• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet benimde koyu koyu baktım tek basıma olmucak doktora gıttım klomen ve çatlama iğnesi yaptık bakalım hayırlısı inşallah 🥰
Kuzum benim normalde çatlama oluyor ama ilk defa bu ay böyle oldu dediğin gibi böyle olmaz bende gidip baktırayım sen doktora ne zaman gitmiştin yani belirli gün aralığı var mı🥰

Hepimiz adeti bekliyoruz zaten baksana yanlış çıkmasın diye.
Çok kafana takıp stres olma balım. Ama doktora bi daha gittiğinde pcosu bi sor. Ben ihtimal vermiyorum ama yinede daha dikkatli bi baksın kuzum.
Sağol canım benim sonradan olmayacağı belli olmaz demi biz bize düşeni yapalım da gerisi hayırlısı yani. Ona göre çözüm bulurum☺️

Neysa canım şöyle düşün. 6 ay korumalı başlayacaksınız öbür ay. Vücudunuzdaki her şey sıfırlanmış olacak.daha kolay olur inşallah. İkinize de geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda bi hasar bırakmadan geçer
Nasıl yani ilaçları kullandıktan 6 ay sonra mı bebek deneyebiliyoruz 😳😢 ama ilacın prosbektüsünde 7 gün yazıyodu neyse napalım öyleyse de yapacak bir şey yok önce sağlık olsun da gerisi gelir inşallah ama 6 ay sa gerçekten çok üzülürüm 😢
Kuzum rabbim tez vakitte şifa versin bak yokuşun sonu düzlük her şerde bi hayır vardır belki bu ay coronayı düşünüp bebek aklına gelmicek sonraki ay bi bakmışsın gebesin 😍
Ay inşallah ya ağzından bal akıyor maşallah bu aydan çok umutluyum ben arı sütü polen vitamin takviyeleri falan almaya başlamıştım neyse kısmet bidaha ki aya artık önce sağlık olsun da vardır bunda da bir hayır dedik geçtik zaten üzüldük ama elden bişey de gelmiyo ki 😔😢😊
Üzülme canım ben de geçen ay ailemin yanında oldum kaldım orada 1 ay gitti öyle. Çok üzüldüm 1 ayım gitti diye yani hastalığa üzülmedim ama 1 ayım gitti diye üzüldüm. Vardır her şerde bir hayır öyle düşünelim ☺️ Hafif atlatırsınız umarım çok geçmiş olsun 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canın inşallah hafif geçer gider de dediğin gibi sağlık ekipleri ilaç getiriyoruz diye aradıklarında eşime dediğim tek şey bebek oldu hiç hastalık falan umurumda olmadı bi şekilde iyileşirim de bebeğime kavuşmam bir ay daha gecikecek ya o çok üzdü beni birde ilk gün 16 sonra ki günler 6 şar ilaç ya şimdi o da yumurta sperm kalitesini düşürecek o daha da aksatacak bebeğimizin gelişini nasıl üzülüyorum nasıl perişan oluyorum anlatamam 😔😢

Kuzum benim normalde çatlama oluyor ama ilk defa bu ay böyle oldu dediğin gibi böyle olmaz bende gidip baktırayım sen doktora ne zaman gitmiştin yani belirli gün aralığı var mı🥰
Adetın 3-4 günü git baksın yumurta varmı yokmu sonra klomen yazıp yumurta takıbı yaptır yumurta büyüyünce iğne sonra değerlendirip bekliyoruz bakalım iğne 26 sında oldum baktı 17 mm olmuş boyut iyi dedi iğneden sonrada büyüme oluyormuş nasip artık 🤲🏻❤️

Nasıl yani ilaçları kullandıktan 6 ay sonra mı bebek deneyebiliyoruz 😳😢 ama ilacın prosbektüsünde 7 gün yazıyodu neyse napalım öyleyse de yapacak bir şey yok önce sağlık olsun da gerisi gelir inşallah ama 6 ay sa gerçekten çok üzülürüm 😢

Ay inşallah ya ağzından bal akıyor maşallah bu aydan çok umutluyum ben arı sütü polen vitamin takviyeleri falan almaya başlamıştım neyse kısmet bidaha ki aya artık önce sağlık olsun da vardır bunda da bir hayır dedik geçtik zaten üzüldük ama elden bişey de gelmiyo ki 😔😢😊

Çok teşekkür ederim canın inşallah hafif geçer gider de dediğin gibi sağlık ekipleri ilaç getiriyoruz diye aradıklarında eşime dediğim tek şey bebek oldu hiç hastalık falan umurumda olmadı bi şekilde iyileşirim de bebeğime kavuşmam bir ay daha gecikecek ya o çok üzdü beni birde ilk gün 16 sonra ki günler 6 şar ilaç ya şimdi o da yumurta sperm kalitesini düşürecek o daha da aksatacak bebeğimizin gelişini nasıl üzülüyorum nasıl perişan oluyorum anlatamam 😔😢
Kuzum çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Ben bir ay erteliyorsun diye biliyorum sen iyice bir soruştur kalbini ferah tut

Adetın 3-4 günü git baksın yumurta varmı yokmu sonra klomen yazıp yumurta takıbı yaptır yumurta büyüyünce iğne sonra değerlendirip bekliyoruz bakalım iğne 26 sında oldum baktı 17 mm olmuş boyut iyi dedi iğneden sonrada büyüme oluyormuş nasip artık 🤲🏻❤️
Geçen ay gittim yumurtalara baktı iyi durumda dedi belki bu ay bir sorun olmuştur. İnşallah faydasını görürsün canım dediğim gibi yapayım

Sağol canım benim sonradan olmayacağı belli olmaz demi biz bize düşeni yapalım da gerisi hayırlısı yani. Ona göre çözüm bulurum☺️
Aynen kuzucum. Ama kocanı beslediğin gibi besliyorsan kendini ondan da olabilir belki. Kürler mürler çok etkiliyor. Şuan yüsracım Kürler yüzünden adet olamadı. Sabah birini daha okudum 10 gün gecikti diye. Belki öyle bir şey etkişemiştir bu dalgalanmayı da

Aynen kuzucum. Ama kocanı beslediğin gibi besliyorsan kendini ondan da olabilir belki. Kürler mürler çok etkiliyor. Şuan yüsracım Kürler yüzünden adet olamadı. Sabah birini daha okudum 10 gün gecikti diye. Belki öyle bir şey etkişemiştir bu dalgalanmayı da
Kuzum ben sadece folik asit kullanıyorum kür falan hiç denemedim yapmadım açıkçası

Çok yumurta olunca ne oluyor canım? İlk defa bugün sol kasığım ağrıyor yumurtlama ağrısı gibi hissediyorum baktım değil hayırlısı deyip Mayıs’ta doktora kesin gidicem takibi o şekilde yapmak daha iyi olur sıkıntı varsa hal çaresine bakarız inşallah
Çok yumrta çatlamaya engel olblr tabi ezber olmaz bu işler bak yazdı sorcam o arkadaşa altta mesajou
Evet benimde koyu koyu baktım tek basıma olmucak doktora gıttım klomen ve çatlatma iğnesi yaptık bakalım hayırlısı inşallah 🥰
Peki ne oldu canım ne dedi mesela ne kadar büyüdü kaç yumrta oldu başka birşey dedi mi? Tersten bahsettin mi?
Yaaaa inşallah hepimizin öyle emojileriiii olsunnnn kiii 🥰 hayatlarımız hep zor önemli olan pozitif değerde sevgiyle kalmak. Sağ olsun annem öyle bi kadındı ki 10 yıldan sonra olmuşum ben. Çok sevdi beni. Hala aradığında sesimi duyar gözleri dolar. Ondan aldığım o sevgiyi dünyayla paylaşmaya çalışıyorum ben de. Çünkümmm ancak sevildiğimiz ve sevdiğimiz zaman güzelleşiyor dünya
Anneler herşey bende annemin sevgisiyle büyüdüm tek değildim ama anneler bütün evladlarına yemiyorlar 💟🌸iyi varlar ya 🙈
Aaa sende öğretmensin çoğu şeyi öğretiyorsun yol gösteriyorsun🤗 sen rehber öğretmenisin bir nevi😍
Ne derseniz kabul hiç fark etmez 😍🤗

Hayııııırrr kııııızzzz 6 ay bi daha hasta olmayacaksın diyorummm. Rahat rahat doğuma falan hazırlanırsın işte 🥰

Ay ben de öyle biliyorum da şimdi arkadaş 6 ay diyince çok büyük hayal kırıklığına uğradım 6 ay dile kolay ben Nisan la mayıs arasını iple çekiyorum zor bekliyorum 6 ay çok büyük hüsran olur benim için çok üzülürüm bilemedim bakalım araştıracağım inşallah bir aydır 😔
Kuzum çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Ben bir ay erteliyorsun diye biliyorum sen iyice bir soruştur kalbini ferah tut

Ay ben de öyle biliyorum da şimdi arkadaş 6 ay diyince çok büyük hayal kırıklığına uğradım 6 ay dile kolay ben Nisan la mayıs arasını iple çekiyorum zor bekliyorum 6 ay çok büyük hüsran olur benim için çok üzülürüm bilemedim bakalım araştıracağım inşallah bir aydır 😔
Bende oyle anladım valla Üzüldüm deyince teselli etmeye elim gitmedi cok uzun süre diye hadi hayırlı olsun hastalığı atlat geri dön çalışmalara bir an önce geçmiş olsun canm

Back