- 18 Nisan 2021
- 14.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 46.381
- 548
ŞişiyormuşYaa hamileysek memelerimiz şişecek mi inecek mi? İki durumda da memitolar tombişko olmuyır mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞişiyormuşYaa hamileysek memelerimiz şişecek mi inecek mi? İki durumda da memitolar tombişko olmuyır mu
Normalde memeler şişiyor canım adete yakın benim sönmüş balon oluyor tombişko olması ile o şişkinlik çok farklı birşey. Benim kocaman oluyor normalde aşırı büyük de değil küçük deYaa hamileysek memelerimiz şişecek mi inecek mi? İki durumda da memitolar tombişko olmuyır mu
Biz de Can’daki eşimin gittiği üroloğu pek beğenmedik. Bu konuda İzmir’ de iyi doktor kim var inan bilmiyorum. Baya doktor sitesinden araştırdım ama aa bu çok iyiymis diyebileceğim bir intiba birakmari hiçbiri. Eğer iyi bir doktor bulursak haber verelim birbirimizeBide öyle oluyomuş ben yıllardır can hastanesine gidiyodum her bölümüne ama artık önünden bile geçmem doktorum direk hastaneden soğuttu 5-6 aydır boşua gitmişim düşün benden hormon testini bile adetin 11. Günü falan aldı burdan öğrendim ki adetin 2. Ya da 3. Günü alınıyomuş
İnşAllah kuzum biz bütün yollara böyle diyerek çıktık zatenİyisi de kötüsü de Allahtan, hayırlısı neyse o olsun
Kesinlikle bende bulamadım inşallah ikimizden biri bulurda diğerine ışık olurBiz de Can’daki eşimin gittiği üroloğu pek beğenmedik. Bu konuda İzmir’ de iyi doktor kim var inan bilmiyorum. Baya doktor sitesinden araştırdım ama aa bu çok iyiymis diyebileceğim bir intiba birakmari hiçbiri. Eğer iyi bir doktor bulursak haber verelim birbirimize
Evet canım benim önce erken gebelik testinde negatif çıktı adetten 4 gün sonra yine erken gebelik testinde pozitifdi inşallah sende hamissindir heyecanlandım ben bebek kaybettim gibi msjlari neredeyse okumuyorum çünkü dayanamıyorum ama bu hamile olabilirim gibi msjlari görünce içim kipirdiyorBenim göğüsler küçük olduğu için adet öncesi bile şişmez kuzu hep aynıdır, şuanda da çok bir fark yok gibi. Geçen bana büyük gibi geldi ama eşim aynı dedi çarşambaya kadar bekleyecem bakalım, Yenihayat25 bat günü negatif çıktı sonra pozitif oldu dediydi. Az bir güç alıyorum ondan
Teşekkür ederim canım yarın da doktora gidecem zaten bakalım ne dicekPko dan olmuyosa eğer pko yu düzene sokuyo bir de inofolic combi mavi olanı al canım günde 2 tane iç o yöntemle de hamile kalan çok pko lu olup
Hadi hayırlısı canımTeşekkür ederim canım yarın da doktora gidecem zaten bakalım ne dicek
Günaydın dadlu bayan inşallah.Günaydın hanımlar, güzel bir gün geçirelim inşallah
Günaydın kızlar harika haberler alacağımız bigün olsun bat I yaklaşanlar belirti var mı acaba
İnşallah canım bakalım kimler güzel haberler verckGünaydın canım salı uğurlu günüm bugün harika haberler alayım inşallah
Temmuza adımı yazdırdım bakalım orada sessizce beklemek işe yarayacak mı Yusra-61 tezini bi deneyelim
Ben idrar testi yaptım negatif çıktı inşallah diğer aylarda yeniden denerim büyük ihtimalle ben psikolojik olarak adet göremiyorum hala olamadımBende haber veririm mutlaka çok çok dua ediyorum
Yaaa sorma olmamasına alıştık çok doğru ama umut hep varBende olayım öyle yapacağım olduğu kadar olmadığı kader biz olmazlara alıştık biiziii olunca bozar durum ve çoook mutlu oluruz
Tabi ki var kuzum Allah birgün istediğimizi verecek nasipse eğer ben buna çook inanıyorumYaaa sorma olmamasına alıştık çok doğru ama umut hep var
Ovu test yapmadım ben bu ay canım. Sık değerlendirdik. 11.günden itibaren 23.güne kadar gün aşırı denemeye çalıştık. Bence başla sen de, ovu teste güvenme, ben geçen ay onun yüzünden kaçırdımDaha cok var benim 21 inde batim. Reglimin daha 11. Gunu ama yumurtlarm catladi catlayacak ay nasl gecer bilemiyorm.. ovulasyon testi yaptn mi denemek icin. Pik mi