Canım sorunlu bir durum olsa eminim doktor söylerdi. Bizimki folikul faz değerleri, hamilelik faz değerleri farklı olabilir endişe etmeBenimkinde de referans aralığı o da yine burda gezerken gördüm. 2.5un altında olmalı vs yazıyor insanlar. Biri hatta tsh ım 3.5 olmuş bebeğime zarar gelmiş midir falan yazmış. Kafam karışto
Amin inşallah ikimiz için de hamişlikle sonuçlanır senin topiğinBu gidişle seni ben salarım benimle kim böyle yollarda devam ettiyse hamiş kaldı ben durum ortada görüldüğü gibiben seni bu ay salacam böyle merak etme
Ayy beni güldürdün Allah ya seni güldürsün deliKız askılı var üstümde hırkanın kolu omuzu düşmüş niye böyle açık diyorbende belki tarik olursun diye öyle geziyorum dedim tepki yok
Bilirim senin gözünden kaçmazCanım bugün 8.gün
O zaman hayırlısı diyor peşini salıyorummmmmm saldım gittiCanım sorunlu bir durum olsa eminim doktor söylerdi. Bizimki folikul faz değerleri, hamilelik faz değerleri farklı olabilir endişe etme
Beni unutmayın sen salsan da ben salmıyorum devaammmBu gidişle seni ben salarım benimle kim böyle yollarda devam ettiyse hamiş kaldı ben durum ortada görüldüğü gibiben seni bu ay salacam böyle merak etme
Anlıyorda içinde yok kızAyy beni güldürdün Allah ya seni güldürsün delibüyük geliyor ondan düşük bu erkekler niye bu kadar anlamıyor çök tepesine sende kutsal bir görev de
İnşallah yarın doktora gidiyorum hemi de kendi doktoruma dicemAmin inşallah ikimiz için de hamişlikle sonuçlanır senin topiğin
Beni unutmayın sen salsan da ben salmıyorum devaammm
Tüylü terlik pembe saten don giy sendeAnlıyorda içinde yok kızcennet mahallesindeki pembe gibi kapıdan bacağımı sallıcam
Insallah diğer nisan ayı gibi pıtır pıtır biz de hamis kalirizAynen benim bu 4.topiğim bunu da arkadaşlarım kimisi aç bizi al dedi bende bir gaza geldim açtım ama çok tatlıyız böyle birbirimize ilaç gibi ve buradakiler biraz daha tecrübeli. Mesela yaş ve deneme süresi uzun olan en fazla bu topikte denk geldim inşallah şeytanın bacağını kıracağız hep birlikte
Ben unutsam da benim adam unutmuyor hadi test saatin geldi kalk yap bakalım yumurtlama gelmiş mi diyor zavallım da öğrendi benimle beraber herşeyiOoo devam canım
ay çok güldük Allah ağlatmasın
Canım benim de 3.68 di doktor birşey demedi. Sanırım gebelik oluşunca 2.5 civarında olması lazımmış. Ama bu gebeliğe engel değil demiştiKızlar konuyu biraz dağıtacağım ama tsh konusunda gebelik için 2.5 un altında olması gerekiyor demişler her yerde. Benimki 3.99 bu doktor bana bir şey demedi. Tsh neden yükselir ki bilen var mı
Insallah diğer nisan ayı gibi pıtır pıtır biz de hamis kaliriz
Gönlüm ferah olacak inşallahBu ay çok güzel şeyler olacak hepimiz için
Valla Bnde çarşamba gidicem kendime burada hatta Türkiye çapında çok başarılı bi doktor buldum tüm maaşımı 2 aydır alıp kendisine veriyorum sayılırİnşallah yarın doktora gidiyorum hemi de kendi doktoruma dicembu ay beni takip etsin filan. İlk önce adet olmam lazım tabi ki
Aynn ya ben şimdiden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Zaten çık.ıcak dieBenim de 2 mayıs günler geçmiyor, buraya atıyorum kendimi iyi geliyor
O zaman mikemmelCanım benim de 3.68 di doktor birşey demedi. Sanırım gebelik oluşunca 2.5 civarında olması lazımmış. Ama bu gebeliğe engel değil demişti