- 6 Şubat 2021
- 6.153
- 6.066
- 148
Bende silik çıkarsa kesin hamileyim derim yaniBenim daha önce de kuruma çizgisi olmustu sonra da adet görmüştümama böyle olmasını seviyorum, bana heyecan yaratıyor. Kuruma çizgisi bile olmayınca çok sıkıcı oluyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende silik çıkarsa kesin hamileyim derim yaniBenim daha önce de kuruma çizgisi olmustu sonra da adet görmüştümama böyle olmasını seviyorum, bana heyecan yaratıyor. Kuruma çizgisi bile olmayınca çok sıkıcı oluyor
![]()
Canim sen aşılama yada tüp dusunuyonmu en son yumurta takibi vs yapılıyordu devammı valla bende 1 sene beklerim olmazsa alternatif tibba göz kırparımTabi ki tıp çok ilerledi en zor vakalarda bile çare var çok şükür
Aslında adet döneminden önce test yapmamak gerekiyor. Tabi beynim böyle diyor elim teste gidiyorBende silik çıkarsa kesin hamileyim derim yanidaha silik bise göremedim
Ben bu ay 2 gün gecikme ile yaptım oda çok gaza geldim hahahah yoksa yapmicaktim valla ya 4 gün gecikme ile geldi beklenenAslında adet döneminden önce test yapmamak gerekiyor. Tabi beynim böyle diyor elim teste gidiyor![]()
Kuzum bak buda adete 1 kala ovulasyon testiBu baya koyu cnm demekki teorimiz dogru hala![]()
Ben de gecikirse kesin hamileyim derim. Negatif çıksa bile inanmam yani. Ne demem adet gecikmesiBen bu ay 2 gün gecikme ile yaptım oda çok gaza geldim hahahah yoksa yapmicaktim valla ya 4 gün gecikme ile geldi beklenen![]()
Ümidimizi kaybetmeyin 9 yıl ve 5 yıl aradan sonra 2 tanıdığım bebek doğurdu süreçleri neydi nasildi sormadım meraklı melahat gibi öyle çok aman aman samimiyetim yok merhaba merhaba çünküHaklısın canım. Ben ilk denemeler diye heyecan yaratıyorum kendime sanırım. Daha sonra bıkar ve bırakırım. Bana da zaten hiç kolay olmayacak gibi geliyor. Biraz daha bekleyip olmadi el ele verip tüp bebek deneriz![]()
Aşılama istiyodum ama doktor 5 6 ay daha bekle olmazsa geçelim dedi aşılamaya yoksa dünden razıyım artık olsun istyrmCanim sen aşılama yada tüp dusunuyonmu en son yumurta takibi vs yapılıyordu devammı valla bende 1 sene beklerim olmazsa alternatif tibba göz kırparım![]()
Ahhh keşke canım inşallahAnneler gününde anne olamadik babalar gününde müjde ben veremicem inşallah sizler verirsiniz umudum bayrama inşallahM mavili_yeshll
Selizay
MaviliGizem A arya
Yusra-61 C charlottes
Margee ve diğer etiketleyemediklerim
![]()
Benden de babalar gününe güzel haberler yok, zaten bat haziran sonuAnneler gününde anne olamadik babalar gününde müjde ben veremicem inşallah sizler verirsiniz umudum bayrama inşallahM mavili_yeshll
Selizay
MaviliGizem A arya
Yusra-61 C charlottes
![]()
Him demekki adete yakin ovu testi pik oluyor. Ven hep bunu merak ediyordm acaba 5 gun once de pik mi dieKuzum bak buda adete 1 kala ovulasyon testi![]()
Yok kuzum silikti cok az bi koyulasma vardi silikten bi tik fazlaydi dün ve bugün yani adete 2 gün kala koyulasmaya basladiHim demekki adete yakin ovu testi pik oluyor. Ven hep bunu merak ediyordm acaba 5 gun once de pik mi die
Belki geç döllenme olmuştur canım hayırlı olsun inşallah devamı hayırlıca gelirkızlar merhaba tekrar dünkü kan testimi aldım beta 73,66 çıkmış adet tarihim geçmesine rağmen çok düşük değil mi? Şehir dışındayım bi doktorla da görüşemedim
ben de farkettim canım bundan sonra zaten bugünkü doktorumdan devam ederimCanım devlet hastanelerinin hasta yükü çok fazla bence oyüzden de hızlı hızlı ilgilenmedim bakıyorlar. Ben ilk defa kontrol için devlet Hastanesi'ne gidip gebelik düşünüyorum bi kontrol yapabilir misiniz dedim? Adam hemen bi ultrason ile bakıp 2 kelime etti ve folik asiti elime tutuşturup eşinle sık sık ilişki yaşa diyip yolladı. Benim d vitaminin falanndüşük bi bakar mısınız dedim gerek yok dedi. Sonraki ay özele gittim güzelce anlatarak daha ayrıntılı şekilde bilgiler paylaşarak muayene etti. Yani imkan varsa özel her zaman öncelikli tercih olmalı.
Babalar günü ne zaman kız, bu babalar gününde ilk defa babasız olacağım için hiç bakmadım bileAnneler gününde anne olamadik babalar gününde müjde ben veremicem inşallah sizler verirsiniz umudum bayrama inşallahM mavili_yeshll
Selizay
MaviliGizem A arya
Yusra-61 C charlottes
![]()
Sabrın sonu selamettir canim yaz biter sonra başlarsın artık o süreceAşılama istiyodum ama doktor 5 6 ay daha bekle olmazsa geçelim dedi aşılamaya yoksa dünden razıyım artık olsun istyrm
Haziran 20 si falan olması lazım canim ah kiyamamBabalar günü ne zaman kız, bu babalar gününde ilk defa babasız olacağım için hiç bakmadım bileson zamanlarda anladım ki bazı şeyleri görmezden gelmek, ilgilenmemek daha az üzüyor beni...