- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu marka test beni de yaniltmisti geçen ay ama sizinki baya bı belirgin görünüyorGünaydınlar
Çok uzun zaman önce üyeliğim varmış ama sayfaları bu Mayıs ayı boyunca takip ettim, bir Mayıs grubuna baktım bir Haziran grubuna.. sebebi gebelik planı :)) beklemesi biraz heyecanlı benimde ilk sürecim açıkçası bu sabah bata 3 kala test yaptım, test erken gebelik testi olunca olumsuzluğa kapıldım ama sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adetim gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası, 3-5 dakika içinde hayalet bir çizgi oluştu ama fazla hayalet değil mi?. Adetim düzenlidir 27-28 günde bir olur. Cuma günü beklenen adet günü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
HAHAHAHAA tam da bizi anlattın :)))Kuzum bizde değerlendiyoruz hep nereye denk geliyor anlamıyorum yokama bu ay değerlendiremedim yapcak birşey yok. Bilgi için çok tşkr ederim
![]()
![]()
ohoyyyy gayet pik:)))bence direk degerlendir.Kızlar merhabaa. Bu ay ikinci kez pik görüyorum
Pik diğğmi bu?
Şu an adami kandirmaya calisiyorum heheheohoyyyy gayet pik:)))bence direk degerlendir.
Bence varKızlar ilk idrarlar bugün yaptığım gebelik testi. Bat 3 haziran, ona göre değerlendirinNormal adet döngüm de en erken 25- en geç 29 günde 1. Ama genelde de 27 günde olurum. Hala tık yok sat 6 mayıstı, bugün 27.günüm. Sizce 2. çizgi var mı yoksa yanılsama mı görüyorum ?
Olumsuz bir sonuç mu göstermişti ? Yanılttı derken açıkçası ben çok daha hassas olmasını bekliyordum testin ama beklemese miydim tam anlam çıkaramadımBu marka test beni de yaniltmisti geçen ay ama sizinki baya bı belirgin görünüyor
Markasini hatırlamıyorum desemMerhaba kaç gün önce negatif çıktı acaba?
hangi marka erken gebelik testiydi?
Ay böyle görünce çok heyecan yaptım ben beklemiyorum ama bir test de ben alıp deneyim
Bende belli belirsiz bı çizgi vardı kendi gözüme guvenemedim eşime gösterdim o da çizgiyi görünce bı heyecanlandik ama negatifmisOlumsuz bir sonuç mu göstermişti ? Yanılttı derken açıkçası ben çok daha hassas olmasını bekliyordum testin ama beklemese miydim tam anlam çıkaramadım![]()
5 Haziran benim. Hiç belirtim yok sadece göğüs hassasiyeti var o da azaldı gibi yarın komple geçer sankiSenin bat ne zaman canım ?
Şu an adami kandirmaya calisiyorum hehehe![]()
Canım bence beta çok düşük olduğu için hafif bir çizgi var inşallah hamilesindir bende adetten önce yaptığımda çok aradım hayalet çizgiyi bende çıkmadı ama sende var bence en zor şey beklemek lakin adet gününü bekle daha kesin net sonuç alabilirsin inşallahGünaydınlar
Çok uzun zaman önce üyeliğim varmış ama sayfaları bu Mayıs ayı boyunca takip ettim, bir Mayıs grubuna baktım bir Haziran grubuna.. sebebi gebelik planı :)) beklemesi biraz heyecanlı benimde ilk sürecim açıkçası bu sabah bata 3 kala test yaptım, test erken gebelik testi olunca olumsuzluğa kapıldım ama sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adetim gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası, 3-5 dakika içinde hayalet bir çizgi oluştu ama fazla hayalet değil mi?. Adetim düzenlidir 27-28 günde bir olur. Cuma günü beklenen adet günü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Akşam yaparız diyorBir de kendisini naza mı çekiyor![]()
İnşallah yanılırsın da sonuç iyi olur5 Haziran benim. Hiç belirtim yok sadece göğüs hassasiyeti var o da azaldı gibi yarın komple geçer sanki![]()
Akşam yaparız diyorerteliyor resmen.
Yok terazi burcuBurcu akrep olsaydı yerinde duramazdı o![]()