Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

valla çapa tıp fakültesi yüzde 0 morfolojiye aşılama yapılabilir erkek faktörü yoktur dedi.boş yere 2 defa aşılama yaptılar.yazık bize.madem olmayacak en baştan tüp bebek deseler ya..bizde o kadar hormon vs almasak umutlanmasak..neyse inş tutar bebişin.bu arada 1 tane embriyo transferi yapıolar degil mi?

canım normalde bir ama doktor bazen 2 koyabiliyor. benim dr 2-3 tane koymayı planlıyor

Selam kızlar...
Bu gidişle sırayla her konuya yazacam ben:KK1: kısaca anlatıyım kendimi bu 2. Denemem olacak ilk denemede kalp atışı duyamadık kürtaj oldum. Şimdi tsh ım yüksek olduğu için o düşünce yeniden başlayacam Allah'tan mani gelmezse Mayıs'a planladık 2.yi şimdilik. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

ilki için geçmiş olsun yeni denemen için hayırlı olsun canım:KK52:

aynen ama insanlar acımasız işte :KK43: her seyden kötüsü sonunda negatifi görüp yıkılmk oluyo...evet tek ama 30 yasüstüne konusursanız 2 tane yapabiliyolar.. benim öle bi sansım yok malesef yas 22 daha :KK43:

ooo sen gerçekten çok küçükmüşsün.ben senin yaşındayken evlilik aklımın ucundan gecmiyordu :-) 26 yaşında evlendim hahaa...şaka bi yana ben şuan 31 yaşındayım. bize çift konabilir mi ki?

:KK76::KK76: ooooooooo buralar şenlenmiş, inşallah hepiniz çok yakında nah :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:böyle koca göbekli karılar olursunuz:KK52::KK52: şaka bir yana Allah yüreğinizdekini hayırlı kılıp kucağınıza versin kızlarr, ekliyorum yeni gelenleri listeye, eksik bilgilerinizi yazın bakimmm:KK49:

merhaba arkadaşlar...4 günlüğüne şehir dışındaydım.nete çok giremedim.ne var ne yok bakalım?tedavisine başlayan arkadaşlar var mı?

iyidir tatlımm bebeklere kavuşmak için şafak sayıyoruz sen nasılsın?

Selam kızlar...
Bu gidişle sırayla her konuya yazacam ben:KK1: kısaca anlatıyım kendimi bu 2. Denemem olacak ilk denemede kalp atışı duyamadık kürtaj oldum. Şimdi tsh ım yüksek olduğu için o düşünce yeniden başlayacam Allah'tan mani gelmezse Mayıs'a planladık 2.yi şimdilik. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

tatlım hayırlı uğurlu olsun inşallah, listeye eklememi ister misin:KK49:

sen gene bir hamile haberi almısın :) iyisin :KK1: eltim hamile görümcem hamile üst kat komsum hamile ablam hamile ve mahlede 3 kişi daha hamile :KK1: hayırlısı ya rabbim herseyin en iyisini bilendir. hayırlısnı versin inşallah..

amin canım hayırlısı inşallah,benimde karşı komşumla, alt komşum hamile onları saymadım:)ama senin çevreni hamileler sarmış resmen..Ne diyelim Allah bizede nasip etsin..

iyiydir bebek, sen tabi şimdi kermestesindir, kocaman öptüm dünürüm:KK1:

Elmali Kurabiye yaptim dünürüm.Türkiyeden Istanbul bas Vaizi vardi.Persembeleri Trt 1de cikiyomus.Istanbuldan selam getirdim dedi
Bende "Dünürüme ve arkadaslarima selam soyle Hocam"dedim :)))))

yaş 25,sperm hareket sorunu,1 deneme,antalya tüp bebek .liste için bilgilerim canım..

Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.Allah hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..Biz sukretmeye ve sabretmeye devam ettigimiz surece Rabbim elbet bir gun dualarimizi kabul edecek ben buna gönülden inaniyorum...

merhaba arkadaşlar...4 günlüğüne şehir dışındaydım.nete çok giremedim.ne var ne yok bakalım?tedavisine başlayan arkadaşlar var mı?

Merhaba canim hos geldin.UcanFasulye ignelere basladi.Adet bekleyenimiz var Menac.Ben Ancak mayis basinda

:KK76::KK76: ooooooooo buralar şenlenmiş, inşallah hepiniz çok yakında nah :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:böyle koca göbekli karılar olursunuz:KK52::KK52: şaka bir yana Allah yüreğinizdekini hayırlı kılıp kucağınıza versin kızlarr, ekliyorum yeni gelenleri listeye, eksik bilgilerinizi yazın bakimmm:KK49:

31 yaşındayım. ilk denemem. sperm morfolojisi %0-1 arası değişiyor. bende pco var. yarışmacı arkadaşlara başarılar:KK1:

Günaydınn kızlarrrrrr:KK71::KK71::KK71::KK71:
Dünde diyodum burası sessiz diyee bi geldim maaşallahhh bir sürü yeni arkadaş gelmişşşşş:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ne güzel bizim topikte hareketlensinnnnnnnn işte böyleeeeee :KK1::KK1::KK1::KK1:

UCANFASULYE yarinki sınavda basarilar.pzt kontrol guzel gecsin umarim.. FLZASK iyi gezmeler tatlim...MENACCC sen nasilsin canim benim?

sağoll tatlımm:KK16::KK16: gezdim güzeldi ama yoruldumm..:KK37:

MERHABALAR arkadaşlar,Allah hepimizin yardımcısı olsun,bende nisan 18-19 gibi tüp bebek tedavisine başlıcam Allah izin verirse..şimdiden zaman geçmiyor bir türlü ,tedaviye başlayınca nasıl sabredicem bilmiyorum..bir tane başarısız aşılama denemem olmuştu,tekrar denemek istemedim.İşşallah çekilen sıkıntılar yerini sevinçlere bırakır...

bende bu ay başlıyorum tüp bebeğe :KK43: adetiimin 2. günü bugun pazartesi doktor cagırdı bakalım hayırlısı :KK43:İstanbul tüp bebek merkezi aret kamarla baslıyorus sebeb erkek infertilitesi bir aşılama denedik başka bi hastanede ama spermleirn morfolojiye bakılmamıştı morfoloji %1 çıkınca doktor sperm sayısı iy ama hareketsiz ve yapısal bzukluk var asılama tutmaz deyip tüp bebek önerdi kızlar dualarınıza ihtiyacım var off :KK43: neler yapılıyor İstanbul tüp bebekte tedaviye başlayanlar neler yapıosunuz !!

Selam kızlar...

selam kızlar. ben de varım. bir aksilik çıkmazsa nisan ayı sonunda benim de tüp tedavisi başlayacak ve mayısta transfer olacak:KK52::KK49:

Hoşgeldiniz arkadaşlarr ..hayırlı olsun tedavielriniz şimdiden inş.. hayırlı sonuçlarla ayrılırsınız burdann ..:KK49::KK49::KK49::KK49::KK9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

doktorum aret bey ilgi konusunda süperler biz eşmde hareketsizlik var die biliyoduk meger morfolojiside bozukmus burda cıktı ortaya doktor mükemmel biri ben memnun kaldım acıkcasıparagöz deilller asla bana tahlileri durmum iyi degil dedigimde devlette yaptır daha iyi olur dedi kendisi yok ilaa burda yaptırın demedi ki diyenlerde olmustu hemsireler ve tüp ebekle ilgilenennurşen sezer hanım var oda sşze bilgi veriyo anlatıyo cok iyiler şimdilik benim görümcemde orda tüp bebe yaptırdı ki ona imkansız denilmişti 16 yumurtadanan 4 ü dölenmişti eşinde azospermi vardı micro teseyle 4 tane sperm cıkmıs..ve suan 7 aylıkhamile :) :KK1::KK1: maşalah barek allah :KK49: gayette saglıklı gebeligi gecirio acıkcası..9 yıl bekledi onlarda...

bu habere çokkk sevindim...:KK52: benim eşimde azolu bu benim 3 deneme olucak..mikroteseden bulunan spermlerle deniyoruz ama olmadı.bu seferde donduruluan parçalarla deniyceğiz inş. hayırlısı artıkkk...:26::26::26::26::18::18::18:
hayırlı doğumlar arkadaşınada..bizde 9.5 seneklik evliyizz.rabbim bizlerde nasip eder inş.:KK49::KK49::KK49::26::26:

Tedaviye başlayacak bayanlar gelin umutla, neşeyle başlayalım...
Deneyimlermizi paylaşalım, pozitifi yakalama şansımızı arttıralım :)
:nazar:MAYIS AYINDA TÜPBEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR:nazar:
SIRA-İSİMYAŞNEDENKAÇINCI DENEMEMERKEZDURUM
1-menac32pko3.denemebahçeci fulyamayıs
2-nesli83302.denemeBahçeciMayıs
3-flzask200328azospermi3.denemeBahçeci umutmayıs
4-ozmofobik26azospermi1.denemeantalya tüp bebekmayıs
5-connet30sebepsiz1.denememyıs
6-medya12330gürgan klinikmayıs
7-UcanFasulye28pko-varikosel1.denemeacıbademmayıs
8-feryal3738tubal faktör6.denemebursa uludag universitesi mayıs
9-zinnureyn2.denememayıs
10-aslandefne39rezerv azlığı2.denememedicalpark bahçelievlermayıs
11-tubisch_tubisch26pko5.denememayıs
12-elifmusti27sperm azlığı-hareket sorunu2.denemememorial olabilirmayıs
13-suer313.deneme19mayıs üniversitesinisan-mayıs
14-nurdane324.denemebrüksel
15-kübraazrapkos1.denemenisan-mayıs
16-poff27pkos2.denemeacıbadem kadıköymayıs
17-hope7340sebepsiz ve rezerv azlığı4.denemealmanya
18-iremsar3.denemebahçecimayıs
19-bilgen520832pkos2.denemeAnadolu sağlık merkezi/Gebze
20-ilayda2554.denemeumut tüp bebek
21-zeris31varikosel6.denememayıs
22-kelebek8627sebepsiz2.denemeFrankfurtmayıs gibi
23-bhrchn31tek tüpüm yok ve de PKO 2.denemeÇevre Hastanesinisan-mayıs
24-tuanamasal27azospermi3.denemefertijin tüp bebekmayıs
25-briec2925sperm hareketsizliği1.denememayıs
26-makay33 çikolata kisti rezerv azlığı yapışıklık3.denememayıs
27-nil847427oligospermi-troid3.denemefrankfurtmayıs
28-naz03431morfoloji 01.denemebelli değilbelli değil
29-güngör51kayseri acıbadem tüp bebekmayıs
30-jasmin401.denemenisan
31-ARES_ARESmorfoloji1.denemeİstanbul tüp bebeknisan
32-orkide2

[/TR]

[/TR]

[
[TR]

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

listeye eklediğin için teşekür ederim canım yaşım 22 :)

Günaydınn kızlarrrrrr:KK71::KK71::KK71::KK71:
Dünde diyodum burası sessiz diyee bi geldim maaşallahhh bir sürü yeni arkadaş gelmişşşşş:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
ne güzel bizim topikte hareketlensinnnnnnnn işte böyleeeeee :KK1::KK1::KK1::KK1:

sağoll tatlımm:KK16::KK16: gezdim güzeldi ama yoruldumm..:KK37:

Hoşgeldiniz arkadaşlarr ..hayırlı olsun tedavielriniz şimdiden inş.. hayırlı sonuçlarla ayrılırsınız burdann ..:KK49::KK49::KK49::KK49::KK9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bu habere çokkk sevindim...:KK52: benim eşimde azolu bu benim 3 deneme olucak..mikroteseden bulunan spermlerle deniyoruz ama olmadı.bu seferde donduruluan parçalarla deniyceğiz inş. hayırlısı artıkkk...:26::26::26::26::18::18::18:
hayırlı doğumlar arkadaşınada..bizde 9.5 seneklik evliyizz.rabbim bizlerde nasip eder inş.:KK49::KK49::KK49::26::26:

saolaısn amin inşallahh... rabbim görümceme ve tüm hamilelelre şöle tek avazda dogum versin :):KK1: inşallah ya rabbim elin kolun bos bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere inşallah.

ooo sen gerçekten çok küçükmüşsün.ben senin yaşındayken evlilik aklımın ucundan gecmiyordu :-) 26 yaşında evlendim hahaa...şaka bi yana ben şuan 31 yaşındayım. bize çift konabilir mi ki?

canım doktora baglı işte konusup sölerseniz geri çevireceklerini sanmıyorum bana bakma sen yasım küçük diye pek fazla endişeleri yok sanırım :) ama bende konuscam 2 tane koysunlar istiyorum ya :)ben 6 yıllık evliyim hatta 6 bitip 7 ye giricem agustos 1 de :) sen daha yeni evlisn bana göre :) :KK1: yasım 22 ama :) :KK1: 15 te evlenince böyle oluyo :) :KK1: herşeyiin hayırlısı ...ama doktorum cok iyi biri en azından bi görüşmeni tavsiye ederim ...

:KK1: koca göbekli olalımda 9 ay sonra kalmasın o göbekler geri :) :KK1: :KK49:

saolaısn amin inşallahh... rabbim görümceme ve tüm hamilelelre şöle tek avazda dogum versin :):KK1: inşallah ya rabbim elin kolun bos bırakmasın hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere inşallah.

ayyyyy görümcenmişşşşş cnm ya kusura bakmaaaaaa:KK17::KK17::KK17::KK17: ah ben şaşkınnnnnnn:KK37::KK37::KK37:
sabah hızlı hızlı baktım yazılanlaraaaa:KK34::KK34::KK34:

Merhaba canim bildigim kadariyla 35 yasin altina 1 embriyo ama iki kere negatif sonuc alanlara 2 embriyo transfer ediliyo.

X