- 8 Şubat 2018
- 943
- 2.051
- 113
- 35
Haha inşallah dur öğle arası gidiyim test alayımİnşallah yanılırsın da sonuç iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha inşallah dur öğle arası gidiyim test alayımİnşallah yanılırsın da sonuç iyi olur
Evet evet batı bekleyeceğim artık 3-4 Haziran’da beklenen adet, ona göre gelecek hafta pazartesi kan veririm diye planladım.Canım bence beta çok düşük olduğu için hafif bir çizgi var inşallah hamilesindir bende adetten önce yaptığımda çok aradım hayalet çizgiyi bende çıkmadı ama sende var bence en zor şey beklemek lakin adet gününü bekle daha kesin net sonuç alabilirsin inşallah
Ebru Ceylan böyle durumda 3 tane havuç yiyin gün içerisinde catlayacaktir demişti. DenenebilirAman be.. Pikin üçüncü piki. Piksel piksel etcem ya bu testi. Çatlamıo mu çatlamaya mı çalışıyor ne oluyo bu yumurtaya acaba
Yok aman allah korusun akrep deme boğa benimki...ben de başakYok terazi burcu senin koca akrep mi?
Aaa? Hemen markete gideyim. Valla sinir oldum ya kaç gündür böyle?dün t bi tık daha koyuydu bugün eşitlenmiş gibi. Akşam 8 de bi daha yapcam. Takibe takipEbru Ceylan böyle durumda 3 tane havuç yiyin gün içerisinde catlayacaktir demişti. Denenebilir
Sağlık olsun Çizgi bende de çöm hayalet emin olamıyorum bir iki güne bata göre belli olacak, kısmetBende belli belirsiz bı çizgi vardı kendi gözüme guvenemedim eşime gösterdim o da çizgiyi görünce bı heyecanlandik ama negatifmis
Şükür balım ya okulu bekliyoruz işteGünaydın dadlu bayan inşallah.
Nasılsın iyi misin?
Senin kesin var ya sağlıklı ve kalıcı olması için dua et.Sağlık olsun Çizgi bende de çöm hayalet emin olamıyorum bir iki güne bata göre belli olacak, kısmet
En önemlisi sağlık :))) kan değerlerim çok yüksek değildir benim kendimi bildim bileli bir ay kadar kan ilacı ve folik asit takviyesinden sonra ilk deneme, çok hayalet bir çiZgi bata 3 kala hayırlısı inşallahSenin kesin var ya sağlıklı ve kalıcı olması için dua et.
İnşallaaaahhhhhh kuzum. Kocişkoşun güzel haberler versin inşallah sanaGünaydın canım salı uğurlu günüm bugün harika haberler alayım inşallah
Bence gebelik de olabilir.Kızlar merhabaa. Bu ay ikinci kez pik görüyorum
Pik diğğmi bu?
İdolüm ya çok ağrırsa gel ağrı kesici yapayım dememiş en azındanKızlar benim 28inden beri sol yumurtalığım ağrıyor ya. 28inde yumurtladım. Ertesi gğn geçti. Sonra sızlamaya devam etti. Bazen kasıklarıma iniyor ağrı bazen yukarı çıkıyor. Geziyor oralarda. Doktoru aradım dayanılmaz şekilde değilse adetini bekle dedi. Mükemmel adam ya
Sağol canım inşallah sende bana mutlaka haber ver ben Perşembe tekrar kontrole gidicemMaşallah canım güzel yukselmis inşallah sağlıklı güzel haberlerini de duyarız
Ben hala regl olmadım belirti de yok beklemedeyim kızlarr, yarın sabah test yaparım heralde ama umutlar %10 a düştü dün negatifi yiyince
Yok yok mümkün değil, telefonun feneriyle bile baktım çöpe attım yarım saat sonra falanDünkü testi at bakiim, belki de hayalet var sen görmedin ?
yaa anladım canım... yine de adet olana kadar bekle belki geç döllenme ondan gözükmediYok yok mümkün değil, telefonun feneriyle bile baktım çöpe attım yarım saat sonra falan
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallahEvet evet batı bekleyeceğim artık 3-4 Haziran’da beklenen adet, ona göre gelecek hafta pazartesi kan veririm diye planladım.
Teşekkür ederimHayırlı güzel haberler alırsın inşallah