- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 31
MaşallahHer branş var maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahHer branş var maşallah
Ankalinka bak böyle olabiliyor dediğim gibi adkadaşımız doktora gitmiş takipli olmuş.Yumurta çatlayamıyorsa ondan kırmızı oluyor canım testler işte gittim adet dönemi sağ sol yumurta var dedi klomen verdi sonda hapı içtim gittim biri gelişmiş sanırım 17 mm tek yumurta var dedi bende üzüldüm tek mi keske çok olsa dedim hayır istenilen tek yumurta sağlıklı yumurta dedi gayet iyi dedi iğne verdi nasip
Mantıklı çatladıysa da onu görürsün ben birinde sırf bunu görmeye gitmiştim çatlak yumurta çok komik sen de bi bakKızlar ani bir karar aldım ve yarın hastaneye girmeye karar verdim doktorum baksın tam yumurtlama zamanı sonuçta büyümüş mü kaç mm olmuş çağlamış mı
Yarın gidiyorum canım inşallah ak koyun kara koyun belli olurÇok yumrta çatlamaya engel olblr tabi ezber olmaz bu işler bak yazdı sorcam o arkadaşa altta mesajou
Peki ne oldu canım ne dedi mesela ne kadar büyüdü kaç yumrta oldu başka birşey dedi mi? Tersten bahsettin mi?
Anneler herşey bende annemin sevgisiyle büyüdüm tek değildim ama anneler bütün evladlarına yemiyorlar iyi varlar ya
Ne derseniz kabul hiç fark etmez
İmkan varsa tam güzel karar baksın de ona benşm testlerim pik gidiyor nedir halim diyeKızlar ani bir karar aldım ve yarın hastaneye girmeye karar verdim doktorum baksın tam yumurtlama zamanı sonuçta büyümüş mü kaç mm olmuş çağlamış mı
İnşallah canım benim alakan için çok teşekkür ederim iyi ki varsın yarın haber veririmAnkalinka bak böyle olabiliyor dediğim gibi adkadaşımız doktora gitmiş takipli olmuş.
Canım çok yumrta iş görmüyor bazen birtanecik olsun en sağlamı hem kolay döllenir çatlar. Bazen çok olunca sağlıklı sağlıksız olmuş önemsiz bence inşallah senin de güzel haberlerini alırım
Güzel haberlerle gelYarın gidiyorum canım inşallah ak koyun kara koyun belli olur
Aynen kuzum baksın içerde neler oluyor kimler kavga ediyorİmkan varsa tam güzel karar baksın de ona benşm testlerim pik gidiyor nedir halim diye
Bekliyorm haberlerini ne demek herzamanİnşallah canım benim alakan için çok teşekkür ederim iyi ki varsın yarın haber veririm
İnşallah canım inşallahGüzel haberlerle gel
Sabah erken gidicem zaten kuzum hemen yazarımBekliyorm haberlerini ne demek herzaman
İn üstü güzel cidden gerek kalmıyorBenim 13 çıktı mesela o yüzden doktor çok iyi diye aşılama sonrası bile bana progestan ilaç vermiyor
Kavgayı ayırsın eden varsa ak koyun kara koyun bir arada olursa o işten kavga çıkmıştır zaten kesinAynen kuzum baksın içerde neler oluyor kimler kavga ediyor
Ne güzellBende okul öncesi idmanlayım yani
Valla mı sabırsızlandım şimdi bakMantıklı çatladıysa da onu görürsün ben birinde sırf bunu görmeye gitmiştim çatlak yumurta çok komik sen de bi bak
Kardeş kardeş anlaşsınlar şurda hayırlı bir iş için uğraşıyoruz demi valla kurbana keserim onlarıKavgayı ayırsın eden varsa ak koyun kara koyun bir arada olursa o işten kavga çıkmıştır zaten kesin
Ay biraz geç oldu ama anladım galiba sonundaAnında ortalığı karıştırdım hah Ftmfgn ciğim diyorum ki bu antikor üretecek 6 ay bi daha corona olmayacakson. Kafan rahat olur en azından. O kadar yere girip çıkacaksın. Hep onları düşün. Senin moralin çok bozulmuş ondan hep kötüye odaklandın sanırım. Stres yapma bağışıklığın düşmesim
Ay hadi inşallah bu ay hepiniz hamiş olun da bidaha ki ay bana da taktik verin bende bir ah geriden de olsa size katılayımAy olur mu kuzum 14 gün girip girip burda takılcaz işte. Gebe kalanlad sana öbür ay için taktik hazırlayacak. Dua ritüellerinde seni de katacağız. Sen kafanı takma stres olma hiç
Aynen içime su serpildi işte benim yanlış anlamam ama gerçekten psikolojik sanırım bütün algılarım kapalı o kadar keyfim kaçtı moralim bozuldu ki sabahtan beri ilk defa MaviliGizem sayesinde güldüm sanırım kendi kendimeYanlış anlaşılma olmuş sen rahat ol
Gelmedi yaw nedense leke oldu iki kez bitti ikinci gunAyyy yeni fark ettim sen hamiş kalmışsın kuzum ya hayırlı uğurlu olsun hamileliğin ne kadar geç düşse de jetonum
Yapmaya devam et canım olana kadar bugün ikinci günün mü?
Hepsi aynı şeyler hissettiğimiz ama bazen de çok şükür dediğimiz anlarımız oluyor en doğru zman da olmasını isterim eli ayağı düzgün akılkı mı akıllı bıdığım olsun miss kokulum bak evlad duygum kabardı rabbim gör bizleri
Pehhhh gece 4 gibi gitmezsin ben o zman yatıyorum saat 11 de kalkıyorum sabah beni kimse arasa bulamazSabah erken gidicem zaten kuzum hemen yazarım
Valla ben öğretmen değilim
adile naşit olayım aranıza kaynamış