- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Balım hiç üzme kendini. Allahtan gelene ne denir. İnşallah tertemiz çıkarsınız bu süreçten. Bizim müdürün babası korona oldu. 20 güne yakın hastanede yattı. Çıktığında yıllardır kemiklerim ağrıyordu hepsi geçti, gençleştim resmen demiş. Belki size de öyle olur tüm vücuttaki mikrobu virüsü temizler atar. Yenilenir tüm sistemlerimiz. Daha kolay olur. Belki asıl vesile bu olur bilinmezkiiiNasıl yani ilaçları kullandıktan 6 ay sonra mı bebek deneyebiliyoruz ama ilacın prosbektüsünde 7 gün yazıyodu neyse napalım öyleyse de yapacak bir şey yok önce sağlık olsun da gerisi gelir inşallah ama 6 ay sa gerçekten çok üzülürüm
Ay inşallah ya ağzından bal akıyor maşallah bu aydan çok umutluyum ben arı sütü polen vitamin takviyeleri falan almaya başlamıştım neyse kısmet bidaha ki aya artık önce sağlık olsun da vardır bunda da bir hayır dedik geçtik zaten üzüldük ama elden bişey de gelmiyo ki
Çok teşekkür ederim canın inşallah hafif geçer gider de dediğin gibi sağlık ekipleri ilaç getiriyoruz diye aradıklarında eşime dediğim tek şey bebek oldu hiç hastalık falan umurumda olmadı bi şekilde iyileşirim de bebeğime kavuşmam bir ay daha gecikecek ya o çok üzdü beni birde ilk gün 16 sonra ki günler 6 şar ilaç ya şimdi o da yumurta sperm kalitesini düşürecek o daha da aksatacak bebeğimizin gelişini nasıl üzülüyorum nasıl perişan oluyorum anlatamam