- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
İyi kuzum aynı bir değişiklik yok bende canım, önümüzdeki adette doktora gitmeye karar verdim.bu ayda kafam rahat geçsin dedim.p.tesi günüde aşımı oldum.oyle yani sen nasılsın napdin nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi kuzum aynı bir değişiklik yok bende canım, önümüzdeki adette doktora gitmeye karar verdim.bu ayda kafam rahat geçsin dedim.p.tesi günüde aşımı oldum.oyle yani sen nasılsın napdin nasıl gidiyor
Gebelik görünüyor Canm Şilililer bakma değerin artması önemli. İstersen kan ver istersen bata kadar kasta testlerle takip et değer yükselince gitKizlar bat yarin ama erken test böyle silik normal mi daha belirgin olmasi gerekmez miydi???
Tamam canım tesekkur ederimGebelik görünüyor Canm Şilililer bakma değerin artması önemli. İstersen kan ver istersen bata kadar kasta testlerle takip et değer yükselince git
Doktora gittim ama goruseme dik yeni testler yaptı çarşamba bazıları cikicak sonra randevu al gel dedi bana bakalim arife gününe aldım ama kapal i ise iptal edicem canimİyi kuzum aynı bir değişiklik yok bende canım, önümüzdeki adette doktora gitmeye karar verdim.bu ayda kafam rahat geçsin dedim.p.tesi günüde aşımı oldum.oyle yani sen nasılsın napdin nasıl gidiyor
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah, öğleden önce ise çalışma vardır bence.Doktora gittim ama goruseme dik yeni testler yaptı çarşamba bazıları cikicak sonra randevu al gel dedi bana bakalim arife gününe aldım ama kapal i ise iptal edicem canim
Pazartesi öğrencem üniversiteyi arayıp canimHadi hayırlısı olsun canım inşallah, öğleden önce ise çalışma vardır bence.
Canım değerinin artışı önemli. Sen kan testi vermiş miydin?Kizlar bat yarin ama erken test böyle silik normal mi daha belirgin olmasi gerekmez miydi???
Yok canım vermedim dahaCanım değerinin artışı önemli. Sen kan testi vermiş miydin?
Kuzum iyiyim çok şükür yatılı misafirlerim var.Hayatımda ilk defa ovülasyon yapıyorum saatlerine dikkat edemedim, dün gece 10da yapabildim ama belirtilerim dün yumurtlama oldu gibi geldi testi gece yapınca hiçbişey anlamadım
Idare eder canim bende bildiğin gibi sen öğleden sonra yap testleri 3 ile 5 arası net çıkıyor canimmmKuzum iyiyim çok şükür yatılı misafirlerim var.Hayatımda ilk defa ovülasyon yapıyorum saatlerine dikkat edemedim, dün gece 10da yapabildim ama belirtilerim dün yumurtlama oldu gibi geldi testi gece yapınca hiçbişey anlamadım
Sen nasılsın???
Silik bi çizgi var gibi ama fotoğraf bulanıkAdetime 3 gün kaldı
Hoşgeldin Yusra-61
Canım sen öyle birden gidince üzüldum.H. Buldum melikecim nasılsın iyi misin?
Nasıl gidiyor süreçler?
Canım sen öyle birden gidince üzüldum.
Valla canım bı süreç yok işte ovulasyan başladım tekrar ama ondan sıkılıyorum bırakırım gibi geliyor bana akışına bıraktım gerçekten pek umudum yok ama kısmet diyorum