- 7 Kasım 2014
- 6.914
- 10.621
Yarısını da öyle yapayım sabahPeynir ile tost yap efsane oluyo ozman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarısını da öyle yapayım sabahPeynir ile tost yap efsane oluyo ozman
Ah benimde canım çektiAy ne güzel tarif
Ay tanesi 7 TL bende ilk defa aldım, doğuda böyle meyveler çok ilgimizi çekmiyor. Deneyeyim dedim ama damak tadıma pek uymadıKuzum bizim antalyada avakado bahçelerimiz var ve çocukluktan beri bayılarak yerim, ızgara etin yanına şahane oluyor Al sana basit tarif: olgunlaşmış yumuşak avakadoyu robotun içine at, 1 küçük sarımsak rendesi, tuz, limon ardından bızztt, çok lezzetli oluyor çokk
Şimdi olsa ekmeği bana bana yerimde gurbetteyim para verip almak zoruma gidiyor
Ovü testi kullan istersen burda kullanıp memnun olanlar var . Akıntıyada çok güvenmiyorum ben ya bu ay adetten 1 hafta sonra başladı akıntı bikaç güne adet olucam hala akıntım var geçen ayda hiç olmadı mesela . Bikaç arkadaşımda hiç takip etmeden rastgele ilişkilerden gebe kalmış. Biz mi çok takıntı haline getirdik ondan mı olmuyo acabaİnşallah ama bu ay bir farklılık var anlamadım.Normalde yumurtlama zamanı adetin 9-12 günlerinde olurdu uzayan şeffaf akıntıyla anlardım ve 1 2 gün sürer biterdi. Bu ay yumurtlama ağrısıda akıntısıda 6 ve 7. günlerde oldu akıntı da bitti anlamadım çatladı mı patladı mı
A101 de 3.90 dı bi bak istersenAy tanesi 7 TL bende ilk defa aldım, doğuda böyle meyveler çok ilgimizi çekmiyor. Deneyeyim dedim ama damak tadıma pek uymadı
Oldu mu oldu mu diye stres yapıp duruyoruz hepimizOvü testi kullan istersen burda kullanıp memnun olanlar var . Akıntıyada çok güvenmiyorum ben ya bu ay adetten 1 hafta sonra başladı akıntı bikaç güne adet olucam hala akıntım var geçen ayda hiç olmadı mesela . Bikaç arkadaşımda hiç takip etmeden rastgele ilişkilerden gebe kalmış. Biz mi çok takıntı haline getirdik ondan mı olmuyo acaba
Faydası olacaksa 17 olsa da alınır kuzum ama kesinlikle yok kiAy tanesi 7 TL bende ilk defa aldım, doğuda böyle meyveler çok ilgimizi çekmiyor. Deneyeyim dedim ama damak tadıma pek uymadı
tatil dediğm kısa birşey 6 günlük.girerim kim napıyor bakarım merak ederim eskisi kadar aktif değilim o da içimden gelmiyor fazla.aşılama odaklıyım dönüşte rapor çıkartacağım adetimden önce.Sen şimdi tatile gidince bizi de unutursun
İnşallah çok güzel geçer canım çok eğlen sonrasında da bebişe daha da yaklaşırsın misler gibitatil dediğm kısa birşey 6 günlük.girerim kim napıyor bakarım merak ederim eskisi kadar aktif değilim o da içimden gelmiyor fazla.aşılama odaklıyım dönüşte rapor çıkartacağım adetimden önce.
tabi canim mumkun degil 21 dese inanicam da 23-24 nedirBaya fazladan atmış o kadar büyümesi zor çok çok 20 mm’dir en kötü ihtimalle bence görürsün bugün neymiş Aslı neyi demek istediğini
Olmadım kuzum. Duphaston kullanıyordum ondan gecikti. Bugün doktora gittim kistler yok olmuş. Yakım zamanda olcak inşallahMaviliGizem @Esrakcshn regli mevsimsel gecikenlere kendimi de ekliyorum kızlar sende durumlar gizemsucum regl oldun mu kaçırdım mı yoksa
Senden ne istedilerse ne zaman aşılama oluyorısn peki ?tabi canim mumkun degil 21 dese inanicam da 23-24 nedir
Bizde şuan için o da yok, moral olur sana. İyi tatiller kuzumtatil dediğm kısa birşey 6 günlük.girerim kim napıyor bakarım merak ederim eskisi kadar aktif değilim o da içimden gelmiyor fazla.aşılama odaklıyım dönüşte rapor çıkartacağım adetimden önce.
Hicbirsey. Sabah 9 gidicez esim ornek verecek onun hazirlanmasi fln 11 de de asilamam olacak bakalim heyecan dorukta. Bugun annemi kuzeni aradi ben ve kizlar ruyamizda gorduk hamile mi diye haber mi vermedin dedi .dedim olsa mutlaka duyardi merak etmesin. Of yaa insallah isarettir kizSenden ne istedilerse ne zaman aşılama oluyorısn peki ?
Kaç gün gecikmen var GizemsuuuOlmadım kuzum. Duphaston kullanıyordum ondan gecikti. Bugün doktora gittim kistler yok olmuş. Yakım zamanda olcak inşallah
İnşallah hayırlı sonuçlar olur kuşum senin için dua edicemHicbirsey. Sabah 9 gidicez esim ornek verecek onun hazirlanmasi fln 11 de de asilamam olacak bakalim heyecan dorukta. Bugun annemi kuzeni aradi ben ve kizlar ruyamizda gorduk hamile mi diye haber mi vermedin dedi .dedim olsa mutlaka duyardi merak etmesin. Of yaa insallah isarettir kiz
Evet tutunmaya faydası varmış diyorlar ama ben sevemedim. Yoksa 1 kg da alır insanFaydası olacaksa 17 olsa da alınır kuzum ama kesinlikle yok ki
Bizde şuan için o da yok, moral olur sana. İyi tatiller kuzum
Geçer tabi yaa benimde tatile çok ihtiyacım var inşallah temmuzda falan bişeyler yapabilirizSizede olur inşalllah canım Bana zaman çok hızlıca geçiyor gezince özellikle
Hicbirsey. Sabah 9 gidicez esim ornek verecek onun hazirlanmasi fln 11 de de asilamam olacak bakalim heyecan dorukta. Bugun annemi kuzeni aradi ben ve kizlar ruyamizda gorduk hamile mi diye haber mi vermedin dedi .dedim olsa mutlaka duyardi merak etmesin. Of yaa insallah isarettir kiz