• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım benim de en koyusu bugün işte hemen koyu oldu bir de iki üç dakika içinde bugün sol kasığımda ağrı var akıntım da fazlalaştı eğer olmazsa diğer ay doktora gidicem yumurta takibi yaptırmaya
Sende ben çok yumrta olduğunu düşündüm ama düşünce sen bir doktora git tekrar yaptır. Bu etiket yaptığım arkadaş da o kadından almıştı testleri 😛sen akıntı vesaire onu dikkate al daha çok en iyisi ilk test vücudumuz ikincisi ovulasyon testleri olmalı zaten 🤗
Ayyyhhh birlikte anne de oluruz belki PinkMermaid PinkMermaid ilee 🥰🥰🥰🥰
Yüsracım sen ne tatlısın kıııııızzzzz 🥰🥰🥰🥰 bizi sevdiği yetmiyor bi de sevdiklerine sevdiriyoooor 🥰🥰🥰
Burada herkes çook tatlı kimisi uzaklardan biizm yazdıklarımızı okuyor kimisi bizmle katılıyor ama buranın daimileri var sen ben PinkMermaid PinkMermaid gibi şimdi çok kişi daha varda etiket atarsam bitmez 🤣🤣🤣ikinizi çok benzetiyorum sayfa sizden enerji alsa yeterli motivasyon da olmak pozitif de olmak hepimizin yapabildiği birşey değil 😛çok isterim :anneadayı: listeye zevkle yazmayı 😍😍❤️❤️

Aminnnnnnnn❤️❤️❤️ Ben yumurtlamayı kestiremediğim için gün de sayamıyorum 😂
Hepimiz adeti bekliyoruz zaten baksana yanlış çıkmasın diye.
Çok kafana takıp stres olma balım. Ama doktora bi daha gittiğinde pcosu bi sor. Ben ihtimal vermiyorum ama yinede daha dikkatli bi baksın kuzum.

Sende ben çok yumrta olduğunu düşündüm ama düşünce sen bir doktora git tekrar yaptır. Bu etiket yaptığım arkadaş da o kadından almıştı testleri 😛sen akıntı vesaire onu dikkate al daha çok en iyisi ilk test vücudumuz ikincisi ovulasyon testleri olmalı zaten 🤗

Burada herkes çook tatlı kimisi uzaklardan biizm yazdıklarımızı okuyor kimisi bizmle katılıyor ama buranın daimileri var sen ben PinkMermaid PinkMermaid gibi şimdi çok kişi daha varda etiket atarsam bitmez 🤣🤣🤣ikinizi çok benzetiyorum sayfa sizden enerji alsa yeterli motivasyon da olmak pozitif de olmak hepimizin yapabildiği birşey değil 😛çok isterim :anneadayı: listeye zevkle yazmayı 😍😍❤️❤️
Çok yumurta olunca ne oluyor canım? İlk defa bugün sol kasığım ağrıyor yumurtlama ağrısı gibi hissediyorum baktım değil hayırlısı deyip Mayıs’ta doktora kesin gidicem takibi o şekilde yapmak daha iyi olur sıkıntı varsa hal çaresine bakarız inşallah

Onu bir arkadaşımız daha yaşamıştı burada. Ona en koyusu hangisi ise çatlama kabul ederiz demişti. Belki de senin yumrtan çatlamıyor olblr diye düşündüm ben bak o arkadaşımız bu B Brs1691 🙄
Evet benimde koyu koyu baktım tek basıma olmucak doktora gıttım klomen ve çatlatma iğnesi yaptık bakalım hayırlısı inşallah 🥰

Aha buldum reçetemi. 2015te yazdırmışım

İlaç bu. Bununla birlikte yanında verdikleri de şunlar
İdrar yolu enfeksiyonu yaşayanlara öneririm
Fix ilaclarim her sene mutlaka bezdim valla ne nazikmis totom Munurol ve pylosheptil insallah doğru yazdim😂

Yaaaa inşallah hepimizin öyle emojileriiii olsunnnn kiii 🥰 hayatlarımız hep zor önemli olan pozitif değerde sevgiyle kalmak. Sağ olsun annem öyle bi kadındı ki 10 yıldan sonra olmuşum ben. Çok sevdi beni. Hala aradığında sesimi duyar gözleri dolar. Ondan aldığım o sevgiyi dünyayla paylaşmaya çalışıyorum ben de. Çünkümmm ancak sevildiğimiz ve sevdiğimiz zaman güzelleşiyor dünya

Evet bariz çizgi var bende çatlatma iğnesi oldum öncesinde umudunu kırmak istemem inşallah bebiş vardır ama bende 13. Gün bile çok çok silik çizgi çıkmıştı çok umutkandim ama nasipte yokmuş olmadı inşallah sende vardır 🤗🤗2 gün sonra tekrar edin testinizi koyulaşır umarım 🙏🙏💜
İki çatlatma iğnesi mi oldun bir adet iğne miydi

Back