• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

ya bu işi kocamız işteyken yapsak olmaz mı yani evde kimse yokken akşamda birlikte olsak tutmaz mı?sıcağı sıcağına yapmak gerkeio kızlar

arkadaşlar bir sorum var sizlere, yardımcı olursanız çok sevinicem..
Bu maydonozlu buharı deneyen arkadaşlar, denedikten sonra herhangi bir akıntı yada farklı birşey yaşadınızmı.. Temizlendiğine dair.. çünkü benim biraz vajinal enfeksiyonum var, doktor fitil verdi ama kullanmak istemiyorum.
Bu arada bu enfeksiyon gebeliğe engel mi?

arkadaşım merhaba,bebeğin hayırlı olsun merak ettiğim süt buharı işe yaradımı sende?

slm kızlar bende aranıza yenı katıldım ve bende hepınız gbı butun yazılanları okudum anladıgım kadarıyla sut buharı baya etkılı ben de yapmaya karar verdım adet donemımı beklıyorum ayrıca yapmayı dusunupte yapmadıgım sogan kurude var bu kur hakkındada cok arastırmam oldu etkisıni gorende var sut buharı kadar olmasada var sonucta ıkısını bırde yapıcam bakalım ne olacak:26: ama ins bunların hıc bırıne gerek kalmadan bu ay adet olmam ve mujdelenırım ve bunuda sızınle paylasırım eger olmazsa sut buharı ve sogan kurunu deneyıp sızlerle paylasırım sonucunu:126:1 senedır denıyoruz ama ben umutluyum en azından oyle olmalıyım senelerce deneyıp bebısıne kavusamayanlar var en azından psıkolojımı bozmamaga calısıyorum kafam rahat olmazsa:49: hıc bır sonuc elde edemem neyse deneyıp gorek:29:

VAY BASIMA GELENLER BISI DAHA OGRENDIM:28: SIMDI İNCİR KURU YA HAMILE KALANA KADAR İÇİM DISIM KUR OLACAK:95: OFFF ALLAH ım ACI BIZE :emir_bebek:

slm kızlar bende aranıza yenı katıldım ve bende hepınız gbı butun yazılanları okudum anladıgım kadarıyla sut buharı baya etkılı ben de yapmaya karar verdım adet donemımı beklıyorum ayrıca yapmayı dusunupte yapmadıgım sogan kurude var bu kur hakkındada cok arastırmam oldu etkisıni gorende var sut buharı kadar olmasada var sonucta ıkısını bırde yapıcam bakalım ne olacak:26: ama ins bunların hıc bırıne gerek kalmadan bu ay adet olmam ve mujdelenırım ve bunuda sızınle paylasırım eger olmazsa sut buharı ve sogan kurunu deneyıp sızlerle paylasırım sonucunu:126:1 senedır denıyoruz ama ben umutluyum en azından oyle olmalıyım senelerce deneyıp bebısıne kavusamayanlar var en azından psıkolojımı bozmamaga calısıyorum kafam rahat olmazsa:49: hıc bır sonuc elde edemem neyse deneyıp gorek:29:

merhaba kızlar ben bu ayda regl oldum bu arada orda kımse var mı sankı ben kendı kendıme derlesıyor gıbıyım neyse 4 gun sonra sut buharı ve sogan kürün denıcem sonucu umarım hüsran olmaz saat ıtıbarıyle artık bugun oldu doktora gıdıcem bakalım bu doktor ne dıyecek eger orda bırılerı varsa dua edın kızlar ALLAH hepımıze bebıslerıne kavusmayı nasıp etsın ıyı uykular

merhaba kızlar ben bu ayda regl oldum bu arada orda kımse var mı sankı ben kendı kendıme derlesıyor gıbıyım neyse 4 gun sonra sut buharı ve sogan kürün denıcem sonucu umarım hüsran olmaz saat ıtıbarıyle artık bugun oldu doktora gıdıcem bakalım bu doktor ne dıyecek eger orda bırılerı varsa dua edın kızlar ALLAH hepımıze bebıslerıne kavusmayı nasıp etsın ıyı uykular

bende ilk defa bu reglimde maydonoz süt buharını denedim ama dedikleri kadar yapamadım. bir gün arayla 2 gün yaptım. günde bir kez. bu ay yapmadığım kalmadı. incir, böğürtlen, maydonoz süt,, bal tarçın çörek otu. bakalım daha var reglime.

kızlar meraba bende yapıcam bunu :) ama adetten hemen sonra başlanıyomuş galibaaa benim bugünlerde ovulasyon günlerim gec kaldım galiba..
olsun yine de yapıcammm 2-3 akşam yaparımm
olmazsa sonraki ay adetten hemensonra başlıcam...
doktorlardan ümidim yok ne yalan söyliyim bu tür ilaçlar hem zararsız hem de etkili olanlarda olabiliyor :15: artık nasip kısmett

yasasın :79::90:yanlız degılmısım benımle konusan bırılerı varmıs topraksu merhaba :3:sanırım bu kurlerı ve buharı yapmak dısında daha cok morale ıhtıyacımız var bırazda sabırsızız galıba:18: ama ınsan engel olamıyor kendıne :43:bu anlasılabılır bu durum yanı sanırım once doktora gıdıp sorun var mı yok mu onu ogrenmek gerek ve ben gıttım bende pürkistik varmıs 4mm bu cocuk olmasına engel olabılırmıs:14: hap verdı dogum kontrol hapı kullanmak ıstemıyorum:63: ne yalan sylıyeyım canım fena halde sıkıldı ama esım cok destek oluyor once sut buharını denemege karar verdım ogrendıgım kadarıyla sogan kürü kistlere ıyı gelıyormus eger bır sonuc alamazsam ılacı kullanıcam yanı mumkun oldugu kadar uzak durucam ılaclardan suan için kakararım o tavsıyem sende aksatmadan yap eskılerın bır bıldıgı vardır once doktora gıt sorun ne onu ogren gıttıysen eger sende aksatmadan sut buharını dene ıstersen sogan kürünü de bır dene sonra burda bulusalım mutlu haberlerel insss:emir_bebek:

kızlar meraba bende yapıcam bunu :) ama adetten hemen sonra başlanıyomuş galibaaa benim bugünlerde ovulasyon günlerim gec kaldım galiba..
olsun yine de yapıcammm 2-3 akşam yaparımm
olmazsa sonraki ay adetten hemensonra başlıcam...
doktorlardan ümidim yok ne yalan söyliyim bu tür ilaçlar hem zararsız hem de etkili olanlarda olabiliyor :15: artık nasip kısmett

inş mutlu haberlerle buraya gerı donersın:49: ben 4 gun sonra yapıcam benımde doktorlardan ümidim yok eskılerın bır bıldıgı vardır dıeyerek yaaaaa nasıppp dıyorum bende:130:

bende denemek isitoyurm ama benim sorunum yumurtam büyümüyor.serophen kullandım bu ay bugün doktora gittim 12mm de kaldı.şimdi denesem olur mu acaba?
birde yarım litre süte maydonoz doğrayacağım ve kaynatacağım sonrada üzerimi örtüp oturacağım bu kadar değil mi?birde kaç dk üzerinde oturmam lazım?ve her gün yeniden mi yapıyoruz bu süt ve maydonozu?

bende denemek isitoyurm ama benim sorunum yumurtam büyümüyor.srophen kullandım bu ay bugün doktora gittim 12mm de kaldı.şimdi denesem olur mu acaba?
birde yarım litre süte maydonoz doğra kaynatacağım sonrada üzerimi örtüp oturacağım bu kadar değil mi?birde kaç dk üzerinde oturmam lazım?ve her gün yeniden mi yapıyoruz bu süt ve maydonozu?

evet hergun yenıden yapıyormusuz sanırım soguyana kadar comelmemız gerekıyor ama benım kıstım oldugu için sogan kurunude yapıcam 4 gun sonra buharı adet bıtımının 7 gunude soganı bakalım ne olacak bal tarcın cörekotunada devam kocacımada keciboynuzu:60:ALLAH acısın bızede bıran once kavussak bebıslerımıze bu gunlerıde tatlı tatlı anımsasak:49:hadı bakalım kolay gelsın

kızlar bu süt ve maydonoz kürünü adetten hemen sonra başlayıp kaç gün yapıyomuşuz bilen varmı acaba bide gerçekten destek çok önemli birbirimize destek olmamız güzel teşekkürler

bide burda yalovadan kımse yokmu evlenip buraya yerleştım bi tane arkadaşım yok etrafımdaki kadınlar habire doğuruyo çıldırıcam valla :)))))

kızlar bu süt ve maydonoz kürünü adetten hemen sonra başlayıp kaç gün yapıyomuşuz bilen varmı acaba bide gerçekten destek çok önemli birbirimize destek olmamız güzel teşekkürler

adetın 7 gunu baslanıyor 15 gun yapılıyor ALLAH kısa surede bebısıne kavusmayı nasıp etsın:49:

Back