Gün aşırı yine dedi o zaman? Üstüste zaten sperm sorunu varsa işe yaramıyor. Aman hesap kitap yap dur vay ne dertli başımız var arkadaşAldığım yere sordum bugün ve çarşamba değerlendir dedisizlerede örnek görsel olsun
Eşimde sperm sorunu var o yüzden günaşırı ama o kadar haklısın ki psikoloojimiz bozuldu pik mi değil mi çatladı mı duruyomu oldu mu falan diye 1 yıl olduGün aşırı yine dedi o zaman? Üstüste zaten sperm sorunu varsa işe yaramıyor. Aman hesap kitap yap dur vay ne dertli başımız var arkadaş
benim eşimde ileri hız sorunu çıktı doktor promenk diye bir takviye başladı onu kullanıyorKızlar ben bu grubu hala takip ediyorumsiz dünya kadar şey kullanıyosunuz da eşleriniz de kullanıyor mu ? Biz çift olarak kullanmıştık
Ben isim yazdırmıştım sessiz izleyici modundayimKızlar Temmuz topiğinde herkes hamile bn yavaş yavaş oraya geçtim inşallah bize de bulaşır uğurları
Herkes çatır çatır hamiş kaldı çok pozitif oldu grup darısı bizlereBen isim yazdırmıştım sessiz izleyici modundayim
Ağustos'a geçiş yapmam lazım ama açan yokKızlar Temmuz topiğinde herkes hamile bn yavaş yavaş oraya geçtim inşallah bize de bulaşır uğurları
Açmışlar ağustosu az önce Temmuz grubunda yazdılarAğustos'a geçiş yapmam lazım ama açan yokyeni bat 5 Ağustos
Ağustos'a geçiş yapmam lazım ama açan yokKızlar Temmuz topiğinde herkes hamile bn yavaş yavaş oraya geçtim inşallah bize de bulaşır uğurları
Ağustos pkolular diywmbi grup gördüm sadece. Adetimde 3.gün sabahında kesildi, normalde 6 gün sürerdi. Çok acayip şeyler oluyorAçmışlar ağustosu az önce Temmuz grubunda yazdılar
Hepsini yaşadım canım bn valla şaşırmıyorum hiç bişeye stresten oluyo o ya hiç ağustosa da geçmek istemyrm inşallah artık muradıma ererim bu ay çift çizgi görürüm bakalım daha bata 10 gün var geçer mi sanmamAğustos'a geçiş yapmam lazım ama açan yokyeni bat
Ağustos pkolular diywmbi grup gördüm sadece. Adetimde 3.gün sabahında kesildi, normalde 6 gün sürerdi. Çok acayip şeyler oluyor
Benim de eşimde sperm sorunu var. Ama bu ay bi gün aşırı bi üstüste ne biliim ortaya karışık bir deneme oldu. Ama yani yine çok umudum yok bilmiyorum. İlk hamileliğimde de 6.ayda olmuştu kızım. Bunda tabi yaş faktörü de var. 8-9 ay oldu tık yokEşimde sperm sorunu var o yüzden günaşırı ama o kadar haklısın ki psikoloojimiz bozuldu pik mi değil mi çatladı mı duruyomu oldu mu falan diye 1 yıl oldu
Ay bize bir türlü bulaşmıyor bişiKızlar Temmuz topiğinde herkes hamile bn yavaş yavaş oraya geçtim inşallah bize de bulaşır uğurları
En kötü tüpe yönelcm ben ya bi kaç ay daha olmazsa her yanım hamile dolduAy bize bir türlü bulaşmıyor bişi
Canım bende bayram sonrası tatile gideceğim. Ağustos ya da Eylül için tüp bebeğe gidicem. Son denemelerim valla napayım ya. Yaş iyice sıkıntı durumundaEn kötü tüpe yönelcm ben ya bi kaç ay daha olmazsa her yanım hamile doldu
Benim yaşım 27 ama çevre baskısı darladı artık o yüzden istyrm tüp bebeği bi de artık sıkıldım heray bekle sil baştan bi daha en azından bunu da denemedim demem tüpte olmazsa Allah vermiyo demektirCanım bende bayram sonrası tatile gideceğim. Ağustos ya da Eylül için tüp bebeğe gidicem. Son denemelerim valla napayım ya. Yaş iyice sıkıntı durumunda
Allah kızına güzel kader yazsınBenim de eşimde sperm sorunu var. Ama bu ay bi gün aşırı bi üstüste ne biliim ortaya karışık bir deneme oldu. Ama yani yine çok umudum yok bilmiyorum. İlk hamileliğimde de 6.ayda olmuştu kızım. Bunda tabi yaş faktörü de var. 8-9 ay oldu tık yok
Bende adımı yazdırıcam sürekli okuyorum maşallah çok güzel haber varKızlar Temmuz topiğinde herkes hamile bn yavaş yavaş oraya geçtim inşallah bize de bulaşır uğurları
Canım cevap aldın mı sorunla ilgili ben hiç bilmiyorum . Bende bugün infolic veya prowomen alacaktım.sende pko mu var infolic genelde pko olanlara veriliyor .son durum ne merak ettimKızlar merhabalar, yıllardır adetim 3 4 gün sürüyordu mart ayından beri 1 en fazla 1.5 güne düştü.Bir haftadır inofolik combi kullanmaya başladım adetim 2 tam gün oldu ama hiç sıvı kan gelmedi çok sert siyah kan parçaları geldi dün ve bugün hiç kanama olmadı biraz önce tam yatacakken birden karın ağrım başladı ve normal kanama geldi şaşkınım.Aranızda inofolic kullanan oldu mu? 2 gün kanama gelmedikten sonra tekrar kanama olması biraz korkuttu açıkçası.Bu ilaç regl döngümü düzene mi sokuyor yoksa zarar mı veriyor anlamadım bu şimdi neyin kanaması?