Henüz gitmedim bat yarın gözüküyor canim regl olunca 2 yada 3 günü kan vericem hormon testi icin O zaman görüşeceğim bende çok merak ediyorum hastane uzak diye gitmedim çünküEsra sen amh sonucun için doktorla görüşecektin canım ben takip edemedim daha önce yazdıysan ne dedi?
Hadi hayırlı sağlıklı gelsin Emir Alp bebişimiz kuzum minnak bizi nasıl bekletti heranına şahit olmak uzaktanda olsa teyze gibi hissettirdi sağlıklı uzun ömürleri olsun
tamam canım inşallah çok güzel şeyler söyler doktorun :)Henüz gitmedim bat yarın gözüküyor canim regl olunca 2 yada 3 günü kan vericem hormon testi icin O zaman görüşeceğim bende çok merak ediyorum hastane uzak diye gitmedim çünkü
Sağolasın kuzum rabbim sanada burada ki tüm arkadaşlara da nasip etsin inşallah tez zamanda tez vakitte ilk baştan beri her anımızda beraberdik kuzum Allah razı olsun TeyzesiHadi hayırlı sağlıklı gelsin Emir Alp bebişimiz kuzum minnak bizi nasıl bekletti heranına şahit olmak uzaktanda olsa teyze gibi hissettirdi sağlıklı uzun ömürleri olsun
Ah canım sağlıkla gelsin Emir Alp bebek..
Allah razı olsun kuzumAh canım sağlıkla gelsin Emir Alp bebek..Gözün aydın canım.. Darısı bize..
Amin canım amin.. Valla aylar oldu kuzum. Nasip olmadı bir türlü. Bu aydan da umudu kestim. Erken testim negatif. Sancım da başladı.Allah razı olsun kuzumtez zamanda tez vakitde inşallah rabbim sizlerede nasip etsin hep adınız canlarım benim
Allah büyük ummadığın anda çiçekler açı verir canım zaten hep de öyle oluyor ne zaman zamana bırakıp pes eder gibi olunca rabbim lütfediyor dilerim size de öyle olur inş tez zamanda inşAmin canım amin.. Valla aylar oldu kuzum. Nasip olmadı bir türlü. Bu aydan da umudu kestim. Erken testim negatif. Sancım da başladı.Artık tüpe doğru ilerliyorum belli oldu yol
Canım bugün varla yok arası regl geldi cumaya doktora gidicem bakalim neler dicek 3. Güne denk geliyortamam canım inşallah çok güzel şeyler söyler doktorun :)
İnşallah mucize olur canımAllah büyük ummadığın anda çiçekler açı verir canım zaten hep de öyle oluyor ne zaman zamana bırakıp pes eder gibi olunca rabbim lütfediyor dilerim size de öyle olur inş tez zamanda inş
Olur inş neden olmasın rabbimin hazinesi çok büyük git kafanı dinle olurna bak çok kendini dinleme belirti vs olarak relax olmak çok daha iyiİnşallah mucize olur canımbayram sonrası tatile gidicez zaten. Ağustosta çok takipli birşey yapmayacağım. Böyle çok geriliyorum çünkü. Akışa bırakmak belki de daha iyi olacak.. Dinlendiricem zihnimi. Sonrası ya nasip
Bende bu ay ovu falan yapmaktan vazgeçtim takvim indirmistim orda beli tarih var veyaa gün aşırı değerlendirecem bakalım kısmetİnşallah mucize olur canımbayram sonrası tatile gidicez zaten. Ağustosta çok takipli birşey yapmayacağım. Böyle çok geriliyorum çünkü. Akışa bırakmak belki de daha iyi olacak.. Dinlendiricem zihnimi. Sonrası ya nasip
Canım hiç iyi değildim yeni girince gördüm etiketini. Üzülme dicem ama elde değil, bende çok üzülüyorum.A R Y A Canım bende regl oluyom galiba pembe pembe gelmeye başladı sökülürüm yine olmadi o kadar mutsuzum ki neden diyorum herkese kolay olan bize neden zor cuma günü doktordayım kısmetse
Ben şimdi gidiyorum doktora canim bakalim neler dicek bekliyorumCanım hiç iyi değildim yeni girince gördüm etiketini. Üzülme dicem ama elde değil, bende çok üzülüyorum.
Güzel haberlerini bekliyorummmmmBen şimdi gidiyorum doktora canim bakalim neler dicek bekliyorum
Tahlilleri verdim bekliyorum bi kac güne çıkcak sonuçlar varmış seks hormonu baglama vs diye birseyler canim sonra randevu alip bidaha gidicem eve yeni geldimGüzel haberlerini bekliyorummmmm
İlk defa duyuyorum seks hormonu bağlama neymiş ki doktora gittin kafan rahat en azından doktor stresini attınTahlilleri verdim bekliyorum bi kac güne çıkcak sonuçlar varmış seks hormonu baglama vs diye birseyler canim sonra randevu alip bidaha gidicem eve yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?