• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 7.gün yaptım 10 dakika bekledim resmini çektim ama max çizgisi diğerine göre silikti belki fotodan öyle görünüyordur. 9.gündeki da bana koyu geldi hatta dedim pik diye dün 10.günde yaptığım silik çıktı çatlama dedim ama bugün yine koyu çıktı ama en koyu bugün çıktı
Canım niye böyle koyu yaa benimkide koyulassin diye bekliyorum
Ya bi erken gebelik testi de ben yapayım mı yarınnn, 🥰 valla çok canım çekti yaaa
Hadii yaptaa senden başlayım pozitif testleri görmeye 🤩

Vucut direnc.kazaniyor sanirim bende pecete koyuyorum surekli cok yikama dogal faunasink bozuyorsun dedi bi hekim arkadasm ama yikamadanda olmuyorki anacim en iyisi fitil 😃

Ya ben kendim başkaları gibi olmaya çalışıyorum peçeteyle bile silmeyen vardır benim kadar şeyiyle derdi yoktur onları özeniyorum nolmuş yani peçete koyduysak oraya 🤣🤣günlük ped para yetişmiyor orkid ikisi bana pahallı maal oluyor birde orkid seçiyor hasbam 😂😂😂 böylede hassas 🤣🤣🤣
Benden günah gitti salacam fitili o da rahat etsin bende 😛😛😛

Kızlar Mayıs listesine girmiştim bende normalde 25 nisanda adet olmam gerekiyordu hala olmadım 4 gündür gecikti ama gebelik testi yaptım bugünde çıkmadı

Eklentiler

• B32792CD-B103-4228-A9B7-27FF57DD6CD3.jpeg
    B32792CD-B103-4228-A9B7-27FF57DD6CD3.jpeg
    53,4 KB · Görüntüleme: 42
Bende de sürekli olmuyor canım bu çok iyi ilaç varya temizliyor içini insanın 🤗ilk evlendiğim zamanlar olmuştum o zman vermişti. Şimdi çok birşeyim yok açıkcası akıntım var sadce ama bunu kullanmaya değer bir temizlesin beni 🤣Zaten baya bir süre gelmez 👍
Kadınların vücudu çok hassas işte canım☺️aynen baya etkili 3 tane ama 😂aman gelmesin iyi ol da tek 😍

MaviliGizem MaviliGizem ve PinkMermaid PinkMermaid siz ikinizi tanıyan birisi olarak burayı yıkarsınız diye korkuyorum şuan muhabbete yeni girdiniz 🤣🤣çok iyi anlaşabilirsiniz çok benzer yanlarınız var şen şakrak ve umut dolu 🤣
Kiz annem ne bilim kendimi cahil.gibi hissettm zaten bebek bile dusnmuyordum.o ay istemeyerek kalmistm kimyasalida dusukten sayiyorlarmis korunmaliymisiz 🤔 halbuki kimyasal dusukten bile sayilmaz diyor hekimler sonra degerime baktk dedi degerin 20 cikmis cok zaten bundan bsii olmaz korunmaya gerek yok 1-2gunluk gecikme dedim.hocam ne 1-2si 10gun sonda verdim kani 20 cikti coktan dusmustu degerim 😃 gebelik dusunmedigim icin o ay adetim 3gun gecikmjs haberim yok 1hafta daha gelmeyince kan verdim 20 cikti
Ben ilk defa duydum boşver ya sen dinleme onları bence. Devam zaten hemen olmuyor 3 ay kayıp yaşamaya gerek yok ömürden 🤗
Hep koyu olması catlamiyomu demek
Bazen böyle de olabiliyor.

Aha 5 gün kaldı ya 🥰🥰🥰🥰 of nasıl geçecek günler. Nedendir bilmem içimde bir heyecan, bir mutluluk, bir uçuş uçuş sevinç var yaaa. Allah hepimiz için hayra çıkarsın inşallah amin

Onu bir arkadaşımız daha yaşamıştı burada. Ona en koyusu hangisi ise çatlama kabul ederiz demişti. Belki de senin yumrtan çatlamıyor olblr diye düşündüm ben bak o arkadaşımız bu @Brs1691 🙄
Teşekkür ederim canım benim de en koyusu bugün işte hemen koyu oldu bir de iki üç dakika içinde bugün sol kasığımda ağrı var akıntım da fazlalaştı eğer olmazsa diğer ay doktora gidicem yumurta takibi yaptırmaya

Kızlar ben şok 😳 sonuca bakılırsa hamileyim
Ay inanmıyorum bariz net bu allahım dualarımızı duyuyor rabbim sonunu da getirsin inşallah kuzum darısı hepimize bu haberi bu resmii atmaya😍
Canim foto mu attın ben mi kaçırdım

MaviliGizem MaviliGizem ve PinkMermaid PinkMermaid siz ikinizi tanıyan birisi olarak burayı yıkarsınız diye korkuyorum şuan muhabbete yeni girdiniz 🤣🤣çok iyi anlaşabilirsiniz çok benzer yanlarınız var şen şakrak ve umut dolu 🤣

Ben ilk defa duydum boşver ya sen dinleme onları bence. Devam zaten hemen olmuyor 3 ay kayıp yaşamaya gerek yok ömürden 🤗

Bazen böyle de olabiliyor.
Ayyyhhh birlikte anne de oluruz belki PinkMermaid PinkMermaid ilee 🥰🥰🥰🥰
Yüsracım sen ne tatlısın kıııııızzzzz 🥰🥰🥰🥰 bizi sevdiği yetmiyor bi de sevdiklerine sevdiriyoooor 🥰🥰🥰

Canım niye böyle koyu yaa benimkide koyulassin diye bekliyorum

Hadii yaptaa senden başlayım pozitif testleri görmeye 🤩
Kuzum ne zor ya koyu çıksın diye bekliyoruz o sıkıntı ama hep koyu çıkınca da sıkıntı ben şu an hangisi yumurtlama bilemedim valla aklım karıştı

Transferden 8 gün önce oldum .Şu an 12.günümü bitirdim bir iğne ovitreele herhalde etkisi gitmiştir artık Buda testim transferin 4.günü
Evet bariz çizgi var bende çatlatma iğnesi oldum öncesinde umudunu kırmak istemem inşallah bebiş vardır ama bende 13. Gün bile çok çok silik çizgi çıkmıştı çok umutkandim ama nasipte yokmuş olmadı inşallah sende vardır 🤗🤗2 gün sonra tekrar edin testinizi koyulaşır umarım 🙏🙏💜

Back