• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay biraz geç oldu ama anladım galiba sonunda 😂😂

Ay hadi inşallah bu ay hepiniz hamiş olun da bidaha ki ay bana da taktik verin bende bir ah geriden de olsa size katılayım 🤭😂

Aynen içime su serpildi 😂 işte benim yanlış anlamam ama gerçekten psikolojik sanırım bütün algılarım kapalı o kadar keyfim kaçtı moralim bozuldu ki sabahtan beri ilk defa MaviliGizem MaviliGizem sayesinde güldüm sanırım kendi kendime
Çok normal anne olmak istiyorsun sende bundan normali olamaz 🤗

6 ay mı 😳 ilaç içtiğim için 6 ay adet görmeyecekmiyim 😂🤭 eee o iyiymiş öyle desene bacım aklımı aldın yahu 🥰😂
Canım yok yok gizem öyle demiyor sen olayı baya yanlış anladın😂 covid geçiren kişide antikor oluştuğu için 6 ay koruması oluyor bidaha covid olmuyorlar diyor 😂 adet falan değil rahat ol

Ay biraz geç oldu ama anladım galiba sonunda 😂😂

Ay hadi inşallah bu ay hepiniz hamiş olun da bidaha ki ay bana da taktik verin bende bir ah geriden de olsa size katılayım 🤭😂

Aynen içime su serpildi 😂 işte benim yanlış anlamam ama gerçekten psikolojik sanırım bütün algılarım kapalı o kadar keyfim kaçtı moralim bozuldu ki sabahtan beri ilk defa MaviliGizem MaviliGizem sayesinde güldüm sanırım kendi kendime
Ah kuzum benim sen hep gül, gül ki kaçsın o pis virüsler 🥰🥰🥰
Bu torpilin hepsi bir an çnce gebe kalsın inşallahhhhh allahımmm amin

Bu ay ki güzel enerjimin kendime faydası olmadı ama duamdasın Allah gönlüne göre versin yarın güzel haberler al bize de getir inşallah Ankalinka Ankalinka 🥰🌹😊

Gelem

Gelmedi yaw nedense leke oldu iki kez bitti ikinci gun
Olursun hemencik olmaz ama bazıları olamazmış da belki bize yaramaz devam olana kadar. Kaç kere yaptın bugün sen? Şuan şaka gibi birşey yaşıyorum adet olmazsak yumurtlama yaşar mıyız benim bugün tam yoğun günlerim Kasıklarım çatlıyor ya yumurtlma ağrısı 😱😱bunu merak ediyorum olur mu öyle birşey belki saçma ama ağrım o ağrı 🙈ateşim de yüksek gibi. Senin bilgin var mı kuzum bu konuyla 🙄

Olursun hemencik olmaz ama bazıları olamazmış da belki bize yaramaz devam olana kadar. Kaç kere yaptın bugün sen? Şuan şaka gibi birşey yaşıyorum adet olmazsak yumurtlama yaşar mıyız benim bugün tam yoğun günlerim Kasıklarım çatlıyor ya yumurtlma ağrısı 😱😱bunu merak ediyorum olur mu öyle birşey belki saçma ama ağrım o ağrı 🙈ateşim de yüksek gibi. Senin bilgin var mı kuzum bu konuyla 🙄
Hemen ovulasyon testi yapalım lütfennn

Yok yok adet o
Olmadan yeni yumurtlama oluşmaz çünkü adetle yumurtlar oluşuyor gelişiyor acaba ne ağrısı sendeki ilacın etkisi olabilir ve adet sökülecek olabilir ama yumurtlama olmaz belki bu tarz örnekler vardır ama istisnai gibime geldi

Yusra’cım sen bizi derleyip topladın işte 🥰 birde Bebişinin öğretmeni olacaksın😍 nasıl güzel şeyler öğretirsin sen o minik kuşa❤️🥺
Ayyy ama böyle diyince beni bir duygusallık sarıyor 😕kalbime dokundun inşallah arkadaşım yaaa hepimizin inşallah olur 💟🌸
Erken gidince boş oluyor canım yoksa gelen gidenin haddi hesabı yok 😂 sonrasında yazarım bende eve gelip uyurum artıkın 😂
Etiket et yazınca uykudan uyanınca onu ararken bulmam öğleni bulur 🤣 🤣 uyanınca uyananlardan değilim kafam geç uyanıyor da 🙈🙈sende dinlen sonra cirit atarız. Gündüz oruçlu çok atamıyorum bu kadar tokken ben bende değilim 🤣🤗

Yok yok adet o

Olmadan yeni yumurtlama oluşmaz çünkü adetle yumurtlar oluşuyor gelişiyor acaba ne ağrısı sendeki ilacın etkisi olabilir ve adet sökülecek olabilir ama yumurtlama olmaz belki bu tarz örnekler vardır ama istisnai gibime geldi
Bilsem ki normalde bu gece ile yarın pik günlerim çok alakasız ağrı vurdu gitti 🙈 ilaçtan olduğunu düşünmek istiyorum inşallah adett oluyorumdurr ne mutlu olurum sabaha gelmiş olsa 🤣
Sen kaç kere yaptın dedim ama bugün demedin?

Canım yok yok gizem öyle demiyor sen olayı baya yanlış anladın😂 covid geçiren kişide antikor oluştuğu için 6 ay koruması oluyor bidaha covid olmuyorlar diyor 😂 adet falan değil rahat ol
Ay evte biraz geç oldu ama anladım öyle dediğini kadın bana iki kelime açıklama yapayım dedi ben ortalığı kattım karıştırdım kaos çıkarttım resmen ama sonunda anladım 🤭😂
Ah kuzum benim sen hep gül, gül ki kaçsın o pis virüsler 🥰🥰🥰
Bu torpilin hepsi bir an çnce gebe kalsın inşallahhhhh allahımmm amin
Aminn inşallah hepimiz en tez vakitte hamiş olalım da tombidik yavruşlarımıza kavuşalım amiiinnnnnnn 🥰👶😇🤰

Ay evte biraz geç oldu ama anladım öyle dediğini kadın bana iki kelime açıklama yapayım dedi ben ortalığı kattım karıştırdım kaos çıkarttım resmen ama sonunda anladım 🤭😂

Aminn inşallah hepimiz en tez vakitte hamiş olalım da tombidik yavruşlarımıza kavuşalım amiiinnnnnnn 🥰👶😇🤰
Ay tombidik olmasın çıkaramam ben onu sonra. 1 55 boyunda 55 kilo bi kadınım ben. Nasıl çıkarayım 🤣🤣🤣

Evet haklısınız, malesef boğazımızdan giren her yiyecek ve/veya içeceğin akibeti belli değil. Ben Gıda denetmeniyim, konuya hakimim; inanın öyle markaların denetimini yaptım ve o kadar şok olunacak şeyler gördüm ki .. anlatamam size. Lakin bir süreden sonra ben de dikkat ediyorum fakat fazla kafaya takmak iyi değil, yoksa hiçbirşey yiyemeyiz.
Benim çok şükür hiç bir hastalığım yok fakat eşim için doktorumuz bu şekilde radikal beslenme biçimine soktu bizi bende uyuyorum eşimin tüm hastalıkları iyileşti ilaç kullanıyordu hepsini bıraktı bende tek değişim kilo vermek oldu ama kist ve PCO olan hanımların bu yiyeceklere bence dikkat etmesi gerekli

Back