- 28 Eylül 2020
- 764
- 999
- 53
- 32
İnşallah canım sende unutma haber vermeyiSağol canım inşallah sende bana mutlaka haber ver ben Perşembe tekrar kontrole gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım sende unutma haber vermeyiSağol canım inşallah sende bana mutlaka haber ver ben Perşembe tekrar kontrole gidicem
Amin inşallah hepimiz sağlıklı tosbiklerimizi kucağımıza alırız inşallahTeşekkür ederim
siZe de sağlıklı bir gebelik dilerim
Terazi merazi zar zor değerlendirdikYok aman allah korusun akrep deme boğa benimki...ben de başak
İyi bari sevindimTerazi merazi zar zor değerlendirdik
Olmaz öyle şey. Ben denemeciyim, gebelik düsünmüyorumBence gebelik de olabilir.
Bence eveet. Spermler 1 saatte tüplere ulaşabiliyormus. Yumurtan hala var ise bence en ihtimali olan gün bugünKızlar dün çatladı ya yumurta bugün değerlendirsem şansım olur mu ki
MErhaba bende 2 aydır klomen kullanıyorım ılkınde bısey olmadı bakalım bu ay olcak mı ben femarayı ozellıkle sordum dr a ve bana dedıkı klomen pko da bır adım daha önde femarayı yaşı daha buyuk olanların kullanması uygun oluyo hemen hemen aynı içeriklere sahıpler ama klomen daha etkılı dedıEğer regl olursan kendin iste doktordan özellikle femara diye belirt bnce
Benmde bugun ılıskı gunum dr gun verdı ınsallah hayırlısı olur hakkımızdaKızlar dün çatladı ya yumurta bugün değerlendirsem şansım olur mu ki
İnşallah yaBence eveet. Spermler 1 saatte tüplere ulaşabiliyormus. Yumurtan hala var ise bence en ihtimali olan gün bugün
Valla bn 2 ay kullandım femara bu ay klomen istemeyi düşünüyorum belki onun etkisi olur kısmet valla ya bazen ilkinde oluyo bazen de 3 defa daMErhaba bende 2 aydır klomen kullanıyorım ılkınde bısey olmadı bakalım bu ay olcak mı ben femarayı ozellıkle sordum dr a ve bana dedıkı klomen pko da bır adım daha önde femarayı yaşı daha buyuk olanların kullanması uygun oluyo hemen hemen aynı içeriklere sahıpler ama klomen daha etkılı dedı
Bana da geçen ay vermişti görev gibiBenmde bugun ılıskı gunum dr gun verdı ınsallah hayırlısı olur hakkımızda
Gebeliginiz hayırlı olsun.. özel birşey yaptınız mı? Belirti var mıydı ve ne zaman ilişki oldu detaylı yazar mısınızCanım benim çok sağol, inşallah sağlıklı bir gebelik olur darısı da sana ve diğer arkadaşlarıma olsun inşallah
Bende bu ay kullanmayı düşünüyorum.. kaç yumurta oluştu klomen ile? Ne kadar büyüdü yumurtalar?MErhaba bende 2 aydır klomen kullanıyorım ılkınde bısey olmadı bakalım bu ay olcak mı ben femarayı ozellıkle sordum dr a ve bana dedıkı klomen pko da bır adım daha önde femarayı yaşı daha buyuk olanların kullanması uygun oluyo hemen hemen aynı içeriklere sahıpler ama klomen daha etkılı dedı
Tabiki değerlendir mutlaka Dr bana gün aşırı 2 defa demişti ben garanti olsun diye 10 gün falan devam etmistimKızlar dün çatladı ya yumurta bugün değerlendirsem şansım olur mu ki
Ya daha önce hiç böyle bir doktora denk gelmemiştim. Hayatıma renk katıyorİdolüm ya çok ağrırsa gel ağrı kesici yapayım dememiş en azından
Ooo var bence ben görüyorumKızlar ilk idrarlar bugün yaptığım gebelik testi. Bat 3 haziran, ona göre değerlendirin Normal adet döngüm de en erken 25- en geç 29 günde 1. Ama genelde de 27 günde olurum. Hala tık yok sat 6 mayıstı, bugün 27.günüm. Sizce 2. çizgi var mı yoksa yanılsama mı görüyorum ?
Gebelik var gibi cnm hayrli olsun. İnsallh saglkla kavusursun bebegineGünaydınlar
Çok uzun zaman önce üyeliğim varmış ama sayfaları bu Mayıs ayı boyunca takip ettim, bir Mayıs grubuna baktım bir Haziran grubuna.. sebebi gebelik planı :)) beklemesi biraz heyecanlı benimde ilk sürecim açıkçası bu sabah bata 3 kala test yaptım, test erken gebelik testi olunca olumsuzluğa kapıldım ama sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adetim gecikmeden kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası, 3-5 dakika içinde hayalet bir çizgi oluştu ama fazla hayalet değil mi?. Adetim düzenlidir 27-28 günde bir olur. Cuma günü beklenen adet günü, deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Benimde beta sonucum çıktı 1.20 maalesef bende de yok. 2 gün geciktim adet düzenimde bozuldu sil baştanBen idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah diğer aylarda yeniden denerim büyük ihtimalle ben psikolojik olarak adet göremiyorum hala olamadım