Valla haa yaz lütfen çok merak ediyorum bu doktorlarda bizlerle dalga geçiyor gibiOndan şüphem yok da. Ben şeyi dmeek istedim evlilik cüzdanının fotokobisi ne işe yararmış onu yazacam sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla haa yaz lütfen çok merak ediyorum bu doktorlarda bizlerle dalga geçiyor gibiOndan şüphem yok da. Ben şeyi dmeek istedim evlilik cüzdanının fotokobisi ne işe yararmış onu yazacam sana
Yok benim doktoyum çok dadlu biz buna her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyoruzValla haa yaz lütfen çok merak ediyorum bu doktorlarda bizlerle dalga geçiyor gibi
Kız sen trabzonluydun demiYok benim doktoyum çok dadlu biz buna her yiğidin yoğurt yiyişi farklı diyoruz
Ayy inşallah tek seferde güzel haberi alırsın canım emekleri boşa çıkarmaz rabbim. Kendine çookk iyi bak enerjin hep yüksek olsun sen olumlu birisin güzel haberlerini bekliyorum, arada bakıyorum direk senin foruma geliyorum en azından bir başkasının mutluluğunu görmek bile umut oluyor ya bu sene bebişlenelim artık. Allaha emanet canım
Bebek düşünmeden önce düzenliydi canım. 5 aydın gebelik düşünüyorum ve her ay 3-4 gün gecikmelerim olmaya başladıGecikmede bende 4. günümdeyim. Bu ara çoğunluk gecikme yaşıyor sanırım ama merak ettiğim sizin önce ki zamanlarınızda adetleriniz hep düzenlimiydi?
Benim 2 testimde de akıntı oldu yumurtlamadan 1 gün önce yada yumurtlama günü başlar çatlamaya kadar devam eder ama zaten 14. Güne denk geliyor senin kaçıncı gün testlerde ben ebru ablanınkini kullanıyorumKızlar selam minnakkurabiyelere testlerimde çatlama yok ama bugün çok akıntım oldu yazdım her akıntı çatlama akıntısı değildir akıntı çok olsa bile bu o anlama gelmez dedi sizinde bilginiz olsun yani yumurtlama dönemi akıntı takibide fos çıktı sizede söyliyim dedim . Biz neye göre değerlendiricez artık hiç bilmiyorum
Gecmis olsun kuzum ay o telefon ekranı ne pahalı için yandı benimde 3 ay önce 1200 tl ödemiştim birde ufacık yerden düşmüştü paranın çıkacağı varmış halbuki telefon nerelerden dustude bise olmamıştı zamanindaTelefonum elimden düştü, 3 gündür yok virüstü masraf çıktı ekranı falan kırıldı oyüzden Testi yapınca hemen çekemedim Akşama anca başka telefon ayarlayabildim ama ilk yaptığımda koyuydu bayaa
Canım ben ilac sonrasi 3 hafta icinde ilk regli olmustum ama ondan sonraki ay zaten tanıştığımız ay 28 gün döngüye göre regl oldum Yusra-61 M mavili_yeshll regl geciktiği için zaten eski dongume göre farklı oluyor ama 1 ay içinde eski dongune denk geliyorsunCanım 12. gün yumurtlma sonrası bu ilacı kullanıp erken olan çok vardı Maviesra öyle demişti hatta başka bir arkadaşım da öyle oldu düzene alıyor sanırsam hesabıma göre 29.günüm tam vaktinde geliyor. Cuma günü bana aşılama yolu göründü inşallah birşey olmazsa.
Kafadan atınca olan çok var inşallah onlardan biri sen ve bursak bizler olacağız caninİnşallah kuzum ya biraz kafamı boşaltıcam yumurtlama dönemine kadar düzenli sporumu yapıcam 2 3 kilo vermeye çalışıcam kpss ye odaklanıcam biraz nasip değilmiş bu ay annelik duygusunu tatmak İnşallah hayırlı zamanda nasibim gelirbulur beni
Benim 13. Günü akıntım oldu ama hala pik veya çatlama görünmüyo testlerde . Minnakkurabiyelerden aldım bendeBenim 2 testimde de akıntı oldu yumurtlamadan 1 gün önce yada yumurtlama günü başlar çatlamaya kadar devam eder ama zaten 14. Güne denk geliyor senin kaçıncı gün testlerde ben ebru ablanınkini kullanıyorum
oldum kuzucum . Yarın iğneye başlıyorum nasipse bakalım .Allah yüzümüze gülsün sen oldun mu??
Bende şaşırdım ya 1.000 TL masraf çıktı boş yere halbuki daha önce daha kötü düşmeleri olmuştu şimdi ufacık bi yerGecmis olsun kuzum ay o telefon ekranı ne pahalı için yandı benimde 3 ay önce 1200 tl ödemiştim birde ufacık yerden düşmüştü paranın çıkacağı varmış halbuki telefon nerelerden dustude bise olmamıştı zamaninda
Aa memleketim hayirli olsunArtvin'e canım başka şehirde olacağız. Taşınma olurken hamile kalanlardan olurum hep duyardım Allah ne zamana nasip ederse razıyım hayırlısı olsun da
Canım benim onlar muhtemelen bizim kadar kafalarına takmadıkları için hemen gebe kalıyorlar.Kızlar selam, az önce en yakın arkadaşımın hamile olduğu haberini aldım. Yumurtlama dönemini bile takip etmiyordu daha sigara falan içiyordu gebelik düşünmediği için. 2 ay önce de diğer arkadaşım ilk ayında hamile kalmıştı. Geçen sene de başla bi yakın arkadaşım ilk ayında.
aradı çok sevindim onun için ama telefonu kapattığımdan beri de ağlıyorum. Kızıyorum da kendime kıskanıyor musun o senin canın yapma böyle diye. Ama engel olamıyorum. Etrafımdaki herkes ilk ayında hamile kalıyor. Sanki bir sınav veriyorum. Eşimi de yıpratmaya başladım ki çok anlayışlı birisi. Üzülme ben de üzülüyorum diyor. Ne yapıcam bilmiyorum kimseye anlatamıyorum bu kadar üzüldüğümü de. Arkadaş vatsap grubu sürekli bebek muhabbeti. Yolun başındayım isyan etmemem lazım ama dayanamıyorum
Hayrlsiyla olsun ya. Cok heyecanli..Doktor bana adetin 2.gün birşey al dedi de evlilik cüzdan fotokobisi galiba unuttum onu yarın arayacağım hastaneyi. Cuma günü gideceğim inşllah
Bende oldum sayılır kahve lekeler geldi arkası gelir yarın 2.gün olmuş olcak nasipse başlanır diye düşünüyorum doktorum hastanedeyseoldum kuzucum . Yarın iğneye başlıyorum nasipse bakalım .Allah yüzümüze gülsün sen oldun mu??
Tşkr ederim. İnşallah hayırlı olurAa memleketim hayirli olsun