- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Ayyy evet ya inşallah başka bi nick açıp gelir. GeriAaa hemde bat günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evet ya inşallah başka bi nick açıp gelir. GeriAaa hemde bat günü
Komple mi silindi hesabı belki yine 24 saat cezası almıştırAyyy evet ya inşallah başka bi nick açıp gelir. Geri
Kızlar merak etmeyin sadece kafa dinlemek istedi bir süre girmeyecek buralara kendi isteği ile dondurdu hesabını. Bu süreç hepimizi olumsuz etkiledi, kafa dinlemeye ihtiyacımız var biraz, benim de öyle sanırımKızlar Yusra-61 hesabı neden iptal bilgisi olan var mı şikayet mi ettiler ya canım arkadaşım nerelere gitti
Cidden mi çok üzüldüm inşallah benim bat zamanıma kadar gelir hepinizle ve yusracımla paylaşmak istiyorum o heyecanıKızlar merak etmeyin sadece kafa dinlemek istedi bir süre girmeyecek buralara kendi isteği ile dondurdu hesabını. Bu süreç hepimizi olumsuz etkiledi, kafa dinlemeye ihtiyacımız var biraz, benim de öyle sanırım
İnşallah güzel haberler verirsinCidden mi çok üzüldüm inşallah benim bat zamanıma kadar gelir hepinizle ve yusracımla paylaşmak istiyorum o heyecanı
Amin canım inşallahİnşallah güzel haberler verirsin
İlla bekleyecek bende bu ay ilk defa ovülasyonla takip edeceğim çok heyecanlı geliyor kargolarım yolda16. Günden sesleniyorum. Yumurtlama yok pöff.
Selizay Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Margee ve tüm grup yardım edin bana testi boşuna heba etmiyim kist varken yanlış sonuç veriyorsaKızlar son 3 gündür akıntıda değişiklik var. İlk 2 gün hafif açık kahverengi ıslaklık vardı nemlilik gibi, bugün sarıdan kahveye çalan uzayan akıntı gibi bir kere leke geldi yarın bat günüm bu ay duphasont içtim doktor 10 gün gecikebilir dedi yine kistlerim var biran önce adetim gelse de ovulasyon testine başlasam ilk defa yapacağım çok heyecanlıyım kist olunca sürekli pik mi görünür???
Ayy heyecanli ama benim teste başladığımdan beri yumurtlama tarihim ileri kayıyor. Stress yaptiriyor belli ki bi yandan. Sen testleri yap ama rahat ol :)İlla bekleyecek bende bu ay ilk defa ovülasyonla takip edeceğim çok heyecanlı geliyor kargolarım yolda
Nasıl olacak bilmiyorum ama umarım olurum, tabi önce regl olmam lazımAyy heyecanli ama benim teste başladığımdan beri yumurtlama tarihim ileri kayıyor. Stress yaptiriyor belli ki bi yandan. Sen testleri yap ama rahat ol :)
Canım sanırım kist olunca hep pik oluyo sonuçta büyük bi yumurta demek kist ama bebekte olablr kahverengi lekelenme buna işaret bi test yap bnce için rahatlasınSelizay Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Margee ve tüm grup yardım edin bana testi boşuna heba etmiyim kist varken yanlış sonuç veriyorsa
Yumurtlama masajı denesene :)16. Günden sesleniyorum. Yumurtlama yok pöff.
Bende buralardayim canim bakip çıkıyorum hemen bugunde denizden geldim yandım kavruldumEvet ya hesabına bişeyler oldu sen nerelerdesin cnm
Kist varsa pik olur canim ama sen reglin bitince başla buraya at zaten pik mi degilmi anlaşılırSelizay Maviesra MaviliGizem M mavili_yeshll Margee ve tüm grup yardım edin bana testi boşuna heba etmiyim kist varken yanlış sonuç veriyorsa
Aşırı sıcak havalar denize bile gidilecek gibi değil İzmir i bilmyrm ama Antalya da 48 i gördüm eriyoruzBende buralardayim canim bakip çıkıyorum hemen bugunde denizden geldim yandım kavruldum
En güzeli ben de arada girip bakıyorum sessizlestik biraz yaz geldi hem biraz değişik şeyler yapalım kafamızı toplayalım. Gerçi regl olunca doktor yolu goruncek ama olsunKızlar merak etmeyin sadece kafa dinlemek istedi bir süre girmeyecek buralara kendi isteği ile dondurdu hesabını. Bu süreç hepimizi olumsuz etkiledi, kafa dinlemeye ihtiyacımız var biraz, benim de öyle sanırım
35 dereceydi en son ama hava felaket nem cok ciğer gibi yandım canimAşırı sıcak havalar denize bile gidilecek gibi değil İzmir i bilmyrm ama Antalya da 48 i gördüm eriyoruz
Son durumlar nedir cnm var mı belirti çok uzaklaştık yusra ya da çok üzüldüm alışmışım grupta oluşuna garipsedim35 dereceydi en son ama hava felaket nem cok ciğer gibi yandım canim