- 22 Eylül 2007
- 817
- 11
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yiyorum 2 gündür bol bol limon sıkıyorum ay cok fena bişey ya :) ama öyle bi demet falan yiyemiyorum malesef umarım işe yarar. yaramazsa çok kahrolcam valla cektigim eziyete degsin :)
canım bende duymuştum etkisini ama denemedim hiç.yanlız ben korunmuyorum bebek için uğraşıyoruz ona ters bir etkisi olurmu.bilginiz varmı.ve nasıl tüketiyorsun maydonozu
VALLAHİ DOĞRU SÖYLÜYOM ! Ne spor yaptım,ne diyet,ne de krem kullandım tek değişiklik maydonoz yemek ...Üstelik deneseniz ne kaybedersiniz ?
Yanlızca selülitlerinizi ! :teytey::dance:
tatlımcığım selilütten % 80 kurtuldum dedin ben pür dikkat okudum artık bende maydanoz +maydanoz yicem süte bir zararı olmaz sanırım yinede sana sormamda fayda var yediğim şeyler süte geçtiği için bebişime bir yan etki yapmaz değilmi fazla yicem için sordum beni aydınlatırsan sevinirim öptüm canımcığım Şeniz:1hug:
Sağlık adına bir aydan fazladır maydonoz yiyordum bol bol.Bilin bakalım ne oldu ? Selülitlerim % 80 gitti :dance:.Eşime de tastik ettirdim.Hatta muradın selülit karşıtı bakım setini almıştım da kullanamamıştım.Keşke o kadar para vermeseymişim boşa gitti, ama hiç üzülmedim sırnaşık şey.Benden başka bu etkiyi gören varsa lütfen paylaşsın.
limonlayıp yesem olurmu?