- 28 Haziran 2016
- 3.426
- 2.543
- 133
Cnm testlerde gorunmese de degerlendr. Sadece testlere guvenme vucudnu da dinleBenim 13. Günü akıntım oldu ama hala pik veya çatlama görünmüyo testlerde . Minnakkurabiyelerden aldım bende
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm testlerde gorunmese de degerlendr. Sadece testlere guvenme vucudnu da dinleBenim 13. Günü akıntım oldu ama hala pik veya çatlama görünmüyo testlerde . Minnakkurabiyelerden aldım bende
Bende regli zamanlaması belli değildi fakat bat günümde adet oldum şuan biliyor musun?ovulasyon da Yumurtlamaya göre erken 2 gün ama takvime göre yumurtlmaya göre olmam doğru aslında günümde adetim geldi. Bazısı ilk kanamam erken olmuştu demişti bende günümde oldu aslında ilk aydan artık yarın doktorcuk ne diyor bakalım
Eşim trabzonlu ben kendim ordu ünyeliyim canımKız sen trabzonluydun demi
Ne bereketli bir cevren varmis allah saglkla ellerine almayi nasip etsin.Kızlar selam, az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. Yumurtlama dönemini bile takip etmiyordu daha sigara falan içiyordu gebelik düşünmediği için. 2 ay önce de diğer arkadaşım ilk ayında hamile kalmıştı. Geçen sene de başla bi yakın arkadaşım ilk ayında.
aradı çok sevindim onun için ama telefonu kapattığımdan beri de ağlıyorum. Kızıyorum da kendime kıskanıyor musun o senin canın yapma böyle diye. Ama engel olamıyorum. Etrafımdaki herkes ilk ayında hamile kalıyor. Sanki bir sınav veriyorum. Eşimi de yıpratmaya başladım ki çok anlayışlı birisi. Üzülme ben de üzülüyorum diyor. Ne yapıcam bilmiyorum kimseye anlatamıyorum bu kadar üzüldüğümü de. Arkadaş vatsap grubu sürekli bebek muhabbeti. Yolun başındayım isyan etmemem lazım ama dayanamıyorum
ayy hadi bakalım bu ay kavusalım artık bizde bebişlerimize :)Bende oldum sayılır kahve lekeler geldi arkası gelir yarın 2.gün olmuş olcak nasipse başlanır diye düşünüyorum doktorum hastanedeyse
Way way. Vurdu ve Gol oldu mu diyorz. Cok şükür cnm bir bitin be kac aydir allah saglkla kucagina almayi da nasip etsin.
Hele anlat anlat bu ay farkli naptin bakem.Tabii daha beta için kan da vermem lazım...Ocak ayında kimyasal geçirmiştim, bilenleriniz var, umarım bu sağlıklı bir gebelik olur, aynı şeyleri yaşamam... Buradaki arkadaşlarım, güzel zamanlar geçirdik, dertlerimize derman olduk, teselli ettik birbirimizi...inşallah sizlerden de güzel haberler alırım, hepinize ayrı ayrı sevineceğim... Negatif sonuç alan ya da regl olan arkadaşlarım, sizi çok iyi anlıyorum, hissettiğiniz hayal kırıklığı ve burukluğu..ama şunu unutmayın, demekki henüz zamanı değil, hayırlısını dileyin hep...doğru zamanda sizi bulsun bebişler inşallah...her şerde bir hayır vardır, ben buna inanıyorum...dualarım sizinle
Ben de hala olamadım bugün normalde adetimin son günü akşama kadar olmazsam iş çıkışı özelde kan vereceğimBirçoğumuz
Hayırlı haberler alırız inşallahBen de hala olamadım bugün normalde adetimin son günü akşama kadar olmazsam iş çıkışı özelde kan vereceğim
Bugün değerlendiricemCnm testlerde gorunmese de degerlendr. Sadece testlere guvenme vucudnu da dinle
Aradım doktor yok bugün inşallah yarın vardır. Yoksa başka yollar deneyeceğim başka doktor yani.ayy hadi bakalım bu ay kavusalım artık bizde bebişlerimize :)
Kuzum inşallah hayırlısı olur bu sefer oldu senin adına sevindim kan sonucunu merak ediyorum onu da bize güzel haberlerle veresin inşallah
ayy masallahhh
BEncede bu ay yaptır baska doktoru dene Ama inşllah ulaşırsın kendi doktoruna kuzum.Aradım doktor yok bugün inşallah yarın vardır. Yoksa başka yollar deneyeceğim başka doktor yani.
Nasip canım artık yoksa yok oluyor devlette sürünme var işte malesef. Başka doktor eşi var kadının artık o da kabul edecek ben bezdim. Doktora msj attım instagramdan yetti artık birde işin tuhafı baş hekimde benim doktorun eşi şikayet dilekçe yazsam işin ucu yine bunlara çıkıyor yazacam nereye çıkarsa çıksın 2 aydır atlatma varBEncede bu ay yaptır baska doktoru dene Ama inşllah ulaşırsın kendi doktoruna kuzum.
of beee nefret. ama sadece iğneler 800 tutuyor insanın gücü nasıl yeter. şimdiden maliyetli veletler.:)Nasip canım artık yoksa yok oluyor devlette sürünme var işte malesef. Başka doktor eşi var kadının artık o da kabul edecek ben bezdim. Doktora msj attım instagramdan yetti artık birde işin tuhafı baş hekimde benim doktorun eşi şikayet dilekçe yazsam işin ucu yine bunlara çıkıyor yazacam nereye çıkarsa çıksın 2 aydır atlatma var
Devlette ondan biraz daha uygun işte. Hastanem çok yakın varya 10 dk dolmuşla ondan iyi tarafları var. Şu pandemi işi biizi bitirdi valla. Burada Özelde 1500 tl aşılama komşum yaptırdı masraf olacaklar hertürlü de en azından tutar inşallah da değerof beee nefret. ama sadece iğneler 800 tutuyor insanın gücü nasıl yeter. şimdiden maliyetli veletler.:)
Amin kuzum inşallah yeter ki gelsinler de valla çekilen unutulurDevlette ondan biraz daha uygun işte. Hastanem çok yakın varya 10 dk dolmuşla ondan iyi tarafları var. Şu pandemi işi biizi bitirdi valla. Burada Özelde 1500 tl aşılama komşum yaptırdı masraf olacaklar hertürlü de en azından tutar inşallah da değer