canım hadi hayırlısı. bugün kaçıncı günündü? benim de bugün gonal f'in 5. günü. kaç tane geliştiğini söylemedi. pazartesi gene gel 2. iğneye başlarız dedi. 2. iğne ne onu da bilmiyorum:44:slm kızlar şimdi doktordan geldim sağtarafta bidene bile göremedi ama solda 4 tanemi ney varmış 14 14 buçuk 15 16 sıralama gidiyozd gonal fler bitti bugün deişik bi iğne vurdu bana hem kalçadan hem göbekden ayretten bi ilaç daha verdi yarın son kontrolüm olcak pazartesi yada salı op olcam
arkadaşlar beni de aranıza ekleyin ben de adet olmayı bekliyorum olunca florence nightangle de başlıycam inşallah tedavime. bizdeki sorun da pcos
Kendimi listede göremedim..
Hemen bilgileri aktarıyorum yaşındayım 7 mayıs adet günüm inşaallah sonra kısmetse tüp bebek... 24 yaşındayım 1. Deneme ve sebepsiz infertilite ankara acıbademde
kızlaaaar hoş geldinizMayıs ayında ben de başlıyorum, Kadıköy Acıbadem'de!:)
canım hadi hayırlısı. bugün kaçıncı günündü? benim de bugün gonal f'in 5. günü. kaç tane geliştiğini söylemedi. pazartesi gene gel 2. iğneye başlarız dedi. 2. iğne ne onu da bilmiyorum:44:
bugün dokuzuncu günüm canım gonal f daha vurulmuyorum dün sondu bugün tutunma iğnesiyle hapı verdi bide erken çatlamayı önleyici iğne yaptı
bugun ılk ıdrarımla test yaptım, negatıf tabı kı.silik falan cıkabılır umuduyla yaptım. Olmadı.
Hergun Allah'ım hayırlı evlat ver dıye dua ederken artık bugun dualarım değişti, sadece kan tahlılı yaptırdıgımda sonucu sabırla karşılayabılmek ıcın dualarım...yüzümde kabarıklıklar oluştu 2 gündür, stresten sanırım. kırmızı ve sankı alerjı olmuşum gıbı. Kasıklarımda ıse ne bır batma hıssı var ne de bı adet sancısı. Çok rahatım bugun de..
Umarım kolay atlatırım bu başarısız tüp denememızı ve uzuuuuunca bı ara verırız muhtemelen.
Önceden eşim pes ederdı olmayacak nasılsa uğraşmayalım dıye.. onu hep ben ıkna ederdım bana destek olması konusunda.
Artık ben de pes edecegım, uzun bır süre uğraşmamak istiyorum, yoruldum(
Hayal kırıklığı yaşamaktan yoruldum...
Arkadaşlar bu e2 nın yukseklıgı ne oluyo duzelıcek bıseymı etkısı nedır bnm 106 cıktı cokmu yuksek doktr dogum kontrl verdı daha once hıc dgm kntrl ıcmedım bas agrısı yaparmı cok basım agrıyo agrı kesıcı ıcsem bısey olurmu
sorunlarımız aynı canım inşallah hamile kalırsında tedavi öncesi bana ümit olursun inşalllah burda ki herkez hamile kalır isteyen herkez içindede ben
düzelir hayatım korkma. doğum kontrol hapı da baş ağrısı yapıyo. benim de baya ağrıdı ondan. şimdi de bu tüp ilaçları ağrıtıyor. ağrı kesici içebilirsin canım
kızlar yarın ıcın dualarınızı bekliyorum... yarın test yaptırmaya gidecegim biliuorsunuz... sonucu alınca yazarım...
herkeze selamlar.. bol dua edin bana neolur cooooooook heyecanlıyım...
allahım yardım etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ne guzel sen dayandin yapmadın. En guzeli. Ben de hic belirti yok.sen de var mi canım?ha sunu bıleydın be canım... niye birdenbire test yaptın anlamadımki ben seni... sabır sabır ya sabır....az kaldııııııııııııı hadi bakalım... allahım acı bize nolur yarabbim... yaradana sıgınıyorum baska carem yok....
Ins canım benim. Birer birer hamile haberleri verelim hepimizcanım öğretmenim bazı bayanların kanda beta hcgsi yüksek olsa da idrara geç çıkabiliyor sen yine de dikkat et kendine Allah büyük inşallah bize güzel haberler vereceksiniz bilgen arkadasimizla
Yarindan sonra ogrenme vakti. Ben de idrar testine ragmen heyecanlıyım.canım benim kızlar da demiş. her kadın aynı değil ki. hamilelik olsa bile idrarına çıkmayabilir. bizim topikte bir arkadaş idrar negati kanda beta 200 civarı çıkmıştı. 12. günü heyecanla bekliyoruz tamam mı
Cok zor sabretmek. Allahım sana da güç kuvvet vrsin arkadaşım. 5.deneme dile kolay. Ins ben de senin kadar guclu olurum negatifi görünce.Canım bence hata etmişsin ama olan olmuş artık, öyle hemen pes etmek var mı, dur bakalım bi kan testini yap hele, pozitif olursa sevineceğiz şenlikler başlasınama olur da negatif olursa pes etmek yok öyle, ben 5. Denemeye başlayacağım inşallah benim canım yok mu kızlar hepinize söylüyorum sağlığımız el verdiğince ve gücümüz yettiğince deneyeceğiz, Rabbim çok büyük biz ondan isteyelim yeter, unutmayın Allah ihmal etmez imtihan eder, güzel haberlerinizi bekliyorum...
kızlar yarın ıcın dualarınızı bekliyorum... yarın test yaptırmaya gidecegim biliuorsunuz... sonucu alınca yazarım...
herkeze selamlar.. bol dua edin bana neolur cooooooook heyecanlıyım...
allahım yardım etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26:
darısı dieğr arkadaşlarımın başınaaaaaaaa
Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26:
darısı dieğr arkadaşlarımın başınaaaaaaaa
canıım hadi hayırlısı olsun, bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana