- 15 Aralık 2020
- 8.844
- 8.884
Bayramdan sonraki 1 hafta izin aldım bayramla birleştirip gezcez inşallah
Özelden sana yerler yazarım bakarsın netten neresi işinize gelirse gezersin kuzum bu yana gelecektiniz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayramdan sonraki 1 hafta izin aldım bayramla birleştirip gezcez inşallah
Evet cnm planımız değişmedi gelcez inşallah çok merak ediyorum gerçekten müthiş yerler var görmek için sabırsızlanıyorumÖzelden sana yerler yazarım bakarsın netten neresi işinize gelirse gezersin kuzum bu yana gelecektiniz ya
Evet cnm planımız değişmedi gelcez inşallah çok merak ediyorum gerçekten müthiş yerler var görmek için sabırsızlanıyorum
Ayyy inşallah ya Antalya’da yaşıyorum ama daha ayağımı denize sokamadım bu sezon sürekli iş motive olurum belki bebemizi oralarda yakalarızÇook ama çok iyi gelecek sana.
Canım sen devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsun.istanbulda devlet hastaneleri yumurta takibi vs yapmıyor pek fazla .Özelde adamı öpüyor doktorlar
Ayy aynen canım ya. Hani az bir sey gelse tamam dicem de. Bana kalirsa ne boşalirsa o geliyorHaha bende de geliyor hemde kalkar kalmaz anında geliyor. Acaba tüpler tıkalı da gidecek yer bulamıyor mu demeden edemiyorum
Hamilelik yoksa enfeksiyon olabilir canım bende de olmuştu antibiyotik fitil kullandımArkadaşlar ya acil yardımmm
Adetim biteli 7 gün oldu. Az önce tuvaletimi yaptım tam silinirken peçete pembe kan olmuştu sonra biraz daha zorlandım tekrar geldi çok sıvı olarak neden olabilirr ilk kez oldu endişeliyim
Canım sen devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsun.istanbulda devlet hastaneleri yumurta takibi vs yapmıyor pek fazla .
Rapor çıkarttıktan sonra özel hastaneye de git konuş bence tüp bebek için rapor varsa ilk deneme ücretsiz sadece ilaçlara para veriyormussun bilgin olsun
Merhaba kızlar çok az yazıyorum tanıyanlar azdır ama mutluluğumu paylaşmak istedim Yusra-61 cnm hamileyim çok şükür son adet 10 mayıs çok şükür kese göründü 10 gün sonra kalp atışını duymaya gidecez dua edin boş gebelik geçirdim diye ilk gebeliğimde korkuyrm bnde sizler için dua edecem Allah isteyen herkese nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allaha emanet olun❤❤❤❤
Kız içeride nereye gitsinler tabii ki çıkacak geri kara delik var sanki içimizde giden gelmesinAyy aynen canım ya. Hani az bir sey gelse tamam dicem de. Bana kalirsa ne boşalirsa o geliyor
Amin çok teşekkür ederim canım benim en kısa zamanda sende hamiş kalırsınBiliyorm seni canım rabbim daim etsin hakkında inşallah herşey dilediğin gibi olur bu sefer bebişin sağlıklı sıhhatli sana tutunur
sende Allaha emanet olasın
Canım ben ikinci kırmızı çizgiyi göremedim. Beyaz bi çizgi var inceTest yapayım dedim başıma testte bile iyi şeyler gelmiyor iki tane dümdüz çizgi verdi valla doktor yine yok.Yarın da doktor yok derlerse onlar için şikayet dilekçesi yazacağım artık bunlardan da sıkıldım iyice pandemi ayağına hastanede cirit atıyorlar kafalarına göre. Beni mağdur ettiler iyice.
Aa yinemiKızlar Yusra-61 hesabı neden iptal bilgisi olan var mı şikayet mi ettiler ya canım arkadaşım nerelere gitti
Evet ya hesabına bişeyler oldu sen nerelerdesin cnmAa yinemi
Aaa hemde bat günüEvet ya hesabına bişeyler oldu sen nerelerdesin cnm