- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 30
İyi bari en azından kistlerden kurtuldun canım Bnde bi kaç gün daha bekleyeyim bakayım masajda işe yaramazsa bana da doktor yolu görünecek sanırımOlmadım kuzum. Duphaston kullanıyordum ondan gecikti. Bugün doktora gittim kistler yok olmuş. Yakım zamanda olcak inşallah
Geçer tabi yaabenimde tatile çok ihtiyacım var inşallah temmuzda falan bişeyler yapabiliriz
Ewet bende okuyorum haziranı temmuzu . Batı gelen hamileyim diyoHaziran ayında bissürü gebe var şöyle bir baktım daşuan bizim mayıs toplamından daha fazla hah
Kısırköy sakinleri olarakEwet bende okuyorum haziranı temmuzu . Batı gelen hamileyim diyobizde totem yaptık isim yazdırmadık oda tutmadı
Allah razi olsun kuzumİnşallah hayırlı sonuçlar olur kuşumsenin için dua edicem
Benim de bata 3gun var ,2 gündür idrarırim keskin kokuyo. Sizin kaç gün kala başladı acabaBen yaşadım bunu bide afedersin idrarım kopuruyordu hatta dalga geçtim kendimle enfeksiyonu hamilelik belirtisjne yor yok artık diye
Duymadım canım hiç ama o tarz ürünler bana inandırıcı gelmiyor.Iyi aksamlar kızlar dervital doğal diye bir urun var deneyenler oldumu hic yumurta rezervi articiymis tup bebek öncesi bile kullananlar varmış burda pek içeriğe rastlamadim ama instagram sayfaları hamilelik haberleri ile coşuyor anlamadimmesela clife diye macun var o burda çok popüler
Canım sen amh testi verdin mi naptın merak ettimIyi aksamlar kızlar dervital doğal diye bir urun var deneyenler oldumu hic yumurta rezervi articiymis tup bebek öncesi bile kullananlar varmış burda pek içeriğe rastlamadim ama instagram sayfaları hamilelik haberleri ile coşuyor anlamadimmesela clife diye macun var o burda çok popüler
4 5 gün kala oldu sanırım ancak devamı geldi o durumun 5. Haftalikken idrar yolu enfeksiyonu çıktı bu enfeksiyonda hamileliginde başında çok sık oluyormuş o yüzden siz her ihtimale karşı suyu bol için ayaklarınızı sıcak tutmaya çalışınBenim de bata 3gun var ,2 gündür idrarırim keskin kokuyo. Sizin kaç gün kala başladı acaba
Kuzenim tüp bebek tedavisine baslicak o önerdi doktora sorcam diyoduDuymadım canım hiç ama o tarz ürünler bana inandırıcı gelmiyor.
Ege üniversitesi ve başka bi araştırma hastanesinden randevu aldım 21 ı ve 28 ine denk geliyor bakalim yaparsalar orda baktircam özel de sordum yapmıyoruz dedilerCanım sen amh testi verdin mi naptın merak ettim
Doktor senin değerlerin ve eşinin değerleri için ne dedi kuzuş? Yani tüp bebeğe mi yönlendirdi?Kuzenim tüp bebek tedavisine baslicak o önerdi doktora sorcam diyodu
En son hormon bozuk çıktı birdaha tekrar edicek temmuz ayında regl olunca ben 2 farklı hastaneden randevu aldım amh baktircam ondan sonra artık surec nolur bilmiyorum esim de urolojiye gitti değerleri yükselmişti takviye vermişti doktorumuz ağustos ayında ultrosan ve sperm değerlerine tekrar bakilcakDoktor senin değerlerin ve eşinin değerleri için ne dedi kuzuş? Yani tüp bebeğe mi yönlendirdi?
Birde sperm testi için direk ürolojiye mi gitmek gerekiyor?
Yap tabi canım, inşallah çabucak kavuşuruz bebişlerimize.En son hormon bozuk çıktı birdaha tekrar edicek temmuz ayında regl olunca ben 2 farklı hastaneden randevu aldım amh baktircam ondan sonra artık surec nolur bilmiyorum esim de urolojiye gitti değerleri yükselmişti takviye vermişti doktorumuz ağustos ayında ultrosan ve sperm değerlerine tekrar bakilcakbenim surec bakalim ne olcak reglim bitti bugün yinede değerlendirmeler yapacağım
Inşallah canim❤Yap tabi canım, inşallah çabucak kavuşuruz bebişlerimize.
Hayret özelde yapmamaları çok tuhaf hadi hayırlısı canım inşallahEge üniversitesi ve başka bi araştırma hastanesinden randevu aldım 21 ı ve 28 ine denk geliyor bakalim yaparsalar orda baktircam özel de sordum yapmıyoruz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?