- 12 Ekim 2014
- 365
- 367
- 73
yani ilişki olcağı gün mü yapcan canım..ben gunde 1 kere kuru uygulama seklıyle yapıcam.... 3 gun yapıcam ..bu ay adet gelırseee...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani ilişki olcağı gün mü yapcan canım..ben gunde 1 kere kuru uygulama seklıyle yapıcam.... 3 gun yapıcam ..bu ay adet gelırseee...
canım yorumunu okudum. hamile kalmanada çok sevindim. rabbim salıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. sen süt buharı ilemi hamile kaldın anlatırmısın bana canım.mrb kızlar bn bu buharı bugün yapayım dedim köy sütüm vardı onla olması gerektiğini duymuştum .....kaynattım maydasnoz ve sütü süt kesildi yaaaa nolcak şimdi ondan olmaz demi ya dökeyim mi onu oooffff yumrtlam gnmdü bugün bi tüpüm tıkalı diğeri açık bu arada
SON DUURM NEcanım bende sütü uyguladım köy sütüydü benimki adet bitiminden sonra yap ama ben adetime 15gün kala yapabildim bakalım bu ay işe yarar inşallah
durum...o ayda olmadı regly oldum bende sorun kalmadığını söylüyor dr lar bu kez de eşim test yapacak gerçi daha ilişkiye gireli 7aya girdi ama dr da diyo erken dee ben şimdi olsun istiyorum ben evlendikten sonra 9ay ilişkiye giremedim vajinismustum,SON DUURM NE
evet çok olmuştu bende canım sapsarıydı ve katıydı yoğun olarak 2gün sonra da azaldıHAYIRLISI CANIM BANADA UZMAN DOKTOR DERDIN NE DİYOR 1 YIL 8 GÜNLÜK EVLİYİM:)) COK SEVDİĞİM Bİ ARKADAŞIM COK YENI HAMILE DAHA DOKTORA GÖZÜKMEDİ KENDIM GİBİ SEVİNİYORUM BUHARDAN SONRA AKINTI FİLAN OLDUMU
slm canım yani toplamda 4 gün mü içtin nasıl kaynattın yazar mısınherkese merhaba aslında böyle sitelerden birşeyler okumak çok saçma geliyordu bana.Çocuk istemeye başladıktan bi kaç ay sonra acaba olmayacakmı korkusu sardı içimi ve soran kişiler çoğaldıkça içimdeki korku giderek büyüdü.Birgün kuzenim bana bu kürden bahsetti korka korka çünkü sağlıkçı olduğum için inanmayacağımı düşünüyordu.Kendisi 2-3 yıl boyunca türlü tedaviler gördükten sonra hamile kalmıştı şu anda iki bebeği var ikisindede maydanoz kürünü kullandığını ve olduğunu söyledi.Beni de ikna ettikten sonra bende bi umut denedim birazda kuzenin isteğiyle ve denediğim ay hamile kaldım şu anda 6 haftalık hamileyim umarım sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.bu kür nasıl bişey diye merak edip nete yazdığımda burdaki birçok yormu gördüm ve dedim ki eger bu kürden sonra olursa bende yazıcam belki birilerine vesile olur.Ben adetimin bitmesine iki gün kala uygulamaya başladım , adetim bittikten sonrada iki gün daha devam ettim ama adetim bittikten sonraki günlerde birliktelikte oldu.İnşallah birilerine vesile olur
inanmamışsın ama vesile olmuş şekerim e hadi bakalım bende bu ay yapayım barii :) daha önce yaptım da bana dediler sütün içine otur :) oturdum tam 15 kilo süt ziyan oldukoca leğene girip oturdum işe yaramadı tabi ben netten bakıp yapacam inşaallah...peki paket sütle yapabilir miyim yoksa doğal süt mü olmalıMrb RUKAYYE44 içilmiyor.bi kutu sütün içine bir demet maydanozu dogradım kaynattım ve buharına oturdum.dikkatli olmak gerekiyor yanmamak için tabi :) Ben çok yapmadım 4 gün yaptım aslında kaç gün yapıldığını bilmiyorum istersen detaylarını netten araştır.inanmadığım için 4 gün yeter demiştim :)