Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızlar bugun adet bitiminin 4.günü ilk defa yapıyorum şimdi yumurtlama olana kadar böyle silik mi devam edicek?

Geçmiş olsun sana da canım öyle bu işler belli olmuyor nasip kısmet biraz da yine de dua edelim birbirimize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah canm benim de bat 1mayıs ama dayanamadım bugün test yaptım negatif çıktı

Test yaptın mı canım

Sıkma canını canım ben de dün test yaptım pozitif belli olmuyor bak bugün düşükte olsa pozitif yani o yüzden önemli olan kan testi bence
Benimde bat olmama üç gün var hiç bir belirti de yok bat günümü mu bekliyeyim yoksa yapayım mı sen erken mi yaptın testini ve ne gibi belirtiler vardı

Evet benimde öyle işte adet ağrısı bı gün vardı bi gün yoktu dediğin gibi ama bugün daha fazla sanki hayırlısı artık bakalım Perşembe günü tekrar kan vereceğim inşallah yükselmiştir
Ayyy çok heyecanlı inşallah artarak katlanarak devam eder klomen vs kullandın mı? Ne zamandır istiyorsun

Ya sanki adet bitimine gore çizgi koyu geldi bana bazılarında o kadar siliktiki sonra birden çok koyulasmis ben naısl anlıcam o farkı
Bak canım şimdi bn sana önceki testimi eklyrm ikisi de aynı olcak koyulukta ya da t daha koyu olcak

Eklentiler

• 3667BFA0-FDAA-4D4F-96CA-DBB520E6F101.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 37
Bak canım şimdi bn sana önceki testimi eklyrm ikisi de aynı olcak koyulukta ya da t daha koyu olcak
Süper canım senin baya fark var arada koyulaşma iyice net anlaşılır sekilde bazıları çok yakın olmuş günler birbirne anlaması zor geldi

Ayyy çok heyecanlı inşallah artarak katlanarak devam eder klomen vs kullandın mı? Ne zamandır istiyorsun
İnşallah canım inşallah adetin 3. Günü letrol diye bir hap ve gonalf 450 iğne kullandım 8 gün günlük 75 doz 13 Nisan da çatlatma iğnesi yapmıştım bugün 14. Günüm işte 1. 5 yıldır evliyim çok fazla korunmadim açıkçası polikistik overli olduğum için bı düşüğüm var Şubat ayında öyle işte canım inşallah sağlıkla ilerler bu sefer

Ayy süper çok heyecanlı peki ilişkiye girerken yumurtladigini bilmek nasıl bi duygu iyice heyecan olurr
Valla daha bilinçli oluyosun canim ben yumrutlama öncesi ve 2 yumurtlamayı değerlendirdim dün esim gece vardiyasindaydi bugünü degerlendircez indan sonra artık test için değil normal akışına göre birlikte olcak zaten yumurtlama günü akintin ve kasik agrın olcak. Birde sana şunu tavsiye edeyim ebru ceylanın yumrutlama masajlarını yap ben her sabah yaptım ilk defa test yaptığım için daha once nasıl yumurtluyodum bilmiyorum ama 2 gun üst üste pik gördüm belki masaj etki etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…