- 7 Nisan 2021
- 176
- 135
- 33
- 26
Ya aslında bende ilaçları içmekte biraz tereddüt ettim çünkü gerçekten çok fazla yan etkisi var sonra henüz bi belirtim olmadığı için dedim en güzeli 8-8 içmekten se direk 3-3 içeyim dedim bu gün içtim işte 3 3 ama yarın onu da içmeye niyetim yok ben zaten içmek istemiyodum ilaçları ama eşim fazla pimpirikli iç o ilaçları diye başımın etini yedi içtik artık napalım zaten öksürük başladı bu gün o yüzden hemen yaktım bal zencefil karabiber onu yiyorum bu gün yedim 2 kaşık o baskılıyo biraz napalım bizim basibimiz yokmuş bu ay dediğin gibi geç olsun güç olmasın Allah çok arattırmadan tez vakitte hepimizin kucağını doldursun inşallahEşim çok şükür benim hasta olmadı aynı yerde olmadığımız için fakat ben şöyle yaptım ekiplerin getirdiği ilacı kullanmadım kuzum. Açıkcası doğal yiyeceklerden bile vücudumuzda bazı yiyecekler farklı şeyleri tetikleyebiliyorken ben bir çok yan etkisi olan bir ilacı kullanmayı içime sindiremedim. Evdeki herkes kullandı bizim abim yengem babam annem ama ben kullanmadım bir de bendeki tek belirti tat koku Kaybı ve hafif öksürüktü. İlaçsız atlattım doğal beslendim zerdeçallı zencefilli ballar çayları sarımsaklı süt vs. Böyle şeyler tükettim hep. Siz de bolca doğal beslenin ilacın belki yan etkilerini azaltır yahut ilaçtan daha çok faydası dokunur belki bilemeyiz. Bolca vitamin takviyesi yapın. İnan 2 hafta bende ruh gibi gezdim moral bozukluğundan ama hepsi geçiyor birlikte olmanın tadını çıkarın birbirinize destek olun ve en önemlisi moralinizi yüksek tutun. Hormonları Malum moral çok etkiliyor Geç olsun ama güç olsun Rabbim daha uzun sürelerce aratmasın inşallah hepimiz için