Yok ciddiyet falan bişey kalmadıİşin ciddiyeti kaçarsa asla o ilişki olmaz çok yaşamışımdıren iyisi uyu gitsin
Anacım bende de önümüzdeki yüz yıl adet olmayacak gibi bir rahatlık. Ne meme ağrısı ne kasık ağrısı. Dün gece belim ağrıyordu, negatif gördüğümden beri o da yokYine yangınlar yine benadet olacağım gibi bastı gece gece buhran
İnşallah olmazsın sende canım, ama olursanda asilaman olucak onunla tutar umarim.tecrubelerini paylaşırsın bizimleBende bat 4-5 haziran arası beklemedeyim adet olacak havam yok ama havasız da adet olabilen birisiyim sessiz sakin beni bulurçekil canım o çok kişiye iyi geliyor belki sanada gelir birde bilmek adına çok güzel film çekilmek
Bizde bir kere karışmasa şaşardımYok ciddiyet falan bişey kalmadıyarına kaldı artık şimdiye kadar günü gününe değerlendirdik de ne oldu bu ay işler iyice karıştı zaten
Yaa Can Hastanesinde mi yaptınız? Sonuç görüntüsü çok benziyorBu şekilde kuzum ewet doktorlar doğal yolla asla olmaz demediler ama beklemek istemiyosanız mutlaka ameliyat olmalısın dediler
Olacağım pik değerlendirmedim. Eğer yumrtlama belirtisine göre adet olmam lazım normalde ilk belirtiye göree ama ben ovulasyona göre bekliyorm adetimi bakalım ne oluyorum.İnşallah olmazsın sende canım, ama olursanda asilaman olucak onunla tutar umarim.tecrubelerini paylaşırsın bizimle
Daha cok var benim 21 inde batim. Reglimin daha 11. Gunu ama yumurtlarm catladi catlayacak ay nasl gecer bilemiyorm.. ovulasyon testi yaptn mi denemek icin. Pik miYok anam bu sefer bekleyeceğim...nisan grubumuzda ovu test almıştım, elimde patladı, mayısı da akışına bırakmıştım ve bingo( en azından şu an için öyle gibi ) aralıkta hamile kaldığımda , ertesi gün gitmiştim doktora, çok erken ve gereksiz olmuştu..ki sonra ocakta kimyasal geçirdim, bu sefer beta hcg için bat 3 haziran iken , 4 haziranda ve 7 haziranda gidicem kan vermeye...7 hazirandaki değerime göre kimyasal olup olmadığı netleşir, yorumlaşırız senin bat ne zamandı canım ?
Bu belirti beni korkutuyor adetin geçikmez inşllahAnacım bende de önümüzdeki yüz yıl adet olmayacak gibi bir rahatlık. Ne meme ağrısı ne kasık ağrısı. Dün gece belim ağrıyordu, negatif gördüğümden beri o da yok
Amin canım inşallahOlacağım pik değerlendirmedim. Eğer yumrtlama belirtisine göre adet olmam lazım normalde ilk belirtiye göree ama ben ovulasyona göre bekliyorm adetimi bakalım ne oluyorum.Her ihtimalle güzel şeyler olsun hepimiz için
Benim göğüsler küçük olduğu için adet öncesi bile şişmez kuzu hep aynıdır, şuanda da çok bir fark yok gibi. Geçen bana büyük gibi geldi ama eşim aynı dediBu belirti beni korkutuyor adetin geçikmez inşllahgeçikirse hamişliktendir umarım. Gögüslerin şiş mi peki kuzum?
Ewet kuzum can hastanesiYaa Can Hastanesinde mi yaptınız? Sonuç görüntüsü çok benziyorHatta swim up neden gapmislar diye epey sorgulamistim. Size de yapmışlar. Ben de sonucu paylaşıyorum. Swim upi hep yapiyorlar mi yoksa bizde ileri hızlı yok diye mi yaptilar acaba
Gayet disiplinli calismissinz masallh. Bu kadr sklkta spermler hep gelio muydu yaaya geçen ay benm bi gün geç olmuştu adetim kaydı bence biraz ovülasyon testi de yapmadım ama dur söylim 7 9 11 13 15 16 17 19 yani daha ne olsun günaşırı yapmışız işte
Anladım canım. İnşallah hemencik hamile kalirsin. Sen bir an önce kalırsan ben de umutlanirim hemenEwet kuzum can hastanesiWalla ben hiç anlamıyorum sperm testinden belki doktor ekstra belirtmiştir hiç bilmiyorum ama eşime sadece örnek vermelisin demiş . Hatta o kadar anlamıyorum ki baktığımda bile hiç bişi anlayamıyorum
Benim göğüsler küçük olduğu için adet öncesi bile şişmez kuzu hep aynıdır, şuanda da çok bir fark yok gibi. Geçen bana büyük gibi geldi ama eşim aynı dediçarşambaya kadar bekleyecem bakalım, Yenihayat25 bat günü negatif çıktı sonra pozitif oldu dediydi. Az bir güç alıyorum ondan
Geliyorsa da gelsin, geçen ay yaşadıklarından sonda adete bile sevinir olduk senin için. Bir an önce aşılamaya geçersinizAl tabi ki güç almak iyidirbende gögüslerden anlarım genelde kırmızı gelene kadar devam umut etmeye senin için Ama bende adet olacak gibi hal var biliyor musun ilk kanamaya göre bugün adet olmam lazım sabah ola hayrola Kasıklarım ağrıyor şuan geliyorum der gibi hafif yokluyor
Bide öyle oluyomuşAnladım canım. İnşallah hemencik hamile kalirsin. Sen bir an önce kalırsan ben de umutlanirim hemenCan hastanesinden kıllandım şimdi. Herkese ileri hareket 0 çıkartiyor olmasin
.
Yaa hamileysek memelerimiz şişecek mi inecek mi? İki durumda da memitolar tombişko olmuyır muAl tabi ki güç almak iyidirbende gögüslerden anlarım genelde kırmızı gelene kadar devam umut etmeye senin için Ama bende adet olacak gibi hal var biliyor musun ilk kanamaya göre bugün adet olmam lazım sabah ola hayrola Kasıklarım ağrıyor şuan geliyorum der gibi hafif yokluyor
İyisi de kötüsü de Allahtan, hayırlısı neyse o olsun.
Ayy bak dedin ağrılarım arttı uyuyamıyorum ki zatenyarın sizlere güzel haber olursa koşa koşa gelip dicem kötüyse biraz kabuğuma çekilirim sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?