• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

gıbı sayılır .... dedıklerıne gore kuru uygulayıp hemen ılıskıye gırmek gerekıyomus sıcagıı sıcagına o_O

Arkadaslar banada bugun yasli hoca teyze maydanozu anlatti.4kg sut iki demet maydanoz 1kg arpa koyup kaynatlacak 1 saat kaynadikdan sonra buharuna oturulacak daha donra iliski olacak.

mrb kızlar bn bu buharı bugün yapayım dedim köy sütüm vardı onla olması gerektiğini duymuştum .....kaynattım maydasnoz ve sütü süt kesildi yaaaa nolcak şimdi ondan olmaz demi ya dökeyim mi onu oooffff yumrtlam gnmdü bugün bi tüpüm tıkalı diğeri açık bu arada
canım yorumunu okudum. hamile kalmanada çok sevindim. rabbim salıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen süt buharı ilemi hamile kaldın anlatırmısın bana canım.

YAPANLAR AKINTI GELDİMİ SİZDE BENDE GELMEDI 2 AY YAPTIM BEKLIYORUM BAKLIM NE OLACAKKKKK

durum...o ayda olmadı regly oldum bende sorun kalmadığını söylüyor dr lar bu kez de eşim test yapacak gerçi daha ilişkiye gireli 7aya girdi ama dr da diyo erken dee ben şimdi olsun istiyorum ben evlendikten sonra 9ay ilişkiye giremedim vajinismustum,

HAYIRLISI CANIM BANADA UZMAN DOKTOR DERDIN NE DİYOR 1 YIL 8 GÜNLÜK EVLİYİM:)) COK SEVDİĞİM Bİ ARKADAŞIM COK YENI HAMILE DAHA DOKTORA GÖZÜKMEDİ KENDIM GİBİ SEVİNİYORUM BUHARDAN SONRA AKINTI FİLAN OLDUMU

HAYIRLISI CANIM BANADA UZMAN DOKTOR DERDIN NE DİYOR 1 YIL 8 GÜNLÜK EVLİYİM:)) COK SEVDİĞİM Bİ ARKADAŞIM COK YENI HAMILE DAHA DOKTORA GÖZÜKMEDİ KENDIM GİBİ SEVİNİYORUM BUHARDAN SONRA AKINTI FİLAN OLDUMU
evet çok olmuştu bende canım sapsarıydı ve katıydı yoğun olarak 2gün sonra da azaldı

bende dün başladım ama süt ve ebegümeci ile yapıyorum.1 kilo süte bikaç kök ebegümeci atıp kaynatıyorum sonra belime birsey sarıp yarım saat onun buharına oturyorum.,inş işe yarar

Iyi pazarlar hanimlar :KK36:
Adet bittikten hemen sonrami yaptiniz? Yada yumurtlama gunlerindemi uyguladiniz?
Yapan arkadaslar yardimci olurmusunuz..:KK23:

herkese merhaba aslında böyle sitelerden birşeyler okumak çok saçma geliyordu bana.Çocuk istemeye başladıktan bi kaç ay sonra acaba olmayacakmı korkusu sardı içimi ve soran kişiler çoğaldıkça içimdeki korku giderek büyüdü.Birgün kuzenim bana bu kürden bahsetti korka korka çünkü sağlıkçı olduğum için inanmayacağımı düşünüyordu.Kendisi 2-3 yıl boyunca türlü tedaviler gördükten sonra hamile kalmıştı şu anda iki bebeği var ikisindede maydanoz kürünü kullandığını ve olduğunu söyledi.Beni de ikna ettikten sonra bende bi umut denedim birazda kuzenin isteğiyle ve denediğim ay hamile kaldım şu anda 6 haftalık hamileyim umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.bu kür nasıl bişey diye merak edip nete yazdığımda burdaki birçok yormu gördüm ve dedim ki eger bu kürden sonra olursa bende yazıcam belki birilerine vesile olur.Ben adetimin bitmesine iki gün kala uygulamaya başladım , adetim bittikten sonrada iki gün daha devam ettim ama adetim bittikten sonraki günlerde birliktelikte oldu.İnşallah birilerine vesile olur

herkese merhaba aslında böyle sitelerden birşeyler okumak çok saçma geliyordu bana.Çocuk istemeye başladıktan bi kaç ay sonra acaba olmayacakmı korkusu sardı içimi ve soran kişiler çoğaldıkça içimdeki korku giderek büyüdü.Birgün kuzenim bana bu kürden bahsetti korka korka çünkü sağlıkçı olduğum için inanmayacağımı düşünüyordu.Kendisi 2-3 yıl boyunca türlü tedaviler gördükten sonra hamile kalmıştı şu anda iki bebeği var ikisindede maydanoz kürünü kullandığını ve olduğunu söyledi.Beni de ikna ettikten sonra bende bi umut denedim birazda kuzenin isteğiyle ve denediğim ay hamile kaldım şu anda 6 haftalık hamileyim umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.bu kür nasıl bişey diye merak edip nete yazdığımda burdaki birçok yormu gördüm ve dedim ki eger bu kürden sonra olursa bende yazıcam belki birilerine vesile olur.Ben adetimin bitmesine iki gün kala uygulamaya başladım , adetim bittikten sonrada iki gün daha devam ettim ama adetim bittikten sonraki günlerde birliktelikte oldu.İnşallah birilerine vesile olur
slm canım yani toplamda 4 gün mü içtin nasıl kaynattın yazar mısın

Mrb RUKAYYE44 içilmiyor.bi kutu sütün içine bir demet maydanozu dogradım kaynattım ve buharına oturdum.dikkatli olmak gerekiyor yanmamak için tabi :) Ben çok yapmadım 4 gün yaptım aslında kaç gün yapıldığını bilmiyorum istersen detaylarını netten araştır.inanmadığım için 4 gün yeter demiştim :)

Mrb RUKAYYE44 içilmiyor.bi kutu sütün içine bir demet maydanozu dogradım kaynattım ve buharına oturdum.dikkatli olmak gerekiyor yanmamak için tabi :) Ben çok yapmadım 4 gün yaptım aslında kaç gün yapıldığını bilmiyorum istersen detaylarını netten araştır.inanmadığım için 4 gün yeter demiştim :)
inanmamışsın ama vesile olmuş şekerim e hadi bakalım bende bu ay yapayım barii :) daha önce yaptım da bana dediler sütün içine otur :) oturdum tam 15 kilo süt ziyan oldu:KK67:koca leğene girip oturdum işe yaramadı tabi ben netten bakıp yapacam inşaallah...peki paket sütle yapabilir miyim yoksa doğal süt mü olmalı

Ben bu kürü kür olarak yapmadım, adetimin son 2 akşamı yaptım, bir demet maydonozu ağzı kapaklı porselen tencerede kaynattım, 2 lt suda. kaynamaya başladıktan 10 dk sonda battaniyenin içinde bu suya çömeldim dayanabildiğim kadar. sonra battaniyeye barılıp uyudum. ve gebe kalmama sebep oldu. anneannem zamannında da yapılan bir yöntem, gerçi iltihabım yoktu ama yine de yaptım sıcak buhar iyiy gelir diye,allahıma cc şükürler olsun. ve tabi 3 aydır arısütü bal, keçiboynuzu pekmezi çerez yedim, adetim bitir bitmez 2 günde bir çalıştık. arkadaşlar hayrlısıylasizde hamile kalırsınız inşalallah.

Merhaba arkadaşlar, maydonoz süt buharını bu ay ben de uyguladım.
Regl bitti başladım. 7 gün yapacaktım, ama 3. günün sonunda
ara kanamam başladı. Kanama hala devam ediyor.
Kürü artık yapmıyorum, acaba kür mü sebep oldu kanamaya??

Bu kürü 7 ay önce ben de denedim.Bana da görümcemin kızı söyledi.Tanıdığı bi kadın varmış o yapıyomuş.O kadını getirdi.Adetim bittiğinde geldiler iki litre suda maydanozları kaynattı sonra bi kovaya koyup buharına oturttu beni ve beni battaniye ile sardı bu arada 20 dakika kadar oturdum.Sonra sıcak sabunlu suyla kasıklarıma ve karnıma masaj yaptı.Ayrıca un haline getirilmiş kiremit tozuna bir miktar rakı ve yumurta beyazı katıp macun haline getirdi ve onu kasıklarıma ve belime sürüp sardı sıcak tutması içinmiş yakı da olur demişti sonrasında 1 hafta hiç kalkmadan yatmamı ve gün aşırı ilişkiye girmemizi söyledi ve gitti.O gece biz ilişki de bulunduk.Sabah uyandım tuvalete gittim ve kendi kendime çok kızdım bu ne Allahaşkına böyle çocukmu olur diye ve bana sardıklarını çıkarıp direk banyoya girdim normal hayatıma döndüm ama tabi ilişkiye de devam ettim her ay olduğu gibi.Sonra adet olmam gereken tarih gecikti ama ben nasıl olsa gelir diye umursamadım ama görümcemin kızı çok ümitliydi bi test yap diye ısrar edince evde test yaptım ve şok hamileydim.Bilmiyorum artık tesadüf mü değil mi ama 5 seneden sonra olmuştu.Gerçi sonrasında malesef düşük yaptım.Neyse bu konuya girmek istemiyorum ama o kadını önümüzdeki aylarda tekrar çağırmayı düşünüyorum Allah isteyen herkese içinde bana da nasip etsin inşallah.

buhar damarları actıgı bir gercek ama bendede ıse yaramadı yada yarayamadı baska sorunlardan dolayıı:((

[QUOTElios, post: 41234367, member: 675475"]Merhaba arkadaşlar, maydonoz süt buharını bu ay ben de uyguladım.
Regl bitti başladım. 7 gün yapacaktım, ama 3. günün sonunda
ara kanamam başladı. Kanama hala devam ediyor.
Kürü artık yapmıyorum, acaba kür mü sebep oldu kanamaya??
[/QUOTE]
Canım klomen felan kullandın mi bur önceki ay bende de öyle oldu simdi bitti kanama devam ediyorum süt buharına

Back