Düğün Mayıs 2013 gelinleri...

inan şuana dek elle tutulur hiç bir hazırlık yapmadım
:)
oldukça rahatım, hep hallederiz modundayım :)

olur canım bizimde daha ev yok önümüzdeki ay hızlanıyoruz inşallah..
çeyizim tamam ama ona kafa yormuyorum..ev düzmek var sırada

Son düzenleme:
Mayıs 11 ile ben de geldim:)

Ayyyy ne güzel aynı heyecanı paylaşıyoruz canım ya hep istedim aynı gün evlenen arkadaş forumda :))
EE nasıl gidiyor bakalım hadi tanışalım Ben Yasemin

Ayyyy ne güzel aynı heyecanı paylaşıyoruz canım ya hep istedim aynı gün evlenen arkadaş forumda :))
EE nasıl gidiyor bakalım hadi tanışalım Ben Yasemin

merhaba :) Sinem ben de.
biz daha dün belirleyebildik tarihimizi. ikimiz de öğretmeniz, ben temmuzda kpssye giricem, hep sınav sonrası diyorduk ama o zaman da ramazan bayram vs giriyor araya, en uygun tarih mayıstı.
bahçelievler olimpik düğün tesislerinde olacak düğünümüz, siz neredesiniz?

Bende 4 mayıs geliniyim kısmet olursa ama evimin tadilatı var öncelk olarak sırada ufak ufak alıorm bişiler ama bi rahatlık söz konusu ne olcak bu halim bilmiorm:) benim dışımda herkes panik:))) gelinlik içinde hem nette hem dışarda bakıorm ama hala içime sinen bulamadım

Tanıştığıma memnun oldum canım:)Hayırlısı olsun hakkınızda ramazandan önce olması daha iyi oluyor bizde öyle düşündük, sonrasında bir sürü şeyler bay ramazan bayram vs ..
Ben İstanbul dan Isparta ya gidiyorum canım orada oturacağım :123:

merhaba kızlar bende 24 mayıs kına 26 mayıs düğün :) 26 mayıs baya varmış ya herkse kolay gelsin :)

Merhaba ben de 19 Mayıs gelini olacağım.
Henüz gelinliğe karar verebilmiş değilim ve biraz gerildiğimi söyleyebilirim.
fotoğrafını koyduğum gelinliği beğendim, ne dersiniz? yorumlarınızı bekliyorum :)

Eki Görüntüle 622695

Canım kesinlikle çok hoş ve zarif :)

Bende bu modeller gibi düşünüyorum ,, Eki Görüntüle 622697 Eki Görüntüle 622699

Eteği biraz daha farklı olmak kaydıyle :)
Tam bir dantel delisiyim ...
İnşallah herkes gönlündekini giyer ..

Selamlar :)
Bugün gelinlik bakmaya gittim. İzmir'de madam Burcu'da daha önce resimlerini koyduğum gelinliğin aynısını bulabilirsiniz. Denediğimde çok da içime sinmedi. 40 bedenim ve sanırım kilolu gelinler için çok uygun değil, daha zarif duracağını düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı. Daha sonra Çankayaya gittim ve Vivien Angel'da başka bir gelinlik denedim ve çok hoşuma gitti. Sanırım artık nasıl bir gelinlik istediğim kafamda netleşti :) ben daha yeni başladım bakmaya ama çok gezip, çok gelinlik deneyip üzerime yakışanı ve içime sineni bulabileceğim sanırım :) ve umarım en yakın zamanda da bulurum zira çok yorucuuu.

Ben istanbuldayım ıspartada olacak düğünüm gelinliğimi almak değilde kiralamak istiyorum böylesinin daha mantıklı olacagını düşünüyorum..
nişanlığımı diktirdim istediğim gibide oldu giydim şimdi duruyor dolapta çokta yer kaplıyor ..

ıspartada nerelerden bakacağım hiç bilmiyorum keşke güzel yer öneren biri çıksa
aradığım gibi yani bir önceki sayfada paylaştıklarımı bulabilecek miyim bilmiyorum ama diktirmeylede uğraşmak istemiyorum nişanda ne kadar zor ve yorucu birşey oldugunu gördüm çok zahmetli

of napcam ben :18:

slm kizlar benimde 12 mayis istanbul,19 mayis manisa.ben cok var diorum ama herkes az kalmis diyo

selam kızlar benim de 4 mayısta olucak inşallah düğünüm :) geçtiğimiz pazar günü gelinlik olayını da hallettik madam burcudan bikaç gelinliği beğendik onları birleştirip özel dikim yaptırıyoruz sonucu çok ama çok merak ediorumm :)

Son düzenleme:
dün itibariyle aysiradan gelinliğimi ve nişanlığımı almış bulunmaktayım çok fazla gezmedim yoksa insanın kafası çok karışıyor ilk defa fazla gezmeden bişey alabildim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…