Ay evet Bende rehber öğretmenim öğretmenlerin yavrulama ayları geldi de ondan benceAy hepimizde öğretmen sayfa öğretmenler odası oldu
Ayhhh hepimizin başına gelsin ne olur allahımTabi ki güzel şeyler doğuyor deliaklıma gelen senin başına gelsin inşallah Allah ım aminnnnn
Zaten bizimkinin canına minnet bugünü değerlendirmemiz lazım diyorum adamın eli ayağına dolaşıyorAman hepsinde sevin sevilin sevişingaranti olsun farklı pozisyonları denersiniz
Bende edebiyat öğretmeniyimAy evet Bende rehber öğretmenim öğretmenlerin yavrulama ayları geldi de ondan bence
AminnnnnnnnAyhhh hepimizin başına gelsin ne olur allahımhepimiz anniş olalımmmm
Ay evet Bende rehber öğretmenim öğretmenlerin yavrulama ayları geldi de ondan bence
Sende ben çok yumrta olduğunu düşündüm ama düşünce sen bir doktora git tekrar yaptır. Bu etiket yaptığım arkadaş da o kadından almıştı testleriTeşekkür ederim canım benim de en koyusu bugün işte hemen koyu oldu bir de iki üç dakika içinde bugün sol kasığımda ağrı var akıntım da fazlalaştı eğer olmazsa diğer ay doktora gidicem yumurta takibi yaptırmaya
Burada herkes çook tatlı kimisi uzaklardan biizm yazdıklarımızı okuyor kimisi bizmle katılıyor ama buranın daimileri var sen benAyyyhhh birlikte anne de oluruz belkiPinkMermaid ilee
Yüsracım sen ne tatlısın kıııııızzzzzbizi sevdiği yetmiyor bi de sevdiklerine sevdiriyoooor
Bende edebiyat öğretmeniyimhadi yavrulayalım
Aynen öyleAynen ocakta şubatta doğuracak, bir ay izin alacak, tatile bağlayacak. Okul tekrar başladığında 9 aylık yavru. Süt izni, bakıcı, bilmem ne derken hooop kocaman oldu işte
Hepimiz adeti bekliyoruz zaten baksana yanlış çıkmasın diye.AminnnnnnnnBen yumurtlamayı kestiremediğim için gün de sayamıyorum
O zaman şey edelim seninkine keçi boynuzu özü alıp hee gün hadi bakalım diyelimZaten bizimkinin canına minnet bugünü değerlendirmemiz lazım diyorum adamın eli ayağına dolaşıyorekşın olur demiiii
Amiiiin kuzum aminnnnnnAynen öyleAllahım planlarımızı gerçek kılsın inşallahhh
Çok yumurta olunca ne oluyor canım? İlk defa bugün sol kasığım ağrıyor yumurtlama ağrısı gibi hissediyorum baktım değil hayırlısı deyip Mayıs’ta doktora kesin gidicem takibi o şekilde yapmak daha iyi olur sıkıntı varsa hal çaresine bakarız inşallahSende ben çok yumrta olduğunu düşündüm ama düşünce sen bir doktora git tekrar yaptır. Bu etiket yaptığım arkadaş da o kadından almıştı testlerisen akıntı vesaire onu dikkate al daha çok en iyisi ilk test vücudumuz ikincisi ovulasyon testleri olmalı zaten
Burada herkes çook tatlı kimisi uzaklardan biizm yazdıklarımızı okuyor kimisi bizmle katılıyor ama buranın daimileri var sen benPinkMermaid gibi şimdi çok kişi daha varda etiket atarsam bitmez ikinizi çok benzetiyorum sayfa sizden enerji alsa yeterli motivasyon da olmak pozitif de olmak hepimizin yapabildiği birşey değil çok isterim listeye zevkle yazmayı
Evet benimde koyu koyu baktım tek basıma olmucak doktora gıttım klomen ve çatlatma iğnesi yaptık bakalım hayırlısı inşallah
Var zaten kuzum her akşam yatmadan iki kaşık yiyoO zaman şey edelim seninkine keçi boynuzu özü alıp hee gün hadi bakalım diyelim
Fix ilaclarim her sene mutlaka bezdim valla ne nazikmis totom Munurol ve pylosheptil insallah doğru yazdimAha buldum reçetemi. 2015te yazdırmışım
İlaç bu. Bununla birlikte yanında verdikleri de şunlar
İdrar yolu enfeksiyonu yaşayanlara öneririm
Yaaaa inşallah hepimizin öyle emojileriiii olsunnnn kiiiSende ben çok yumrta olduğunu düşündüm ama düşünce sen bir doktora git tekrar yaptır. Bu etiket yaptığım arkadaş da o kadından almıştı testlerisen akıntı vesaire onu dikkate al daha çok en iyisi ilk test vücudumuz ikincisi ovulasyon testleri olmalı zaten
Burada herkes çook tatlı kimisi uzaklardan biizm yazdıklarımızı okuyor kimisi bizmle katılıyor ama buranın daimileri var sen benPinkMermaid gibi şimdi çok kişi daha varda etiket atarsam bitmez ikinizi çok benzetiyorum sayfa sizden enerji alsa yeterli motivasyon da olmak pozitif de olmak hepimizin yapabildiği birşey değil çok isterim listeye zevkle yazmayı
İki çatlatma iğnesi mi oldun bir adet iğne miydiEvet bariz çizgi var bende çatlatma iğnesi oldum öncesinde umudunu kırmak istemem inşallah bebiş vardır ama bende 13. Gün bile çok çok silik çizgi çıkmıştı çok umutkandim ama nasipte yokmuş olmadı inşallah sende vardır2 gün sonra tekrar edin testinizi koyulaşır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?