- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 38
Aa iyiymis. Kumar gibi valla. Yapiyorum bos çıkıyor, sonra gene yapiyorum. Kazanma umuduylaBen trendyoldan 10 adet 17 tl ye aldım artimed marka eczanede 2 tanesi 15 tl di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa iyiymis. Kumar gibi valla. Yapiyorum bos çıkıyor, sonra gene yapiyorum. Kazanma umuduylaBen trendyoldan 10 adet 17 tl ye aldım artimed marka eczanede 2 tanesi 15 tl di
Benim 1 haziran pik 3 haziran çatlama.. o zaman ben 3 gün daha mi beklicem adet için yaEvet ya bende hiç beğenmedim. Bişi de anlamadım.29-30 31pik sonra 1 haziran dı canım çatlama. Olmadı belli zaten kasık ağrım da başladı. Geliyor
Ovulasyon var mi elinde? Ondan yapalim nasıl çıkıyor bir bakalımm test bağimliliği işte napacaksınEvet ya bende hiç beğenmedim. Bişi de anlamadım.29-30 31pik sonra 1 haziran dı canım çatlama. Olmadı belli zaten kasık ağrım da başladı. Geliyor
Benim 1 haziran pik 3 haziran çatlama.. o zaman ben 3 gün daha mi beklicem adet için ya
Sen benden sonra regl olacaksın o zaman canım. Bekle bakalım sende umut varOvulasyon var mi elinde? Ondan yapalim nasıl çıkıyor bir bakalımm test bağimliliği işte napacaksın
Yok artık benimde yakınlarımda çok var böyle diyen darısı başımıza benim doktor yumurta takibi yapmıyor ama adetin 5. Günü 14 ml yumurtam olduğunu söyledi ve aradan 3 gün geçti çok merak ediyorum yumurta ne durumda çatladı mı patladı mı ne oldu diye ovülasyonda kullanmıyorum. Sizce ne durumda kızlar?Çok klişe olacak ama olacağı varsa oluyo ben artık çok duymaya başladım tek ilişkiyle hamile kalanı . Bide benim en yakın arkadaşım adetin ertesi günü tek ilişkiyle hamile kaldı düşün o ay başka ilişki hiç olmamış . Biraz rahat takılmak lazım
Bi kaç gün daha bekleyeyim de hadi bakalm bol yumurtlamalarAdet sonucu masaj yap canim yada çok çok gecikmediyse bi kac gün bekle benim 4 gün sonra gelmişti yarında ovulasyona başlıcam yine
Bi kaç aydır aşırı ilaç kullandım artık doktor yüzü göresim yok kuzum ya gelmezse masaj yapcam öyle de gelmezse o zamn giderim diyorum mecburKuzum doktora gittin mi ilaç verseydi olurdun süresi uzamazdı
Kuzum bizim antalyada avakado bahçelerimiz var ve çocukluktan beri bayılarak yerim, ızgara etin yanına şahane oluyor Al sana basit tarif: olgunlaşmış yumuşak avakadoyu robotun içine at, 1 küçük sarımsak rendesi, tuz, limon ardından bızztt, çok lezzetli oluyor çokk
Aynen bende nedense böyleyim doktordan filan soğudum istemiyor canım hiç yarın öylesine gideceğim sonra tekrar gezmeye sonrada gelsin temmuz ne kaldı zaman çok hızlı geçiyor banaBi kaç aydır aşırı ilaç kullandım artık doktor yüzü göresim yok kuzum ya gelmezse masaj yapcam öyle de gelmezse o zamn giderim diyorum mecbur
Al Bnden de o kadar canım sıkıldım doktorların bişeyler uydurup moral bozmalarından en güzeli gitmemekAynen bende nedense böyleyim doktordan filan soğudum istemiyor canım hiç yarın öylesine gideceğim sonra tekrar gezmeye sonrada gelsin temmuz ne kaldı zaman çok hızlı geçiyor bana
Yarın neden gideceksin kuzucum?Aynen bende nedense böyleyim doktordan filan soğudum istemiyor canım hiç yarın öylesine gideceğim sonra tekrar gezmeye sonrada gelsin temmuz ne kaldı zaman çok hızlı geçiyor bana
Inşallah bizde umutlar bitmezBi kaç gün daha bekleyeyim de hadi bakalm bol yumurtlamalar
Tabi ki herzamn umut var canımInşallah bizde umutlar bitmez
Yumurtama baktıracağım napıyo diye ona göre değerlendirip tatile çıkacağım bu hafta sonu daYarın neden gideceksin kuzucum?
Bunca uğraştan sonra tek ilişkide ayağımı havaya dikmeden gebe kalırsam cidden üzülürüm adetin 11. Günü benim 14 mm di 5. Gün 14 olması çok iyi yumurtlama gününe kadar 20 leri bulur ve çatlar benceYok artık benimde yakınlarımda çok var böyle diyen darısı başımıza benim doktor yumurta takibi yapmıyor ama adetin 5. Günü 14 ml yumurtam olduğunu söyledi ve aradan 3 gün geçti çok merak ediyorum yumurta ne durumda çatladı mı patladı mı ne oldu diye ovülasyonda kullanmıyorum. Sizce ne durumda kızlar?
Hadi hayırlısı tatil bebesi gelir inşallah kuzumYumurtama baktıracağım napıyo diye ona göre değerlendirip tatile çıkacağım bu hafta sonu da
Sen şimdi tatile gidince bizi de unutursunYumurtama baktıracağım napıyo diye ona göre değerlendirip tatile çıkacağım bu hafta sonu da
Ay ne güzel tarifKuzum bizim antalyada avakado bahçelerimiz var ve çocukluktan beri bayılarak yerim, ızgara etin yanına şahane oluyor Al sana basit tarif: olgunlaşmış yumuşak avakadoyu robotun içine at, 1 küçük sarımsak rendesi, tuz, limon ardından bızztt, çok lezzetli oluyor çokk
Şimdi olsa ekmeği bana bana yerimde gurbetteyim para verip almak zoruma gidiyor
İnşallah ama bu ay bir farklılık var anlamadım.Normalde yumurtlama zamanı adetin 9-12 günlerinde olurdu uzayan şeffaf akıntıyla anlardım ve 1 2 gün sürer biterdi. Bu ay yumurtlama ağrısıda akıntısıda 6 ve 7. günlerde oldu akıntı da bitti anlamadım çatladı mı patladı mıBunca uğraştan sonra tek ilişkide ayağımı havaya dikmeden gebe kalırsam cidden üzülürüm adetin 11. Günü benim 14 mm di 5. Gün 14 olması çok iyi yumurtlama gününe kadar 20 leri bulur ve çatlar bence
Ay yumuşacık hiç sevemedimYa tam olgunlaşmamış mi acaba, yumuşacık olunca çok seviyorum ben. Krem peynir dereotu ve avakado birlikte bayılırım