Düğün Mayıs 2013 gelinleri...

truff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
129
0
26
Bursa
kızlar mayıs 2013 te düğünü olucaklar burda toplanalım çeyiz düğün gelinlik davetiye kına gibi hazırlıklarımızı burdan takip edelim nedersiniz??

Sanırım Mayıs 2013 gelinlerinin toplandığı bir başlık vardı ama sen de cevapsız kalma
23 Mayıs 2013 diyorumm

kızlar hazırlılklar ne alemde pekı ozellıkle balayı ??duğunler hangı sehırlerde bakalım??

26 mayıs diyeyim bende daha hiç birşeye başalamdık . Yağmur yağarmı acaba diye tereddütteyim .

İstanbul benim..
Gariptir ki son yıllar ortalaması 21-23 derece ve yağışsız.
Ama izmirde haziran ortasına kadar yağmurludur..
Sıcak ama yağışlıdır..
Hiç belli olmuyo ki :26:

bende mayıs gelini oldum
19 mayıs

daha hiçbirşey yapmadık erken diyorlar yaa ben çeizimi hazırlamaya başladım ama

26 mayıssssssss :)

hey bende varımmm
26 mayıs..
gelinlik bakınıyorum netten ama henuz cıkıp arastırmıs degılımm

hey bende varımmm
26 mayıs..
gelinlik bakınıyorum netten ama henuz cıkıp arastırmıs degılımm

hayırlı olsun cnm bence araştırmaya dışardanda başla gelinlik biraz zaman alıyo çünkü üstelik okadar çok çeşit varki kararsız kalıyo insan benimkinin dikimi başladı bile:))

dısardan bakmak lazım bır an once evet...
ama benım sadece netten bakmamla bıle karıstı kafam gunlerdır...:44: :18:

Merhabaaaaa

Bende Mayıs geliniyim 11 nde evleniyoruz kısmetse

ne güzel benden 1 hafta sonra seninde:,))hayırlı olsun hazırlıklar ne alemde peki??

Merhaba canım demek 1 hafta arayla evleniyoruz daha bulamadım topikte 11 Mayıs gelini
Hazırlıklar açıkcası çeyizimde eksiğim yok canım 7 yıllık bir ilişkim oldugumdan bu süreçte herşeyi tamamladım :) Önümüzdek ay evi alacağız Allah nasip ederse sonra büyük eşyalar yatak odası buzdolabı vs yerleşmek kalcak geriye ..
Heyecanlı bekleyiş sürüyor anlayacağın.

Sende durumlar nasıl bakalım arkadaşım
Gelinlik belirledin mi ?

Merhabaa
23 Mayıs İstanbul ve 1 haziran İzmirrr

Gelinliğim dikiliyor ayakkabım yok :26: Eşim İngiltere'de ailesi başka şehirde..
Ama evleniom ben de

inan şuana dek elle tutulur hiç bir hazırlık yapmadım
:)
oldukça rahatım, hep hallederiz modundayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…