• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurta çatlayamıyorsa ondan kırmızı oluyor canım testler işte gittim adet dönemi sağ sol yumurta var dedi klomen verdi sonda hapı içtim gittim biri gelişmiş sanırım 17 mm tek yumurta var dedi bende üzüldüm tek mi keske çok olsa dedim hayır istenilen tek yumurta sağlıklı yumurta dedi gayet iyi dedi iğne verdi nasip
Ankalinka Ankalinka bak böyle olabiliyor dediğim gibi 😍adkadaşımız doktora gitmiş takipli olmuş.
Canım çok yumrta iş görmüyor bazen birtanecik olsun en sağlamı hem kolay döllenir çatlar. Bazen çok olunca sağlıklı sağlıksız olmuş önemsiz bence 👍🌸inşallah senin de güzel haberlerini alırım 🤗

Kızlar ani bir karar aldım ve yarın hastaneye girmeye karar verdim doktorum baksın tam yumurtlama zamanı sonuçta büyümüş mü kaç mm olmuş çağlamış mı 😂
Mantıklı 👍 çatladıysa da onu görürsün 😉 ben birinde sırf bunu görmeye gitmiştim çatlak yumurta çok komik sen de bi bak 😉

Çok yumrta çatlamaya engel olblr tabi ezber olmaz bu işler bak yazdı sorcam o arkadaşa altta mesajou

Peki ne oldu canım ne dedi mesela ne kadar büyüdü kaç yumrta oldu başka birşey dedi mi? Tersten bahsettin mi?

Anneler herşey bende annemin sevgisiyle büyüdüm tek değildim ama anneler bütün evladlarına yemiyorlar 💟🌸iyi varlar ya 🙈

Ne derseniz kabul hiç fark etmez 😍🤗
Yarın gidiyorum canım inşallah ak koyun kara koyun belli olur 😂

Ankalinka Ankalinka bak böyle olabiliyor dediğim gibi 😍adkadaşımız doktora gitmiş takipli olmuş.
Canım çok yumrta iş görmüyor bazen birtanecik olsun en sağlamı hem kolay döllenir çatlar. Bazen çok olunca sağlıklı sağlıksız olmuş önemsiz bence 👍🌸inşallah senin de güzel haberlerini alırım 🤗
İnşallah canım benim alakan için çok teşekkür ederim iyi ki varsın yarın haber veririm 😍🤲🏻

Anında ortalığı karıştırdım hah 🤣🤣🤣🤣 Ftmfgn Ftmfgn ciğim diyorum ki bu antikor üretecek 6 ay bi daha corona olmayacakson. Kafan rahat olur en azından. O kadar yere girip çıkacaksın. Hep onları düşün. Senin moralin çok bozulmuş ondan hep kötüye odaklandın sanırım. Stres yapma bağışıklığın düşmesim
Ay biraz geç oldu ama anladım galiba sonunda 😂😂
Ay olur mu kuzum 🥰🥰🥰 14 gün girip girip burda takılcaz işte. Gebe kalanlad sana öbür ay için taktik hazırlayacak. Dua ritüellerinde seni de katacağız. Sen kafanı takma stres olma hiç 🥰🥰🥰
Ay hadi inşallah bu ay hepiniz hamiş olun da bidaha ki ay bana da taktik verin bende bir ah geriden de olsa size katılayım 🤭😂
Yanlış anlaşılma olmuş sen rahat ol 🥰
Aynen içime su serpildi 😂 işte benim yanlış anlamam ama gerçekten psikolojik sanırım bütün algılarım kapalı o kadar keyfim kaçtı moralim bozuldu ki sabahtan beri ilk defa MaviliGizem MaviliGizem sayesinde güldüm sanırım kendi kendime

Gelem
Ayyy yeni fark ettim sen hamiş kalmışsın kuzum ya 🤣hayırlı uğurlu olsun hamileliğin ne kadar geç düşse de jetonum 🙈😍

Yapmaya devam et canım olana kadar bugün ikinci günün mü?

Hepsi aynı şeyler hissettiğimiz ama bazen de çok şükür dediğimiz anlarımız oluyor 🙈en doğru zman da olmasını isterim 🌸eli ayağı düzgün akılkı mı akıllı bıdığım olsun miss kokulum 🤣bak evlad duygum kabardı 😛😛rabbim gör bizleri 🙏🏼
Gelmedi yaw nedense leke oldu iki kez bitti ikinci gun

Back