• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl yani ilaçları kullandıktan 6 ay sonra mı bebek deneyebiliyoruz 😳😢 ama ilacın prosbektüsünde 7 gün yazıyodu neyse napalım öyleyse de yapacak bir şey yok önce sağlık olsun da gerisi gelir inşallah ama 6 ay sa gerçekten çok üzülürüm 😢

Ay inşallah ya ağzından bal akıyor maşallah bu aydan çok umutluyum ben arı sütü polen vitamin takviyeleri falan almaya başlamıştım neyse kısmet bidaha ki aya artık önce sağlık olsun da vardır bunda da bir hayır dedik geçtik zaten üzüldük ama elden bişey de gelmiyo ki 😔😢😊

Çok teşekkür ederim canın inşallah hafif geçer gider de dediğin gibi sağlık ekipleri ilaç getiriyoruz diye aradıklarında eşime dediğim tek şey bebek oldu hiç hastalık falan umurumda olmadı bi şekilde iyileşirim de bebeğime kavuşmam bir ay daha gecikecek ya o çok üzdü beni birde ilk gün 16 sonra ki günler 6 şar ilaç ya şimdi o da yumurta sperm kalitesini düşürecek o daha da aksatacak bebeğimizin gelişini nasıl üzülüyorum nasıl perişan oluyorum anlatamam 😔😢
Balım hiç üzme kendini. Allahtan gelene ne denir. İnşallah tertemiz çıkarsınız bu süreçten. Bizim müdürün babası korona oldu. 20 güne yakın hastanede yattı. Çıktığında yıllardır kemiklerim ağrıyordu hepsi geçti, gençleştim resmen demiş. Belki size de öyle olur tüm vücuttaki mikrobu virüsü temizler atar. Yenilenir tüm sistemlerimiz. Daha kolay olur. Belki asıl vesile bu olur bilinmezkiii

Ay ben de öyle biliyorum da şimdi arkadaş 6 ay diyince çok büyük hayal kırıklığına uğradım 6 ay dile kolay ben Nisan la mayıs arasını iple çekiyorum zor bekliyorum 6 ay çok büyük hüsran olur benim için çok üzülürüm bilemedim bakalım araştıracağım inşallah bir aydır 😔
Ben en fazla 2 3 ay duydum canim 6 ayı duymadım ki @gizemsudedigi gibi antikor olmasj acisindan bile mantıklı çok sık geçirenler var teması kesemedigi için o yüzden mümkün olmaz o kadar süre

Ben en fazla 2 3 ay duydum canim 6 ayı duymadım ki @gizemsudedigi gibi antikor olmasj acisindan bile mantıklı çok sık geçirenler var teması kesemedigi için o yüzden mümkün olmaz o kadar süre
Ay tamam ben yanlış anlamışım ya sorun yok 6 ay korunmam gerekmiyomuş ay yüreğime su serpildi 🤭😂

Anında ortalığı karıştırdım hah 🤣🤣🤣🤣 Ftmfgn Ftmfgn ciğim diyorum ki bu antikor üretecek 6 ay bi daha corona olmayacakson. Kafan rahat olur en azından. O kadar yere girip çıkacaksın. Hep onları düşün. Senin moralin çok bozulmuş ondan hep kötüye odaklandın sanırım. Stres yapma bağışıklığın düşmesim

Belirtileri olan var mı arkadaşlar,☺️🙋🏻‍♀️

Kız ne adeti bi daha corona olmayacaksın seni koruyacak diyorum ay 🤣🤣🤣🤣
Yok bacım yok bu gün ilk gün olduğundan mı ne benim üstümde bi salaklık var ya Allah hayra çıkarsın bütün algılarım kapalı ay sirim bozuldu kendi kendime kahkahalarla gülüyorum evin içinde eşim de delirmişim gibi bakıyo kusura bakma ya ben anlayamadım uğraştırdım seni de 😂🤣

Çok yumrta çatlamaya engel olblr tabi ezber olmaz bu işler bak yazdı sorcam o arkadaşa altta mesajou

Peki ne oldu canım ne dedi mesela ne kadar büyüdü kaç yumrta oldu başka birşey dedi mi? Tersten bahsettin mi?

Anneler herşey bende annemin sevgisiyle büyüdüm tek değildim ama anneler bütün evladlarına yemiyorlar 💟🌸iyi varlar ya 🙈

Ne derseniz kabul hiç fark etmez 😍🤗
Yumurta çatlayamıyorsa ondan kırmızı oluyor canım testler işte gittim adet dönemi sağ sol yumurta var dedi klomen verdi sonda hapı içtim gittim biri gelişmiş sanırım 17 mm tek yumurta var dedi bende üzüldüm tek mi keske çok olsa dedim hayır istenilen tek yumurta sağlıklı yumurta dedi gayet iyi dedi iğne verdi nasip

Yok bacım yok bu gün ilk gün olduğundan mı ne benim üstümde bi salaklık var ya Allah hayra çıkarsın bütün algılarım kapalı ay sirim bozuldu kendi kendime kahkahalarla gülüyorum evin içinde eşim de delirmişim gibi bakıyo kusura bakma ya ben anlayamadım uğraştırdım seni de 😂🤣
Ay olur mu kuzum 🥰🥰🥰 14 gün girip girip burda takılcaz işte. Gebe kalanlad sana öbür ay için taktik hazırlayacak. Dua ritüellerinde seni de katacağız. Sen kafanı takma stres olma hiç 🥰🥰🥰

Kızlar ani bir karar aldım ve yarın hastaneye girmeye karar verdim doktorum baksın tam yumurtlama zamanı sonuçta büyümüş mü kaç mm olmuş çağlamış mı 😂

Ay ben de öyle biliyorum da şimdi arkadaş 6 ay diyince çok büyük hayal kırıklığına uğradım 6 ay dile kolay ben Nisan la mayıs arasını iple çekiyorum zor bekliyorum 6 ay çok büyük hüsran olur benim için çok üzülürüm bilemedim bakalım araştıracağım inşallah bir aydır 😔
Yanlış anlaşılma olmuş sen rahat ol 🥰

Back