- 7 Mayıs 2021
- 1.827
- 2.158
Ben biontech olucam yurtdışına çıkarken sorun yaşamak istemiyorum kuzumHangisini tercih ediyorsun ben de yarın olcam çin aşısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben biontech olucam yurtdışına çıkarken sorun yaşamak istemiyorum kuzumHangisini tercih ediyorsun ben de yarın olcam çin aşısı
Ayrı yaz bebişko, harfler ayrı ayrı olacak anneme diyorum kızımın adı Arya olacak, diyor o ne öyle Aliye bacı gibiKiz ben seni biseye etiketleyince adın başka birine gidiyor gene öyle oldu eskiden sorun olmuyordu asicadiyken
Hahahahhaha kaynanan süpermiş bence çok tatlı olurlar çekik çekikDün kayınvalidem bi espri yaptı, çok güldüm dedi sakın aşı olmayın, o aşılarla Çin geni veriyorlar, ya çocuk çinli gibi olursa yıkıldım
Evet, maşallah diyelim. Çok iyi duruyor.Bu şekilde doktor hiç bi sorun yok çok iyi dedi
Çok teşekkür ederim ben rahim filmi çekildim. Rahimde 2 yerde yapışıklık benzeri leke görmüş ilaç verince kaybolmuş ondan sonra hamile kaldım rabbim bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallahBenimde bu ay 60 cıktı doktor verdi peki bırakınca hemen hamile kaldinizmi süreç nasıl işledi hayırlı olsun bu arada
Evet ama bn üstüne bi çok takviye yaptım bundan sonra yani belki bişeyleri kaçırmışızdır diye olmayınca olmuyomuş nasip diyorum o yüzden inşallah olurEvet, maşallah diyelim. Çok iyi duruyor.
A R Y A sen asicadi44 müsünKiz ben seni biseye etiketleyince adın başka birine gidiyor gene öyle oldu eskiden sorun olmuyordu asicadiyken
Yes babyA R Y A sen asicadi44 müsün
Hahha tamam A R Y A işkence gibi oldu ama bu sefer olduAyrı yaz bebişko, harfler ayrı ayrı olacak anneme diyorum kızımın adı Arya olacak, diyor o ne öyle Aliye bacı gibi
Amin inşallah darısı bizlere canimÇok teşekkür ederim ben rahim filmi çekildim. Rahimde 2 yerde yapışıklık benzeri leke görmüş ilaç verince kaybolmuş ondan sonra hamile kaldım rabbim bekleyen isteyen herkese nasip olsun inşallah
Ay insallah yaa bu sefer üst üste değil 1 er gün ara ile yapicamEwet 1-2 güne pik i görürsün kuzum hadi bakalım attığınız gol olsun
Evet canim adet 1 saydım 5 gün de bitiyor reglimAdetin ilk gününü 1 sayarak mı bugğn 9.gün canım?
Aynen spermleri iyice öldürmenin anlamı yok zaten 24 saatten fazla yaşıyolarAy insallah yaa bu sefer üst üste değil 1 er gün ara ile yapicam
Canım yumurtam 19 mm olmuş yumurtlaman çok güzel dedi rahim kalınlığın çok iyi dedi 9 dedi ama ben anlamadığım için pek kalınlık işini. Daha sonra duphaston verdi iç dedi sabah akşam.Yusra-61 ne dedi doktor
Sen erken yumurtluyorsun demek, bak bugün benim 22.gün ve pik oldu.Evet canim adet 1 saydım 5 gün de bitiyor reglim