Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım hadi hayırlısı. bugün kaçıncı günündü? benim de bugün gonal f'in 5. günü. kaç tane geliştiğini söylemedi. pazartesi gene gel 2. iğneye başlarız dedi. 2. iğne ne onu da bilmiyorum:44:
arkadaşlar beni de aranıza ekleyin ben de adet olmayı bekliyorum olunca florence nightangle de başlıycam inşallah tedavime. bizdeki sorun da pcos

Kendimi listede göremedim ..

Hemen bilgileri aktarıyorum yaşındayım 7 mayıs adet günüm inşaallah sonra kısmetse tüp bebek... 24 yaşındayım 1. Deneme ve sebepsiz infertilite ankara acıbademde

Mayıs ayında ben de başlıyorum, Kadıköy Acıbadem'de!:)
kızlaaaar hoş geldiniz tatlı tatlı bebişler doğurasıca kızlaaaaaar

Canım bence hata etmişsin ama olan olmuş artık, öyle hemen pes etmek var mı, dur bakalım bi kan testini yap hele, pozitif olursa sevineceğiz şenlikler başlasın ama olur da negatif olursa pes etmek yok öyle, ben 5. Denemeye başlayacağım inşallah benim canım yok mu kızlar hepinize söylüyorum sağlığımız el verdiğince ve gücümüz yettiğince deneyeceğiz, Rabbim çok büyük biz ondan isteyelim yeter, unutmayın Allah ihmal etmez imtihan eder, güzel haberlerinizi bekliyorum...

Arkadaşlar bu e2 nın yukseklıgı ne oluyo duzelıcek bıseymı etkısı nedır bnm 106 cıktı cokmu yuksek doktr dogum kontrl verdı daha once hıc dgm kntrl ıcmedım bas agrısı yaparmı cok basım agrıyo agrı kesıcı ıcsem bısey olurmu

düzelir hayatım korkma. doğum kontrol hapı da baş ağrısı yapıyo. benim de baya ağrıdı ondan. şimdi de bu tüp ilaçları ağrıtıyor. ağrı kesici içebilirsin canım

sorunlarımız aynı canım inşallah hamile kalırsında tedavi öncesi bana ümit olursun inşalllah burda ki herkez hamile kalır isteyen herkez içindede ben

sorunlarımız aynı canım inşallah hamile kalırsında tedavi öncesi bana ümit olursun inşalllah burda ki herkez hamile kalır isteyen herkez içindede ben

Canım inşallah sorunların yerini sevinçler alır :) Allah yardımcımız olsun ,herkesin yüzünü güldürsün..

düzelir hayatım korkma. doğum kontrol hapı da baş ağrısı yapıyo. benim de baya ağrıdı ondan. şimdi de bu tüp ilaçları ağrıtıyor. ağrı kesici içebilirsin canım

ahh canım cokk saol yandık desene olan bıze oluyo neyse bebısımıze kavusalımda her zorluga katlanırız :)

kızlar yarın ıcın dualarınızı bekliyorum... yarın test yaptırmaya gidecegim biliuorsunuz... sonucu alınca yazarım...
herkeze selamlar.. bol dua edin bana neolur cooooooook heyecanlıyım...
allahım yardım etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Slm canim iyi geceler..Birazdan Kuran ı kerim okucam senin adina da dua edicem.Insallah guzel sonucla donersin pozitif sonuclarda okadar mutlu ve motive oluyorumki..

Ne guzel sen dayandin yapmadın. En guzeli. Ben de hic belirti yok.sen de var mi canım?
canım öğretmenim bazı bayanların kanda beta hcgsi yüksek olsa da idrara geç çıkabiliyor sen yine de dikkat et kendine Allah büyük inşallah bize güzel haberler vereceksiniz bilgen arkadasimizla
Ins canım benim. Birer birer hamile haberleri verelim hepimiz
Yarindan sonra ogrenme vakti. Ben de idrar testine ragmen heyecanlıyım.
Cok zor sabretmek. Allahım sana da güç kuvvet vrsin arkadaşım. 5.deneme dile kolay. Ins ben de senin kadar guclu olurum negatifi görünce.

Heyecanla senin haberini bekliyorum.bugun biraz disari cikacaktim ama senden haber almadan cikmam. Hemencik haber ver lütfen. Hayirli haberlerle gel ins.

cnm idrar testine takılmaa..nice örneklerii varr idrarda negatif çıkıp kanda pozitifi görenn..
sen içinin rahat tut kan testini yaptırmaya güzelce gitt...iyi düşün..
inşallah ..Allahın izniyle olucakkk..

günaydın kızlaaaar

bilgenciğim heyecanla haberini bekliyoruz

uçanfasülyem senin de daha iyi olmana sevindim canım sen de pazartesi sevindireceksin bizi Allah'ın izni ile

Bugün gerçekten aydin bir gün olsunnnnn mutlu haberler alalım herkesin tedavisi yolunda gitsin ve musmutlu olsun nnn :))))))

Günaydınn kızlarrrrrrrrr
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26:
darısı dieğr arkadaşlarımın başınaaaaaaaa

Hepınıze gunaydın arkadaslar guzel bır gun bızı beklıyor ıns

bılgecım mutlu haberlerını heycanla beklıyorum bızı bekletme olurmu

ucanfasulye ıcını rahat tut sıtres yapmakı bebegın senden pozıtıf enerjı alsın ve senı omur boyu bırakmasın pazartesıyıde hercanla beklıyoruz

dualarımız hepımızeeeee :):)

canıım hadi hayırlısı olsun, bebişlerin sıkı sıkı tutunsun sana

Hayırlı olsun 38-40 hafta içinde kucağına da alırsın inşallah hep dualarimdasin

MENAC

sağol cnm sen de dualarımdasın:26:
inşallah en kısa zamaanda sorunsuz bi şekilde hayırlısyla sende başlıycaksınnn
bekliycem heyecanlaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…