• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

artık bu topiğe bende veda ediyorum.Bizi böle sessiz sedasız bıraktı gitti diye
Selimina inşallah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucagına alırsın.

kızlar kaç gündür giremiyodum bende inanamadım okuduklarıma
biz onun için çok sevindik ama olsun bebeğini hayırlı bir şekilde büyütürsün inş selimina
bende artık bu topikden çıkıyorum ama kürler topiğindeyim inş

kızlar ben bu süt ve maydanoz buharını yapanlara bişey sormak istiyorum iltihapın aktığını ve tüplerin açıldığını nasıl anlayacağız illa 1 ay bekleyip gebe kalırsak hee açılmış yada gebe kalamayınca aaa açılmamış iltihap halen duruyormu diyeceğiz.lütfen bi yazın ya nasıl anlayacağım çünkü yarın başlamayı düşünüyorum.

bide sarımsak olayı var ama ben yapmadım korktum bişey olur diye ben bunu 16 yaşımdayken gittiğim bi dini sohbette öğrenmiştim bi bayan vardı oda o zamanlar 19 yaşında 2 yıllık evliydi hep üzülüyordu çocuğum olmuyor diye hocamız demişti ona canım dedi gece yatarken 1 diş sarımsağı soy vajinanın girişine koy öyle yat sabah kalktığında genzinde sarımsak kokusu olursa tüplerin açık olmassa kapalı demişti valla 1 sonraki hafta genzimde hissettim dedi sonra nasıl bir bitkisel tedavi izledilerse artık 1 2 ay sonra hamile kaldı şu anda çocuğu 5 yaşında falan olmalı ahhhh o zamanlar bu konularla hiç ilgilenmiyordum keşke iyi bir dinleyici olsaydım.:umursamaz:

pptya87 canim rahim filmi varken sarimsak ilkel bir yöntem olmuyormu?
buharin nasil yapildigina gelince, ilk sayfalari okuman daha iyi. orda ayrintisi var elbette. iltihabin buhari yaptigin 2. veya 3. gün akmaya baslarsa anlarsin iltihabin oldugunu. ama en güzeli dr a gidip smear testi yaptirman. eger coksa histeroskopiyle bir günde temizlerler rahmini. smear yaptirmadan buhar iskencesini cekme bence. sen bilirsin yine de.
bu topikten hamile cikmadi zaten.

yok zaten ben hsg çektircem eşim bi ameliyat olsun varikoseli var.öyle duymuştum 6 yıl önce sarımsağı yazayım dedim zaten tüm testler yapıldı bana birşey çıkmadı sadece hsg kaldı bakalım oda inş iyi çıkar.

ŞenizŞenizslm kızlar bende yeni üyeyim bi topiği görünce atladım hemen 2 yıllık ewliğim ve benimde bebişim olmuyor eşimin yengesi beni çok eski bir ebeye götürdü o da bana bu tarifi verdi ama biraz farklı 1 kg süte taze nane ve maydanoz doğra ısıt otur falan filan dedi 10 gün boyunca yap inanmadım ama burayı görünce denemekte fayda var dedim inş.benim ve sizlerinde bebişleri olur psikolojik olarak çok takıyorum doktorda hiç bir sorun yok yok dedi umarım zamanı gelince hepinizin ve benim de olur öpülünüzzzz:dance::dance:

kızlar bende bu kürü bir kaç arkadaşıma tavsiye etmiştim.şimdi 167 sayfayı okuma şansım yok bilenler bana cevap verebilirmi?
bu kür sayseinde hamile kalanlar varmı ,çokmu yoksa yokmu?.

Son düzenleme:
kızlar bende denemek istiyorum ne var ne yok sırayla yapıcam valla kafaya taktım ben buay olacak bu bebekk....bide bunu yapıcam ayrıntılı anlatan olursa sevinirizz...adetin 5.günü 3 gün denmiş ama ben şunu anlamadım banyo yapmayın denmiş 13. günmü başladınız ilişkiye kaçgün banyo yapılmıyor kafam karıştı:bbo:

bırakıp giden arkadaşlar niye gidiyosunuzki o arkadaşın sayfasımıydı burası..bakın bizlere yeniyiz belki bilgilerinizle bize vesile olup hayır duası alacaksınız lütfen yardımcı olsun ookuduğum kadarıyla durualya ve selimina bu kürle hamile kalmış yanılıyormuyum lütfenn amma :(

BEN DE DENESEM Mİ Kİ HİÇ BİLMİYORUM,KARARSIZ KALDIM,BU SENE BEBEĞİM OLSUN İSTİYORUM,6 AY KADAR ÖNCE K.DOĞUM UZMANINA GİTTİM RUTİN KONTROLLERİM YAPILDI HERŞEY NORMAL ÇIKTI ,AMA O ZAMANDAN SONRA DENEMEDİM HİÇ,ŞİMDİ TEKRAR DENEMEYE BAŞLADIK,BİRAZ ENDİŞELİYİM,ACABA BİR SORUNUM VAR MI DİYE UMARIM Kİ SADECE STRESTİR FAKTÖRÜ...:bbo:

Selam arkadaşlar,süt buharından bahsedilmiş,ben gerçekten sıcaklıktan bir zarar gelmediğine inanıyorum.Neden mi diye sorarsanız,üç gebeliğimde kendimi sıcak tuttuğum için olmuştu.Fakat son ikisi,beş aylığa gelince düştüler.Sonuncusu geçen yıl ağustos 12'de düştü.Hala zırlayıp geziyorum.Yani şunu demek istiyorum,eğer bir sorun yoksa iltihaplanma gebe oluşmama sebebidir.

Selam arkadaşlar,süt buharından bahsedilmiş,ben gerçekten sıcaklıktan bir zarar gelmediğine inanıyorum.Neden mi diye sorarsanız,üç gebeliğimde kendimi sıcak tuttuğum için olmuştu.Fakat son ikisi,beş aylığa gelince düştüler.Sonuncusu geçen yıl ağustos 12'de düştü.Hala zırlayıp geziyorum.Yani şunu demek istiyorum,eğer bir sorun yoksa iltihaplanma gebe oluşmama sebebidir.

canım ya bende idrar yolları iltihaplanması war 1 haftadr antibiyotik kullanıorum.hamişş kalmayıda çok istiyorumm iltihaplanma oldgu içn kalamazmıyım yani şimdii ya zaten eşimle ayda 3 5 gün görşyrzz umudumm tükendii yani

Sanırım ilaçla falan geçmiyor,çünki bende kullandım diğer aylarda,hiç etkisi olmadı.Gittim doktora hala var dedi iltihap.Ama kendime neler yaptım,sıcak su torbası ile geziyorum evin içinde.Üstelik yazlıktayız.Düşünün halimi...

Ben idrar yolları olarak demiyorum,alttan baktı,biraz enfeksiyon var dedi,geçen ayda bu sebepten dolayı sanırım gebe kalamadım.Bu ayda sanki hala var gibi geliyor.Artık kafayı yicem,ilaç falan kar etmiyor.Birde anlayan arkadaşlara sormak istiyorum,süt ve maydonoz buharını,11.gün yapsan bir sorun olur mu?Yani yumurta oluşmuşsa,yumurtalara bir sakıncası var mı?Şimdiden teşekkür ediyorum...

Ben idrar yolları olarak demiyorum,alttan baktı,biraz enfeksiyon var dedi,geçen ayda bu sebepten dolayı sanırım gebe kalamadım.Bu ayda sanki hala var gibi geliyor.Artık kafayı yicem,ilaç falan kar etmiyor.Birde anlayan arkadaşlara sormak istiyorum,süt ve maydonoz buharını,11.gün yapsan bir sorun olur mu?Yani yumurta oluşmuşsa,yumurtalara bir sakıncası var mı?Şimdiden teşekkür ediyorum...

Mrb aydann, süt maydonoz buharı, adetin bittiği gün başlanıyor canım kardeşim, çünkü rahimin önü açık olmuş oluyor etkisi daha fazla oluyor yani, 11.gün çok geç oluyor artık bir dahaki ay denersin.

Back