kızlar çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnntüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş
kızlar çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnntüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş
canım hatırladım seni benimde kimyasal gebelikti 3. denememi yapıcam bende allahın izniyle ne mutlu bizde bişi olmadı kendiliğinden ne yazıkki gözün aydın canım
kıslar bende bugün tüp bebek için ilk iğnemi vuruldum.bundan sonrası artık nasip kısmet. varsa nasibimde rabbim ol derse olacak inşallah.ol demezse vakti var daha demektir.bu tedavilerimizin sonucunda rabbim hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
arkadaşlar benide listeye eklermisiniz pko başkent ünv. hulusi bülent zeyneloğlu 3. tüp bebek
tşk
arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı doktor herşey çok normal adetin başlayınca gel ultrasona bakıp kan tahlili yapalım iğnelere başlayalım dedi.adet olduktan sonra 2,5 haftada güzel sonuçlar alırız dedi çok mutlu oldum doktoru görünce herşey yoluna girecekmiş hissine kapıldım:)
inşallah her şey gönlünce olurbaşlayınca hepimize bir neşe geliyor, zor olan beklemek
Evet güzel bir diyalogumuz var ama ton ton bir dede :))) Mustafa Bahçeci. ..
selam arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak Allah izin verirse..bugün kontrolüm vardı ,20 tane yumuşim olmuş:))
Kızlar merhaba..Bugün doktora gittim doktorum uzun protokolü uygulamanın daha iyi olacağına karar verdi..Ben iğnelerimi olmayı düşünürken bir ay daha beklemem gerektiğini öğrendim 12 gün sonra kontrole gideceğim..bu beklemek bitmeyecek herhalde..gebe kalmak bana çok uzakmış gibi geliyor..doktor benim üzüldüğümü görünce oda çok üzüldüğünü söyledi..doktorumuz sizin ciddi bir sorununuz yok ,siz çok uyumlu bir çiftsiniz, çok gençsiniz, şehir dışından gelmiyorsunuz, neden acele ediyorsunuz dedi...şimdide başlatabilirim iğnelere ama içim rahat etmeyecek o zaman.... biraz daha bekleyelim dedi..biraz üzüldüm ama sanki kabullendim gibide..
Ama gene bana beklemek düştü..Tedavi haziran ayına ertelendi..olumsuz sonuç almaktansa beklemek daha iyi ama..Allahım sabrını verir inşallah..
POFF senin adına çok sevindim rabbim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah..
UÇAN FASULYE senin iyi haberlerini hep bekliyorum zaten..
SEVGİLİ MENAC dün sana çok üzülmüştüm bugün aynısı benim başıma geldi bekleyelim bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı böyle olacağı için beklemiş oluruz..
TEDAVİSİ BAŞLAYAN tüm arkadaşlarımızında Allah yardımcısı olsun..Herşey yolunda gitsin inşallah..DUALARIMDASINIZ...
nasıl heyecanla okudum yazdıklarını, nasıl da mutlu oldum senın adına canımkızlar çok heyecanlıyım adetim gecikmişti biraz ama arada gecikme oluyordu ondandır dedim kaç gündür test yaptırmadım ama göğüslerim iyice ağrımaya başlayınca bi umut baktırayım dedim ve 7590 çıktı bhcg ve uçuyorum mutluluktaannnntüp bebek düşünüyoduk oysaki ve maddi olarak sıkıntı olduğundan bi kaç ay erteleme kararı almıştım kii bu haber üstüne süper olduu kesede göründü 10 gün sonra bebek için gidicez inş görmeye dua edin lütfen devam etsin yavrucuğumu alayım sağlıkla kucağıma Allah bekleyenlerin hepsine nasip etsin inşşşşş
maşallah benım de 26 yumurtam toplanmıştı, bıraz cok yumurta olunca opu.dan sonrası zahmetlı oluyor canım. ağrı ve batma hissi olacak. Ama çok şanslısın, hayırlısıyla gecsın opu.nselam arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak Allah izin verirse..bugün kontrolüm vardı ,20 tane yumuşim olmuş:))
Kızlar merhaba..Bugün doktora gittim doktorum uzun protokolü uygulamanın daha iyi olacağına karar verdi..Ben iğnelerimi olmayı düşünürken bir ay daha beklemem gerektiğini öğrendim 12 gün sonra kontrole gideceğim..bu beklemek bitmeyecek herhalde..gebe kalmak bana çok uzakmış gibi geliyor..doktor benim üzüldüğümü görünce oda çok üzüldüğünü söyledi..doktorumuz sizin ciddi bir sorununuz yok ,siz çok uyumlu bir çiftsiniz, çok gençsiniz, şehir dışından gelmiyorsunuz, neden acele ediyorsunuz dedi...şimdide başlatabilirim iğnelere ama içim rahat etmeyecek o zaman.... biraz daha bekleyelim dedi..biraz üzüldüm ama sanki kabullendim gibide..
Ama gene bana beklemek düştü..Tedavi haziran ayına ertelendi..olumsuz sonuç almaktansa beklemek daha iyi ama..Allahım sabrını verir inşallah..
POFF senin adına çok sevindim rabbim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah..
UÇAN FASULYE senin iyi haberlerini hep bekliyorum zaten..
SEVGİLİ MENAC dün sana çok üzülmüştüm bugün aynısı benim başıma geldi bekleyelim bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı böyle olacağı için beklemiş oluruz..
TEDAVİSİ BAŞLAYAN tüm arkadaşlarımızında Allah yardımcısı olsun..Herşey yolunda gitsin inşallah..DUALARIMDASINIZ...
uçanfasülye şimdi kızacam ama sana haa...uçantekme ile gelecem oraya..9.gün idrar testinde neyin çıkmasını bekliyorsun ki?ilaçların etkisi olacak çift çizgiyi mi yoksa daha idrara geçmeyen gebeliğini mi?eğer 9.gün idrarda çıkma şansı olsaydı doktorlar 12.gün kan testi değil de 9.günü idrar testi yap derlerdi.sen çok erken yapmışsın testi.bu kadar erken çıkmaz.moral bozmak yok.kan testi gününü beklebugun ılk ıdrarımla test yaptım, negatıf tabı kı.silik falan cıkabılır umuduyla yaptım. Olmadı.
Hergun Allah'ım hayırlı evlat ver dıye dua ederken artık bugun dualarım değişti, sadece kan tahlılı yaptırdıgımda sonucu sabırla karşılayabılmek ıcın dualarım...yüzümde kabarıklıklar oluştu 2 gündür, stresten sanırım. kırmızı ve sankı alerjı olmuşum gıbı. Kasıklarımda ıse ne bır batma hıssı var ne de bı adet sancısı. Çok rahatım bugun de..
Umarım kolay atlatırım bu başarısız tüp denememızı ve uzuuuuunca bı ara verırız muhtemelen.
Önceden eşim pes ederdı olmayacak nasılsa uğraşmayalım dıye.. onu hep ben ıkna ederdım bana destek olması konusunda.
Artık ben de pes edecegım, uzun bır süre uğraşmamak istiyorum, yoruldum(
Hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum...
nasıl heyecanla okudum yazdıklarını, nasıl da mutlu oldum senın adına canım
çok çok çok tebrık ederım arkadaşım, sağlıkla hayırlısıyla kucagına alırsın ıns.
maşallah benım de 26 yumurtam toplanmıştı, bıraz cok yumurta olunca opu.dan sonrası zahmetlı oluyor canım. ağrı ve batma hissi olacak. Ama çok şanslısın, hayırlısıyla gecsın opu.n
yekzeban allah hayırlı zamanı bılıyordur canım, sen de demişsin olumsuz sonuc almaktansa beklemenın ıyı oldugunu. Benım ıyı haberlerımı beklıyorsun da ben beklemıyorum artık. Tüm umudum gitti.
uçanfasülye şimdi kızacam ama sana haa...uçantekme ile gelecem oraya..9.gün idrar testinde neyin çıkmasını bekliyorsun ki?ilaçların etkisi olacak çift çizgiyi mi yoksa daha idrara geçmeyen gebeliğini mi?eğer 9.gün idrarda çıkma şansı olsaydı doktorlar 12.gün kan testi değil de 9.günü idrar testi yap derlerdi.sen çok erken yapmışsın testi.bu kadar erken çıkmaz.moral bozmak yok.kan testi gününü bekle
ekledim canım hayırlı uğurlu olsun sonu bebişli olsun