Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMH iyi sende pko mu var çünkü 4 üzeri çıkmış AMH? Birde FSH yüksek geldi bana diğerleri normalArkadaslarimmmm Rabbim gonulumuzdekileri hayirlisi ile tez vakitte versin. Moralim cok bozuk hormon testi yaptirdim haftaya gostericem degerlerimi yorumlayabilirmisiniz
Fsh 19.2
Amh.4.31
E2 27
Lh 13.2
Prolaktin 11.7
Artabilir takıp etmek lazım... Bu ay özel bir şey yaptınız mı? Yumurtlama günlerini nasıl değerlendiriyorsunuzKizlar sonuc adete 4 gün kala 28 cikmis normalmi.bu sonuc
Fsh 5 lh 2 civarı olmalı diye biliyorum prolaktin iyi canim e2 benim 96 çıkmıştı regl 3 günü normal değeri kaçtır bilmiyomArkadaslarimmmm Rabbim gonulumuzdekileri hayirlisi ile tez vakitte versin. Moralim cok bozuk hormon testi yaptirdim haftaya gostericem degerlerimi yorumlayabilirmisiniz
Fsh 19.2
Amh.4.31
E2 27
Lh 13.2
Prolaktin 11.7
Bildigim yoktu sonradan olur mu onu bilmiyorum evet fsh yuksek tedirgin etti benideAMH iyi sende pko mu var çünkü 4 üzeri çıkmış AMH? Birde FSH yüksek geldi bana diğerleri normal
Fsh ile lh yuksek cikmis referans degerlerinden digerleri referans araliginda bakalim nedicek doktorFsh 5 lh 2 civarı olmalı diye biliyorum prolaktin iyi canim e2 benim 96 çıkmıştı regl 3 günü normal değeri kaçtır bilmiyom
Yaa inşallah daha da artacak canim benimKizlar sonuc adete 4 gün kala 28 cikmis normalmi.bu sonuc
Regl olsam bende hormon vericem bekliyomFsh ile lh yuksek cikmis referans degerlerinden digerleri referans araliginda bakalim nedicek doktor
Birde adetliyken alttan muayene olman gerek yumurta rezervi hakkında oda bilgi verirBildigim yoktu sonradan olur mu onu bilmiyorum evet fsh yuksek tedirgin etti benide
Ya kurler falan gordum arastirirken adet de sokturuyomus amann ne zor ya kadin olmak hep sabirli olmak Allah gonlumuze gore nasip etsin insallhhRegl olsam bende hormon vericem bekliyom
Idrar testi koyulaşıyor bu hormonun yükseldiğini gösterir zaten ama böyle endişelenerek keyfini çıkartamazsın, yarın yine kan ver. Beklentini çok yüksek tutma 56 yi geçerse iyi diye dusun, sonra zaten hizla yükselirÖylemi diyosunnn ben suan tamamen uykularimi kacirdim sanki ,28 dedi bi doktorunuzdan randevu alin dedi deger 50 nin üzerinde olunca kesin oluyomus 12.gün kan vermis oluyorum yumurtlamanin midemi bulandirdi kiz ama insallah dediigniz gibi olurrrrrr 24 haziranda randevum var sence ondan önce yine test vereyimmi
Simdi adetin 6. Gunu belki bidaki adet donemi cagrir . Bu asilamada da igne yapiliyo mu bilginiz var miBirde adetliyken alttan muayene olman gerek yumurta rezervi hakkında oda bilgi verir
Senin bu kadar gecikiyor muyduRegl olsam bende hormon vericem bekliyom
Testere dişli aslan pençesi düşürüyo dengeliyor diyolar canim araştır burdada çok bilgi var birde şey sorcam amh değerine aynı gün mü bakıldi devlettemi yaptırdınYa kurler falan gordum arastirirken adet de sokturuyomus amann ne zor ya kadin olmak hep sabirli olmak Allah gonlumuze gore nasip etsin insallhh
Evet ben aşılama oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç bir farkı yok ilişkidenSimdi adetin 6. Gunu belki bidaki adet donemi cagrir . Bu asilamada da igne yapiliyo mu bilginiz var mi
Selam canim aşılamayı devlettemi özel demi oldun ne zaman sonra uygun goruyolar asilamayiSimdi adetin 6. Gunu belki bidaki adet donemi cagrir . Bu asilamada da igne yapiliyo mu bilginiz var mi
Şimdi biri yazmış 5 aşılama da mutlu sonuca ulaşmışEvet ben aşılama oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum hiç bir farkı yok ilişkiden
Insallah kuzummmm cok saolun rahatlattiniz beniiiYaa inşallah daha da artacak canim benim
Yok canim asilama yaptirmadim 7 ay dneedim olmayinca hormon baktirdim onuzmdeki hafta gidicem doktora. Aislama tup bebek sureclerini bilmiyorim merakimdan sordum kendi kendine igme falan yapiyosun ya asilamada da yapiyomusum igne kendine acabaSelam canim aşılamayı devlettemi özel demi oldun ne zaman sonra uygun goruyolar asilamayi
Inanki rahatladimmmm cok saolunn düsük cikinca cok sasirdim bu kadr erken beklemiyodum ögrenmeyi hala inanamiyorummmm cok iyi geldiniz babaaaIdrar testi koyulaşıyor bu hormonun yükseldiğini gösterir zaten ama böyle endişelenerek keyfini çıkartamazsın, yarın yine kan ver. Beklentini çok yüksek tutma 56 yi geçerse iyi diye dusun, sonra zaten hizla yükselir