün adetimin 3.günü diye hastane ye gittim burda infertile tedavisi yok zaten sadece kistin durumunu öğrenmek için ve hormon tahlili yaptırmak için gittim ama moralim çok bozuk kistler aynı duruyo hormon sonuçları da yarın öğleden sonra çıkar pko için ne yapıcam ben ya çok yoruldum 😣

Kizlaar günaydın dün erken gebelik testim silik çıkmıştı bugün kaset yaptım bakın sağlık ocağına gidiyorum 😄

Eklentiler

• IMG20210429103153.jpg
    IMG20210429103153.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 78
Çok haklısın canım ne diyim insanın elinde olmuyo ama ben 8 aydır deneyip deneyip olduramayınca koyverdim artık napalım vardır bi vaktimiz bir de burda benden daha uzun zamandır deneyip umudunu kaybetmeyen güzeller güzeli annecik adaylarını görünce kızım dur bakalım bak senden daha çok uğraşıp umudunu kaybetmeyen bir sürü kadın var sende sabret umudunu kaybetme dedim o da biraz iyi geldi bana şimdi burda muhabbet sohbet ederken okurekn hem umudum artıyor hem de moralim düzeliyo çünkü ortam o kadar güzel ki kimse kimsenin umutsuzluğa katılmasına izin vermiyo herkes bir birini gazlıyo bu işte en önemli şey moral miş burda takıldıkca daha çok fark ettim bunu 🥰🥰
Ya kuzum o kadar güzel yazmışsın ki işte düşündüğüm tam olarak bu her şeyin bi vakti zamanı var demek ki rabbim bizi bekletiyor her şey daha güzel olacağı için🥰 bende 7-8 aydır deniyorum sonra burdaki çabalayan annişlerimi görünce birbirimize hep dualarla sarınca işte bu moral yeter bize diyorum ne güzel oldu bu grup oluşturandan Allah razı olsun Yusra-61 Yusra-61

Günaydın kızlaaaaaarrrrrrr 💕💕💕❤️🌼 Maaşallah kırk yılda bir erken uyuyayım dedim nasıl kaynatmışsınız. Herkes birbirine ilanı aşk etmiş pıtırcıklar sizi, Bugün de muhabbet edecez vururum hepinizi 😂😂 Hepimiz için güzel, çift çizgili bir gün olsun inşallah.

Benim bata son 3 ❤️ heyecan dorukta

Doğumun acili ölsen bakmıyor ya geçen ay çok problem yaşadım geçen ay kimyasal geçirdim bir sürü şey yaşadım hiçbir şekilde yapmadı tahlil yarın sabahtan özel hastaneye gidip yaptıracağım işe gideceğim birazdan 😌

Back