- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 34
Bi daha olmadı kiAllah Allah başka bir vitamin probiyotik eksikliğinden vücurdun böyle tepki veriyor olmasın yani ilaç alarak alarmları susturmak yerine tam check-up baktirsan neler var neler eksik gibi
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi daha olmadı kiAllah Allah başka bir vitamin probiyotik eksikliğinden vücurdun böyle tepki veriyor olmasın yani ilaç alarak alarmları susturmak yerine tam check-up baktirsan neler var neler eksik gibi
Çok geçmiş olsun o haldeBi daha olmadı ki2015te o ilacı kullandım çok şüjür bitti sonra. Oraya gelene kadar çok doktor gezdim kuzum. Kimse bişey bulamadı. Ben bişeyi elli yerden okumadan 3 5 doktor gezmeden ikna olmam zaten
çok okur araştırırım. Sorar soruşturum.
Acaba usutmekten mı genelde sistit erkekelerin penisini temizlememesinden oluşabiliyor ufak bir bilgi vermek istedim tuvalet kağıdı kullanmayan erkekler var
Anladım canım inşallah hamilesindirÖylede işte transfer olduğu için gebelikte başlıyor olabilir zaten yarın 13. Gün oluyor artık iğne falan bitmiştir
Kuzum 7.gün yaptım 10 dakika bekledim resmini çektim ama max çizgisi diğerine göre silikti belki fotodan öyle görünüyordur. 9.gündeki da bana koyu geldi hatta dedim pik diye dün 10.günde yaptığım silik çıktı çatlama dedim ama bugün yine koyu çıktı ama en koyu bugün çıktıCanım 7,9,11. Gün aynı koyulukta gibi. Testi aldığın sayfaya bi sorsana. Neden böyle olmuş ki. Ben bu testi hiç kullanmadım ama böyle 2sinin aynı koyulukta olduğu günler yumurtlama diye yorumlanıyor. 3 defa da yumurtlaman çok olası değil. Ondan şaşırdoö ben de
Amin canım senin tedavin neydiAnladım canım inşallah hamilesindirhepimiz için duacıyız bu ay
inşallah hepimizzzz amim.
Bağışıklık düştüğünde de vücurt böyle tepkiler verebiliyor vitamin kullanır misinizAhhh kuzum benim eşim o kadar ince o kadarrr temiz kibenim kendim çok hassas bir şeyim var normal bedenimde de çıkardı nasıl olduysa o yok oldu doktor bana şampuan sabun parfüm duş jeli hepsini yasakladı
neyle yıkanayım o zman dedim şampuan yazdı. Benim vucudum arsız tamam mı ne kadar kollarsam o kadar bencil bana olumsuz dönüşler yapıyor pislik olmam lazım
emin olun bazı enfeksiyon yani mantarlar bunu seviyor. Bir kere yanlışlıkla yumoşla yıkadım diye iç çamaşırlarımı bana bunu yapıyor nankör
![]()
A evet orası çok başarılıymış. Doktor MRA takip ediyorum, gerçekten süper :)Devlette tüp bebek için 3 yıl evlilik şartım var bizim daha 2 senemiz yeni oluyor. Şuan devlette aşılama deniyorum ama olmazsa da bende Bahçeçi Tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum
Ben femara ile çatlatma iğnesi kullandım canım bu ay. 20sinde iğne yaptılar günler geçmiyor. Zorla 5 mayısı bekliyorum. İnşallah inşallah diye diye zorla gebe kalacağımAmin canım senin tedavin neydi
Kuzum bende mantar çıktığında da bunu vermişti doktor sonra geçtiBenimki de bu XL![]()
bu gece birtane yatarken atıyorum savaşsın oradakilerle
![]()
Hayorlı olsun canım inşallah güzel haberi alırız hepimizBen femara ile çatlatma iğnesi kullandım canım bu ay. 20sinde iğne yaptılar günler geçmiyor. Zorla 5 mayısı bekliyorum. İnşallah inşallah diye diye zorla gebe kalacağım![]()
Evet haklısınız, malesef boğazımızdan giren her yiyecek ve/veya içeceğin akibeti belli değil. Ben Gıda denetmeniyim, konuya hakimim; inanın öyle markaların denetimini yaptım ve o kadar şok olunacak şeyler gördüm ki .. anlatamam size. Lakin bir süreden sonra ben de dikkat ediyorum fakat fazla kafaya takmak iyi değil, yoksa hiçbirşey yiyemeyiz.Sütün faydası belki 60 li yıllarda vardı
Organik sütü veren ineğe hormon verilmediğinin garantisini veriyorsa kullanmaya devam et tek bildiğim keçilere hormon verilmiyor ama inan buna bile güvenmiyorum çünkü maalesef kırsalda yaşayan kişiler çok bilgisiz devlet tohum dağıtıyor diye gdo lu tohumlari alıyorlar belki veterinerlere hormonları basıyor olabilir daha çok süt versin diye internetten makale araştırabilirsiniz diary free diye geçiyor sutve süt ürünlerine diary diyorlar
Aminnnnnn inşallah canım ya. 2.çizgiyi görmeyi nasib etsin allah. Seninkinde de silik bi çizgi var sanki ama hem erken gebelik testi olmadığından hem de iğnenim etkisi mi dediğimden bilemedim kuzumHayorlı olsun canım inşallah güzel haberi alırız hepimiz
Erken yok canım normal var yapacağım sabah .benim iğnenin üzerinden 13 gün oluyor artık etkisi geçmiş oluyorAminnnnnn inşallah canım ya. 2.çizgiyi görmeyi nasib etsin allah. Seninkinde de silik bi çizgi var sanki ama hem erken gebelik testi olmadığından hem de iğnenim etkisi mi dediğimden bilemedim kuzum
İnşallah tez zamanda güzel haber alalım. Elinde varsa yarın sabah ilk idrarla erken gebelik testi dene istersen bi de canımcım
Bağışıklık düştüğünde de vücurt böyle tepkiler verebiliyor vitamin kullanır misiniz
Bende de sürekli olmuyor canım bu çok iyi ilaç varya temizliyor içini insanınKuzum bende mantar çıktığında da bunu vermişti doktor sonra geçtialtını kuru tut şampuan duş jeli sabun vajinal bölgene etki etmesin onlarla yıkama dedi. Bende artık öyle yapıyorum dul alırken dikkat ediyorum maşallah kaşıntı mantar kalmadı
![]()
Evet canım , 4 yaşında kızım var, onda da korunmayı bıraktığımız ay sadece 2 birliktelikle hamile kalmıştımAy tek ilişkiyle tutturan var grupta tasalanma hiçolası varsa oluyır