Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım hatırladım seni benimde kimyasal gebelikti 3. denememi yapıcam bende allahın izniyle ne mutlu bizde bişi olmadı kendiliğinden ne yazıkki gözün aydın canım

arkadaşlar benide listeye eklermisiniz pko başkent ünv. hulusi bülent zeyneloğlu 3. tüp bebek
tşk

çok güzel bir haber Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini.darısı bizlerin başına.

arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı doktor herşey çok normal adetin başlayınca gel ultrasona bakıp kan tahlili yapalım iğnelere başlayalım dedi.adet olduktan sonra 2,5 haftada güzel sonuçlar alırız dedi çok mutlu oldum doktoru görünce herşey yoluna girecekmiş hissine kapıldım:)

canım hatırladım seni benimde kimyasal gebelikti 3. denememi yapıcam bende allahın izniyle ne mutlu bizde bişi olmadı kendiliğinden ne yazıkki gözün aydın canım

çok sağol cnm ben de seni hatırladım olacağı varsa Allah nasip ediyormuş hiç birşey engel değilmiş bunu defalarca gördük ben de bizzat yaşadım, pkoluyum diye asla olmaz gibi düşünüyordum ama değilmiş Allahıma şükürler olsun asla umutsuz olmayalım hayatın ne zaman sürpriz yapacağı belli olmuyor, o bebeğin dünyaya geleceği varsa kaderde bi şekilde oluyor Rabbime bıraktım ona emanetiz...

cnm hayırlı olsun nasıl memnun musun dr dan bende adetimi bekliorum sis die bşey cekcek murat bey

inşallah her şey gönlünce olurbaşlayınca hepimize bir neşe geliyor, zor olan beklemek

inşallah her şey gönlünce olurbaşlayınca hepimize bir neşe geliyor, zor olan beklemek

evet beklemek gerçekten zor olduğunu tahmin ediyorum ama Allah daha büyük sorunlar sıkıntılar vermesin güzel şeyler için biraz bekleriz napalım bizlerin kısmetinde de bunları yaşamak varmış sonuçlarımız güzel olur inş. hepimiz seviniriz mayıs sonunda:)

Kızlar merhaba..Bugün doktora gittim doktorum uzun protokolü uygulamanın daha iyi olacağına karar verdi..Ben iğnelerimi olmayı düşünürken bir ay daha beklemem gerektiğini öğrendim 12 gün sonra kontrole gideceğim..bu beklemek bitmeyecek herhalde..gebe kalmak bana çok uzakmış gibi geliyor..doktor benim üzüldüğümü görünce oda çok üzüldüğünü söyledi..doktorumuz sizin ciddi bir sorununuz yok ,siz çok uyumlu bir çiftsiniz, çok gençsiniz, şehir dışından gelmiyorsunuz, neden acele ediyorsunuz dedi...şimdide başlatabilirim iğnelere ama içim rahat etmeyecek o zaman.... biraz daha bekleyelim dedi..biraz üzüldüm ama sanki kabullendim gibide..
Ama gene bana beklemek düştü..Tedavi haziran ayına ertelendi..olumsuz sonuç almaktansa beklemek daha iyi ama..Allahım sabrını verir inşallah..
POFF senin adına çok sevindim rabbim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah..
UÇAN FASULYE senin iyi haberlerini hep bekliyorum zaten..
SEVGİLİ MENAC dün sana çok üzülmüştüm bugün aynısı benim başıma geldi bekleyelim bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı böyle olacağı için beklemiş oluruz..
TEDAVİSİ BAŞLAYAN tüm arkadaşlarımızında Allah yardımcısı olsun..Herşey yolunda gitsin inşallah..DUALARIMDASINIZ...

hey maşşallah. tebrikler. Allah tamamına erdirsin canıım.
selam arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak Allah izin verirse..bugün kontrolüm vardı ,20 tane yumuşim olmuş:))
Ay hadi darısı benim opunun başına. yumoşlar ne oldu merak ediyorum. yarın kontrole gidecem. canım sen kaç gündür kullanıyorsun ilacını? bi de hangi dozda?

canım benim yaaaa hayırlısı olsun inşallah geç olsun güzel olsun beklediğin son ay olsun

iyi akşamlar kızlar yarın kontrolüm var sekizinci iğnemden sonra dualarınızı bekliyorum yumişlerim büyümüş olsun allahın izniyle

merhaba kızlar..bir tane hamişimiz varmış.tebrik ediyorum kendisini.bizlere de dua etsin. bu arada tedavisi ertelenen arkadaşlar..hiç üzülmeyin bende ertelemek zorunda kaldım.birlikte yaptırcaz desenize...vardır her işte bi hayır..tedavisi başlayan arkadaşlar...bebişleriniz çifter çifter gelsin inş...bizlere umut olun

Ay hadi darısı benim opunun başına. yumoşlar ne oldu merak ediyorum. yarın kontrole gidecem. canım sen kaç gündür kullanıyorsun ilacını? bi de hangi dozda?

inşallah senin yumoşlarında büyümüşlerdir canım.15 nisanda başladım iğnelere,cuma son gonal-f kullanıcam. toplam 12 gün kullanmış oluyorum..225 ml yaptım hep .son gün ilacın kalan kısmını yapıcam ,oda 175ml yapıp bitiricem inşallah..

Canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin allah büyüktür ol dedi oldu darısı bize inşallah bütün isteyen herkese rabbim hayırlı evlatlar versin hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim bu gün ettigimiz bütün duaları kabul etsin inşallah:26:

bugun ılk ıdrarımla test yaptım, negatıf tabı kı.silik falan cıkabılır umuduyla yaptım. Olmadı.
Hergun Allah'ım hayırlı evlat ver dıye dua ederken artık bugun dualarım değişti, sadece kan tahlılı yaptırdıgımda sonucu sabırla karşılayabılmek ıcın dualarım...yüzümde kabarıklıklar oluştu 2 gündür, stresten sanırım. kırmızı ve sankı alerjı olmuşum gıbı. Kasıklarımda ıse ne bır batma hıssı var ne de bı adet sancısı. Çok rahatım bugun de..
Umarım kolay atlatırım bu başarısız tüp denememızı ve uzuuuuunca bı ara verırız muhtemelen.
Önceden eşim pes ederdı olmayacak nasılsa uğraşmayalım dıye.. onu hep ben ıkna ederdım bana destek olması konusunda.
Artık ben de pes edecegım, uzun bır süre uğraşmamak istiyorum, yoruldum (
Hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum...

nasıl heyecanla okudum yazdıklarını, nasıl da mutlu oldum senın adına canım
çok çok çok tebrık ederım arkadaşım, sağlıkla hayırlısıyla kucagına alırsın ıns.
selam arkadaşlar pazartesi yumurtalarım toplanacak Allah izin verirse..bugün kontrolüm vardı ,20 tane yumuşim olmuş:))
maşallah benım de 26 yumurtam toplanmıştı, bıraz cok yumurta olunca opu.dan sonrası zahmetlı oluyor canım. ağrı ve batma hissi olacak. Ama çok şanslısın, hayırlısıyla gecsın opu.n

yekzeban allah hayırlı zamanı bılıyordur canım, sen de demişsin olumsuz sonuc almaktansa beklemenın ıyı oldugunu. Benım ıyı haberlerımı beklıyorsun da ben beklemıyorum artık. Tüm umudum gitti.

uçanfasülye şimdi kızacam ama sana haa...uçantekme ile gelecem oraya..9.gün idrar testinde neyin çıkmasını bekliyorsun ki?ilaçların etkisi olacak çift çizgiyi mi yoksa daha idrara geçmeyen gebeliğini mi?eğer 9.gün idrarda çıkma şansı olsaydı doktorlar 12.gün kan testi değil de 9.günü idrar testi yap derlerdi.sen çok erken yapmışsın testi.bu kadar erken çıkmaz.moral bozmak yok.kan testi gününü bekle

inşallah sen haklı cıkarsın canım,sağolasın.
pazartesı için eşim randevu aldı doktordan, kan tahlılıyle sonucu öğrenırız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…