Bulmuyo bizimkiler illa kırk takla atıcaz eşimde de sperm sorunu var doggy yapmamız lazımmış yani biz sevişmiyoruz bayaaa ev ödevi gibi çalışıyoruz o yüzden öyle koltukta tık tık la bitmiyo bizim ki baya işkenceye döndüO kadarına gerke yok onlar yolunu bulur ya
Bak yaaa ama olmaz hep beraber yapacaktık bunları şimdi bende mi dönüp yatayım hiç uğraşmadanGerek yokmuş cidden okadar kaldırmaya sallamaya yine yok yine yok,yaptıktan sonra totomu dönüp yatacam bundan sonra
Pozitif bu ben de evde 3-4 gün önce gördüm aynı şekildeHayırlı olsun canım..benim bat’a 3 gün var , bugün öğlen test yaptım duramayıp, arkadaşlar pozitif bence dediler ama , 3 haziranda belli olacak kesin ve tabi kan verdikten sonra.. sence , Elf gözlerin neler görüyor
Pozisyon da yani artık sıkılıp koltukta falan da yaptığımız olduhepsinde bi 15-20 dk en az yattım ama. Üşenmeyin sevişin
Çarşamba yine test yapacam, regl olmadım daha, benim kırmızılar gelmeden sen göreve devam etBak yaaa ama olmaz hep beraber yapacaktık bunları şimdi bende mi dönüp yatayım hiç uğraşmadan
İşte orasını hiç bilemiyorum canımKuzum bizde değerlendiyoruz hep nereye denk geliyor anlamıyorum yokama bu ay değerlendiremedim yapcak birşey yok. Bilgi için çok tşkr ederim
Biliyorjm biliyorum bakma dalga geçtiğime bizim de öyle çok oldu valla zor yani böyle bi aktivite nasıl bu kadar zorlaşır anlatsalar inanmazsınBulmuyo bizimkiler illa kırk takla atıcaz eşimde de sperm sorunu var doggy yapmamız lazımmış yani biz sevişmiyoruz bayaaa ev ödevi gibi çalışıyoruz o yüzden öyle koltukta tık tık la bitmiyo bizim ki baya işkenceye döndü
Ayyy ağzından bal damlıyor kız hadi inşallah...Pozitif bu ben de evde 3-4 gün önce gördüm aynı şekilde
22 nisan. Ben 16 mayıs pazar günü çoook çok ince bi çizgiyle gördüm evde. Adetime 4-5 gün vardıAyyy ağzından bal damlıyor kız hadi inşallah...son adet ne zamandı senin ?
Kuzum göreve tam hazırlanıyoken eşim dedi ki ovü testlerini yaparken canın acımıyo mu bende dedim ki anlayamadım neden acısın ne dedi biliyomusun ; e sen fitil gibi sokup 10 saniye beklemiyomusunÇarşamba yine test yapacam, regl olmadım daha, benim kırmızılar gelmeden sen göreve devam et
Bak ilk test görebiliyo musunuz bilmiyorum da gözler kırpıştırılarak bakmalıkAyyy ağzından bal damlıyor kız hadi inşallah...son adet ne zamandı senin ?
Aaa sen benden de bayağı erken görmüşsün canım...22 nisan. Ben 16 mayıs pazar günü çoook çok ince bi çizgiyle gördüm evde. Adetime 4-5 gün vardı
AhhahahaKuzum göreve tam hazırlanıyoken eşim dedi ki ovü testlerini yaparken canın acımıyo mu bende dedim ki anlayamadım neden acısın ne dedi biliyomusun ; e sen fitil gibi sokup 10 saniye beklemiyomusunben artık nasıl güldüysem kendime geldiğimde eşim salona kaçmıştı bile
Bayağı silikmiş ama evet varBak ilk test görebiliyo musunuz bilmiyorum da gözler kırpıştırılarak bakmalık
İnstagramda gebelik testi filtresi varmış onunla bakın kızlarBayağı silikmiş ama evet varki tescillenmiş..oyy annesi
Kuzum göreve tam hazırlanıyoken eşim dedi ki ovü testlerini yaparken canın acımıyo mu bende dedim ki anlayamadım neden acısın ne dedi biliyomusun ; e sen fitil gibi sokup 10 saniye beklemiyomusunben artık nasıl güldüysem kendime geldiğimde eşim salona kaçmıştı bile
Hiç duymamıştım bunu daİnstagramda gebelik testi filtresi varmış onunla bakın kızlar
Hayır bide güldüğüme bozulduAyyy yok artık inanmıyorum ashajhskshsgüzelmiş , ne içti kız eşin , kafa güzel Safoş yaa...
Burdan öğrendim bendeHiç duymamıştım bunu da
AminnAllah yardımcısı olsun gerçekten çok zor düşünmesi bile insanı üzüyo Allah veripte almasın o hepsinden beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?