Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkinde de referans aralığı o da yine burda gezerken gördüm. 2.5un altında olmalı vs yazıyor insanlar. Biri hatta tsh ım 3.5 olmuş bebeğime zarar gelmiş midir falan yazmış. Kafam karışto
Canım sorunlu bir durum olsa eminim doktor söylerdi. Bizimki folikul faz değerleri, hamilelik faz değerleri farklı olabilir endişe etme

Kız askılı var üstümde hırkanın kolu omuzu düşmüş niye böyle açık diyor bende belki tarik olursun diye öyle geziyorum dedim tepki yok
Ayy beni güldürdün Allah ya seni güldürsün delibüyük geliyor ondan düşük bu erkekler niye bu kadar anlamıyor çök tepesine sende kutsal bir görev de

Anlıyorda içinde yok kız cennet mahallesindeki pembe gibi kapıdan bacağımı sallıcam
Tüylü terlik pembe saten don giy sende mesir macunu falan yedir ay çok utandım adam saldım çayıra mevlam kayıra diyor herhalde kadınlar diyemiyor bize niye kalıyor anlamıyorum

Insallah diğer nisan ayı gibi pıtır pıtır biz de hamis kaliriz

Kızlar konuyu biraz dağıtacağım ama tsh konusunda gebelik için 2.5 un altında olması gerekiyor demişler her yerde. Benimki 3.99 bu doktor bana bir şey demedi. Tsh neden yükselir ki bilen var mı
Canım benim de 3.68 di doktor birşey demedi. Sanırım gebelik oluşunca 2.5 civarında olması lazımmış. Ama bu gebeliğe engel değil demişti

İnşallah yarın doktora gidiyorum hemi de kendi doktoruma dicem bu ay beni takip etsin filan. İlk önce adet olmam lazım tabi ki
Valla Bnde çarşamba gidicem kendime burada hatta Türkiye çapında çok başarılı bi doktor buldum tüm maaşımı 2 aydır alıp kendisine veriyorum sayılır ama olsun yeter ki sonuca ulaşalım sen de bi adet olsan da yumurtlamayı beklesek heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…